o zman hastanenin sitesinden bak canım tahlil sonuçlarına ben öyle yapıp öğrendimBen de buyuksehirdeyim hastaneye gidemedim çalıştığım için onlar da hastaneye gönderdiklerini söylediler
Hayırlı olsun:) hangi ovulasyon kullandınızo zman hastanenin sitesinden bak canım tahlil sonuçlarına ben öyle yapıp öğrendim
Sağol canımHayırlı olsun:) hangi ovulasyon kullandınız
Bugün beklenen adet günümdü canım ☺ kan sonucum da çıkmış 50ben dha çok belirtilerdenanladim açıkçası canım şüphe ettim dün test yaptım . Sende belirti var mıydı
İnşallah canım inşallah allah razı olsungözün aydın canım değerin kat kat katlansın inşallah kimyasal falan diye olumsuz düşünme kendine dikkat et canım....
Ayyy çok sevindimmm hayırlı olsun. Rabbim tamamina erdirsin ❤Canım benim sonuç çıkmış 50 ☺ ama korkuyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım yine aynısı olursa diye
Amin inşallah canim allah razı olsunAyyy çok sevindimmm hayırlı olsun. Rabbim tamamina erdirsin ❤
Canım benim çok sevindim sonunda güzel haberler almaya başladık.Sakın korkma kötü düşünme bir kere öyle oldu diye yine öyle olacak değil.İnşallah Rabbimin izniyle kat kat artacak.Tebrik ederimCanım benim sonuç çıkmış 50 ☺ ama korkuyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım yine aynısı olursa diye
Canım inşallah senin de olmuştur.Bu silik çizgi bile insanı çok mutlu ediyor.Ya ben sağlık ocağında verdim tahlil hala sonuçlar yok ortalıkta bugün de başka bir test yaptım yine aynı meraktan ölecem artık
Amin canım senin de silik çıkmıştı kan verdin mi inşallah sen de güzel haberler alıcazRabbim bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin, kimsenin kucağuını boş bırakmasın.
İnşallah canım inşallah allah razı olsunCanım benim çok sevindim sonunda güzel haberler almaya başladık.Sakın korkma kötü düşünme bir kere öyle oldu diye yine öyle olacak değil.İnşallah Rabbimin izniyle kat kat artacak.Tebrik ederim
Canimm hayırlı olsun allah tammalamayi nasip etsin inşallah darisi bizlereBugün beklenen adet günümdü canım ☺ kan sonucum da çıkmış 50ben dha çok belirtilerdenanladim açıkçası canım şüphe ettim dün test yaptım . Sende belirti var mıydı
Amin canım amin inşallahCanimm hayırlı olsun allah tammalamayi nasip etsin inşallah darisi bizlere
Sağlıkla alın kucağınıza inşallahİnşallah canım inşallah allah razı olsungeçmişte yaşadığım şeyler kötü olunca ister istemez korkuyorum acaba yine aynı şeyler olursa diye . Allahım inşallah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin şu mübarek günde
İnşallah canım cook sağol allah razı olsunSağlıkla alın kucağınıza inşallah
Canım ya ne güzel dedin keşkeee , ama benim öyle bişey yok maalesef, silik çıkan ovulasyon testi idiAmin canım senin de silik çıkmıştı kan verdin mi inşallah sen de güzel haberler alıcaz
Yaa peki adete yakın yapınca o da olmuyor mu acaba.Keşke bir kan testi yaptırsan ya valla sabırsızlıkla bekliyorumCanım ya ne güzel dedin keşkeee , ama benim öyle bişey yok maalesef, silik çıkan ovulasyon testi idi
Yok canım çok koyu çıkarsa gebelik demek , yoksa sonuç negatifYaa peki adete yakın yapınca o da olmuyor mu acaba.Keşke bir kan testi yaptırsan ya valla sabırsızlıkla bekliyorum
Bekle biraz daha canım inşallah hasta olmazsınYok canım çok koyu çıkarsa gebelik demek , yoksa sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?