Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün beklenen adet günümdü canım ☺ kan sonucum da çıkmış 50 ben dha çok belirtilerdenanladim açıkçası canım şüphe ettim dün test yaptım . Sende belirti var mıydı
gözün aydın canım değerin kat kat katlansın inşallah kimyasal falan diye olumsuz düşünme kendine dikkat et canım....

gözün aydın canım değerin kat kat katlansın inşallah kimyasal falan diye olumsuz düşünme kendine dikkat et canım....
İnşallah canım inşallah allah razı olsun geçmişte yaşadığım şeyler kötü olunca ister istemez korkuyorum acaba yine aynı şeyler olursa diye . Allahım inşallah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin şu mübarek günde

Canım benim sonuç çıkmış 50 ☺ ama korkuyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım yine aynısı olursa diye
Canım benim çok sevindim sonunda güzel haberler almaya başladık.Sakın korkma kötü düşünme bir kere öyle oldu diye yine öyle olacak değil.İnşallah Rabbimin izniyle kat kat artacak.Tebrik ederim

Canım benim çok sevindim sonunda güzel haberler almaya başladık.Sakın korkma kötü düşünme bir kere öyle oldu diye yine öyle olacak değil.İnşallah Rabbimin izniyle kat kat artacak.Tebrik ederim
İnşallah canım inşallah allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

Bugün beklenen adet günümdü canım ☺ kan sonucum da çıkmış 50 ben dha çok belirtilerdenanladim açıkçası canım şüphe ettim dün test yaptım . Sende belirti var mıydı
Canimm hayırlı olsun allah tammalamayi nasip etsin inşallah darisi bizlere

Canimm hayırlı olsun allah tammalamayi nasip etsin inşallah darisi bizlere
Amin canım amin inşallah Rabbim inşallah sizlerde nasip etsin bitkisel şeyler denediniz mi bilmiyorum ama testere disli aslan pençesi ni kullanmıştım ben onun faydası olduğunu düşünüyorum

Sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi ve preesed jel sipariş vermek istiyorum.İkisini de birden bulabileceğim güvenilir bir site var mı bide preesed jelin de markası var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…