Canım kullanmadım ben nasıl kullanmıştınAmin canım amin inşallahRabbim inşallah sizlerde nasip etsin bitkisel şeyler denediniz mi bilmiyorum ama testere disli aslan pençesi ni kullanmıştım ben onun faydası olduğunu düşünüyorum
Ayyy çok sevindim tatlım. Bende gittim tekrar hormon testide yaptı 13 unde kontrolum var hem teste bakacak hem de yumurtaları kontrol edecekKızlar selam bende dün doktora gittim genel kontrol için , doktor yumurtlaman olmuş dedi. Eğer o dönemde birliktelik olmuşsa hamile bile kalabilirsin dedi. Hiç bir sıkıntı yokmuş. Çok sevindim zaten 3 aydır deniyoruz bakalım
insan bir nebzede olsa rahatlıyor acaba diyor o yüzden iyi bir doktora gitmek gerekiyor.Ayyy çok sevindim tatlım. Bende gittim tekrar hormon testide yaptı 13 unde kontrolum var hem teste bakacak hem de yumurtaları kontrol edecek
heeinsan bir nebzede olsa rahatlıyor acaba diyor o yüzden iyi bir doktora gitmek gerekiyor.
hee birde folic verdi bana kullanmam içinAyyy çok sevindim tatlım. Bende gittim tekrar hormon testide yaptı 13 unde kontrolum var hem teste bakacak hem de yumurtaları kontrol edecek
hadi canım inşallah siz ne kadardır deniyorsunuzmeraba kızlar 3. aşılamamı da oldm. pazartesi günü çatlatma iğnesi salıda aşılama oldm. umarım gzl haberleri alırız 20 eylülde
3. yıl bitti evlilikte. yaklaşk 2 yıldır denıyorz cnmhadi canım inşallah siz ne kadardır deniyorsunuz
Kuzum artık bana kal grldi folic asidden daha öncesinden kullandım çünkü kisa zaman önceye kadar. Tekrar başlarım bendehee
hee birde folic verdi bana kullanmam için
Yaa çok sevindim tebrik ederim canım.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ben pazartesini bekleyemedim şimdi acilden geldik değerim 173 pazartesi doktora gidecem
Coook teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin o kadar beklenmedik bir zaman da geldi ki salıverin olur dedikleri buymuş. Çok bekletmesi çok şükür bin şükürYaa çok sevindim tebrik ederim canım.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Merhabalar ben aldım ovulasyon testi ilk defa kullanacam inşallah ilk ve son olurCanım bende hiç kullanmadım ovulasyon testlerinden ama bu ay alicam bide onunla takip edicem sizin önerdiğiniz bi marka vs var mı
Canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahBen pazartesini bekleyemedim şimdi acilden geldik değerim 173 pazartesi doktora gidecem
Canım sen ne marka aldinMerhabalar ben aldım ovulasyon testi ilk defa kullanacam inşallah ilk ve son olur
Amiiin insallahCanım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
Ayyyyy ne guzelllllBen pazartesini bekleyemedim şimdi acilden geldik değerim 173 pazartesi doktora gidecem
Hayırlı olsun canım ne güzel bir anda valla çok sevindim Eylül ayı güzel geldiCoook teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin o kadar beklenmedik bir zaman da geldi ki salıverin olur dedikleri buymuş. Çok bekletmesi çok şükür bin şükür
Laboquıck aldım ben canımCanım sen ne marka aldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?