- 20 Ağustos 2019
- 428
- 477
- 103
- 32
canım bence umut var gayette silik bir çizgi var , kaç gün var reglineKızlar kaç aydır bekliyorum bugün yaptığım testlerde 15 dk sonra çok silik çizgi çıktı sizce umut var mı ?
Bugün yarın olmam lazım ama çizgiler hemen çıkmıyor , 15 dk sonra .. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif ticanım bence umut var gayette silik bir çizgi var , kaç gün var regline
Kuzum aktardan testere disli aslan pençesi ni aldım ben adetle birlikte başlıyorsun her gün bir bardak sıcak suyun içine atıp 10 dkka demliyorsun o şekilde içiyorsun.Canım kullanmadım ben nasıl kullanmıştın
Ben pazartesini bekleyemedim şimdi acilden geldik değerim 173 pazartesi doktora gidecem
Hayırlı olsun canımmmBen pazartesini bekleyemedim şimdi acilden geldik değerim 173 pazartesi doktora gidecem
Çok silik çıkmış canım bi kaç gün daha bekle tekrar test yap yada kan tahlili yaptır baska hamilelik belirtileri varmıKızlar kaç aydır bekliyorum bugün yaptığım testlerde 15 dk sonra çok silik çizgi çıktı sizce umut var mı ?
Hiç belirti yok adet belirtiside yokÇok silik çıkmış canım bi kaç gün daha bekle tekrar test yap yada kan tahlili yaptır baska hamilelik belirtileri varmı
Adet gelene kadar umut var tabiki adet belirtiside yok dedin inşallah çift çizgiyi görürsün canım hakkında hayırlısı olsunHiç belirti yok adet belirtiside yoksabah erken gebelik testi yapıcam bide gerçi 3 gün önce yapmıştım negatifti ama umut işte
Amin canım inşallah hepimizin yüzü gülerAdet gelene kadar umut var tabiki adet belirtiside yok dedin inşallah çift çizgiyi görürsün canım hakkında hayırlısı olsun
bence kan tahlili yaptır bi yarın sağlık ocağındanBugün yarın olmam lazım ama çizgiler hemen çıkmıyor , 15 dk sonra .. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif ti
Ayyy ne güzel ,gözünüz aydın . İnşallah çok güzel çıkar değeriniz. Rabbim bize de nasip etsinKızlar kaç aydır bekliyorum bugün yaptığım testlerde 15 dk sonra çok silik çizgi çıktı sizce umut var mı ?
Ben pek umutlu değilim ama mesajınız enerjimi yükseltti allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAyyy ne güzel ,gözünüz aydın . İnşallah çok güzel çıkar değeriniz. Rabbim bize de nasip etsin
Amiiinn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamandagözün aydın canım değerin kat kat katlansın inşallah Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin bizlerede dua et... eylül bizlerede uğurlu gelsin
Sagolun en sevdiğim aydır Eylül rabbim isteyenlere nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım ne güzel bir anda valla çok sevindim Eylül ayı güzel geldi
Amin canım inşallahAmiiinn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
Günaydın .... test pozitifAyyy ne güzel ,gözünüz aydın . İnşallah çok güzel çıkar değeriniz. Rabbim bize de nasip etsin
camın merhaba kullanmaya ne zaman başladın adetten kaç gün sonraSağol canıminşallah değerler de düzenli artar laboquick marka ovulasyon testi kullandım canım İnternetten çoklu alım yapmıştım
canım ben jeli aldım kendi sayfasından aldımKızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi ve preesed jel sipariş vermek istiyorum.İkisini de birden bulabileceğim güvenilir bir site var mı bide preesed jelin de markası var mı acaba
Gözünüz aydın , çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Günaydın .... test pozitifsabah hemen erken gebelik testi yaptım allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah ve isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?