Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben pazartesini bekleyemedim şimdi acilden geldik değerim 173 pazartesi doktora gidecem
gözün aydın canım değerin kat kat katlansın inşallah Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin bizlerede dua et... eylül bizlerede uğurlu gelsin

Kızlar kaç aydır bekliyorum bugün yaptığım testlerde 15 dk sonra çok silik çizgi çıktı sizce umut var mı ?
Çok silik çıkmış canım bi kaç gün daha bekle tekrar test yap yada kan tahlili yaptır baska hamilelik belirtileri varmı

Çok silik çıkmış canım bi kaç gün daha bekle tekrar test yap yada kan tahlili yaptır baska hamilelik belirtileri varmı
Hiç belirti yok adet belirtiside yok sabah erken gebelik testi yapıcam bide gerçi 3 gün önce yapmıştım negatifti ama umut işte

Hiç belirti yok adet belirtiside yok sabah erken gebelik testi yapıcam bide gerçi 3 gün önce yapmıştım negatifti ama umut işte
Adet gelene kadar umut var tabiki adet belirtiside yok dedin inşallah çift çizgiyi görürsün canım hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…