Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
camın merhaba kullanmaya ne zaman başladın adetten kaç gün sonra
Merhaba canım canım istersen adetle birlikte başlayabilirsin istersen adetin bittiği gün başlayabilirsin. Yumurtlama olana kadar her gün 1 bardak iç. Yanliz 10 dkka dan fazla durdurma . 10 dkka iyi cunki . Nette görmüştüm ben bunu sonra merak edip alıp kullandım. Ben üstelik pkoluyum canım yani fayda ettiğine inanıyorum . Özellikle yumurtlamam için. Cunki benim yumurtalar yavaş çalışıyordu.

ovi testine ne zaman başladın peki :) takvim den mi gittin yoksa adetin iter bitmez başladın mı

Günaydın .... test pozitif sabah hemen erken gebelik testi yaptım allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah ve isteyen herkese
Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin pekii ne zamandır gebelik istiyordun bu ay farklı biseyler denedinmi

Canım ben önceki aylarda da hep ovulasyon testini denemiştim. İlk zamanlar adetim biter bitmez başlamıştım benim yumurtlama geç oluyor adetim bittikten sonra 25.gunu buluyor du. Sonraki aylarda da adetimin bittiği zman yapmadım adetimin 20 . gününden sonra yapmaya devam ettim öyle yakaladım. Takvimle son iki ay aynı gün e denk geldi bu aslan pençesi ni içince herhalde böyle oldu canım sen yumurtlama gününü biliyor musuun yani her ay aynı günlerde mi oluyor[/QUOTE] O osmo

O osmo
[/QUOTE]
yok canım işte takvime göre gittik hep ama olmadı bu ay klomen kullandım yarın kontrole gidecem ve ovi testi aldım yarın başlaycam inşallah ..adet biteli 2 gün oldu ..yarın kontrolde de belli olur muhtemelen

Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin pekii ne zamandır gebelik istiyordun bu ay farklı biseyler denedinmi
Canım Mart ayından beri deniyorum , geçen ay incir kürü süt Buhari ovulasyon takip hepsini yaptım olmadı , bu ay bişey yapmadım adetten 3 gün sonra 110 bismillahirrahmanirrahim yazıp üzerimde taşıdım ve o üstündeyken birliktelik yaşadım ( öyle yazıyor çünkü ) ve hiç çıkarmadım bu ay nasip oldu . Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlarrr cuma günü değerim 50 çıkmıştı. Bugün yaptırdım tekrar 250 olmuş sizce artış nası iyi mi . İki güne bir iki katı diyorlar normalde dün yaptırmam lazımdı ama hastane yapmadı.

Net bir bilgim yok ama fena durmuyor kuzum.

Hepsi birer vesile canım zamanı gelince herşey olur bende neler neler deniyorum olmuyor bekliyoruz dua ile sabırla umutla Rabbim ol desin oluversin bütün muradlarimiz inşallah tekrar gözün aydın canım bu arada kan tahlili verdinmi

Normal canım rahat ol... geç döllenme olduysa değer o yüzden çok yüksek çıkmaz son adet tarihin neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…