Canım ben geçen ay kimyasal yaşadım ondan sonra da hamile kaldım bu ay yani adet olmadan hamile kaldım. Benimde kafamı bu karıştırıyor neye göre hesap yapacam benNormal canım rahat ol... geç döllenme olduysa değer o yüzden çok yüksek çıkmaz son adet tarihin neydi
Kan tahlili vermedim eşim yurt dışında dönüşünü bekliyorum Çarşamba vericem inşallah.umarım sende en kısa zamanda müjdeli haberi alırsınHepsi birer vesile canım zamanı gelince herşey olur bende neler neler deniyorum olmuyor bekliyoruz dua ile sabırla umutla Rabbim ol desin oluversin bütün muradlarimiz inşallah tekrar gözün aydın canım bu arada kan tahlili verdinmi
Yumurtlama gününü biliyorsan ona gore yapabilirsin herşeyden önemlisi şuan gebesin canım bir değer var ortada umutlu ol ve kendine dikkat et yorma kendini ani hareketlerden kaçınC
Canım ben geçen ay kimyasal yaşadım ondan sonra da hamile kaldım bu ay yani adet olmadan hamile kaldım. Benimde kafamı bu karıştırıyor neye göre hesap yapacam ben
Amin canım inşallah tahlil sonucunu alınca bizleri de haberdar etKan tahlili vermedim eşim yurt dışında dönüşünü bekliyorum Çarşamba vericem inşallah.umarım sende en kısa zamanda müjdeli haberi alırsın
İnşallah canım inşallah tek istediğim şu an o Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde hamilelik nasip eder.Yumurtlama gününü biliyorsan ona gore yapabilirsin herşeyden önemlisi şuan gebesin canım bir değer var ortada umutlu ol ve kendine dikkat et yorma kendini ani hareketlerden kaçın
Canım çok mutlu oldumBen pazartesini bekleyemedim şimdi acilden geldik değerim 173 pazartesi doktora gidecem
Ahh canım aynen benim de bugün evlilik yıl dönümüm isterdim böyle haber vermek ama nasip değilmiş. Seneye kucağımızda bebişlerle kutlarız inşallah.Ben de adet oldum , hem de evlilik yıldönümümdü bugün. Belki bize çok güzel bir hediye olur bu ay demiştim ama, ne yazık ki. Her zamanki gibi hüsran. Adet tarihi gelmeyenler umarım sizler güzel haberler alırsınız.
inşallah inşallah, aminnnnAhh canım aynen benim de bugün evlilik yıl dönümüm isterdim böyle haber vermek ama nasip değilmiş. Seneye kucağımızda bebişlerle kutlarız inşallah.
Slm varmı bi gelişme adet oldun mu veya beta sonucu belli mi karışık durumlar vardı sendeCanım çok mutlu oldumsağlıkla gelişsin de kucağına al inşallah annesi
Allah yardımcınız olsun inşallaj tez zamanda kucaklarınız dolarAynı şeyi ben de yaşadım canım.Üstelik görümcem ilk ayında hamile kaldı.Eşim en büyükleri hepsinin oldu biz ilk evlenen üstelik 7 yıllık.Eşim perişan bayramda hepsi çocuklarıyla gitti.Biz evimizde kaldık bize acımasınlar diye.Büyük bir sınav veriyoruz Rabbim yardım etsin inşallah
Ne güzel dedin canım inşallah nasip olur bize de tüm isteyenlere deAllah yardımcınız olsun inşallaj tez zamanda kucaklarınız dolar
S Sevda Masal canım bende ovulasyon dönemine girmişim telefon programı öyle diyor. ovulasyon yapmıyorum bilerek diyete başladım kafam dağılsın diye şu an ona daha çok kafam gidiyor onu yedim bunu yedim diye
Ben de kasım ayına kadar ilaç tedavi her şeyi bıraktım,sadece sağlıklı besleniyorum kasımda yumurtalar toplanıcak nasip olursa.Şuan bitkisel bir macun kullanıyorum bide ilk defa ovulasyon testlerini deniyicem bakalım hayırlısı inşallah.Sabah kaçta yapıyoruz ovulasyon testini.Nasıl durumlar kızlarrrr
Hadi hayırlısı canım. Valla imkanın varsa 16.00 ~18.00 civarı iyi oluyor ama su tüketimini 2~3 saat onceden birakman lazim. Ilk idrar olmaz bir de.Ben de kasım ayına kadar ilaç tedavi her şeyi bıraktım,sadece sağlıklı besleniyorum kasımda yumurtalar toplanıcak nasip olursa.Şuan bitkisel bir macun kullanıyorum bide ilk defa ovulasyon testlerini deniyicem bakalım hayırlısı inşallah.Sabah kaçta yapıyoruz ovulasyon testini.
Tamam yarın deniyim canım sağolHadi hayırlısı canım. Valla imkanın varsa 16.00 ~18.00 civarı iyi oluyor ama su tüketimini 2~3 saat onceden birakman lazim. Ilk idrar olmaz bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?