Canım benim esimden de sadece sperm istediler bir sıkıntı yok denildi bu kadar.Esim muayene oldu bugun. Aslinda doktor muayene etmemis, direk sperm testi istemis. Sonucunu gosteremedi ama arastirdigimiz kadariyla sonuc cok iyi. Yine de kan testi, ultrason vs. istemeli miyiz? Baska yapilmasi gereken ne var erkek tarafinda?
İnşallah canım inşallah Rabbim bize de isteyen herkese de nasip etsin.Çok dua ettim ediyorum da ama artık çok yoruldum.İnşallah aşılaman vesile olur da bize burda müjdeyi verirsinmavi 1224 .!.
aynı şeyleri yaşamısız canım .. en yakın zaman Allah nasip etsin bebeklerimizi o hamilelik haberini vermeyi.. çok ağır geliyor insana ama Allahin sevdiği kuluyuz demekki imtihanımız var. Dua edelim .. benim asilama oldum yarın 3.günüm ins bekliyorum
İnşaallah bacım ınsaallah hepimiz o müjdeyi veririzİnşallah canım inşallah Rabbim bize de isteyen herkese de nasip etsin.Çok dua ettim ediyorum da ama artık çok yoruldum.İnşallah aşılaman vesile olur da bize burda müjdeyi verirsin
Selam canım hala gelen giden yok 2 gündür kahverengi leke gelio günde 3 kez falan anlamadım dış gebelik mi adet mi kimyasal mı yoksa kist miSlm varmı bi gelişme adet oldun mu veya beta sonucu belli mi karışık durumlar vardı sende
benim batım 17 si hala beklemedeyim bakalımNasıl durumlar kızlarrrr
Hayırlısı bakalım ben de tam ovulasyon zamanlarindayimbenim batım 17 si hala beklemedeyim bakalım
Canım pik yapmış yani yumurtluyorsun bugünü degerlendir. Eger yarin da siliklesirse çatlamış olur. Hadi hayırlısı bakalimOvulasyona bu ay basladim canlar. 13. gunum. Koyu cizgi yer degistirmis. Test mi bozuk. Yoksa yumurtlamis miyimAdetim 28 30 gun surer
Bundan sonrasi nasil olmali canim. Bu gece evde yarin gece iste. Calisma sistemi bu sekilde gidiyor. Ilk defa test kullaniyorum. Ve ben hep daha ileri tarih zannediyordum yumurtlamamiCanım pik yapmış yani yumurtluyorsun bugünü degerlendir. Eger yarin da siliklesirse çatlamış olur. Hadi hayırlısı bakalim
Pik yapmış canım Yarın bir daha yap eğer o koyu çizgi siliklesirse yumurta çatlamış demektir bu iki günü değerlendirmen lazımOvulasyona bu ay basladim canlar. 13. gunum. Koyu cizgi yer degistirmis. Test mi bozuk. Yoksa yumurtlamis miyimAdetim 28 30 gun surer
Sıkıntılı durum doktorlar bi açıklama yapmadılar mi beta değerine tekrar bakıldı mi veya sen evde tekrar gebelik testi yaptın mı Allah kolaylıklar versin canımSelam canım hala gelen giden yok 2 gündür kahverengi leke gelio günde 3 kez falan anlamadım dış gebelik mi adet mi kimyasal mı yoksa kist mi
Slm canım dr kontrolü nasıl geçti Geçen regl dönemi çok umutlandık hepimizde bir boşvermişlik var ama çalışmalara devamS Sevda Masal canım bende ovulasyon dönemine girmişim telefon programı öyle diyor. ovulasyon yapmıyorum bilerek diyete başladım kafam dağılsın diye şu an ona daha çok kafam gidiyor onu yedim bunu yedim diyebenim akıntılar başladı yavaştan bende yoğun çalışmalara başlarım artık. Cuma günü sabahtan doktor kontrolüm var bakalım gerisi nasip eylül sonunu yakalayabilecek miyim yoksa bir ay daha mı atacak göreceğiz. Ama bu ay özellikle deli gibi odaklanmıyorum.Olursa ne mutlu olmazsa Allah sağlık versin diyecem artık. O hayal kırıklığını bir nebze de olsa atlattım.
Canım henüz dr a gitmedim yarın gidicem. Evde test yaptım kaç kez negatif. Yarın belli olcak randevum yarın. Kimyasal gibi geliyo bana gecikmemin 15. günü bakalm ne dicek dr. Psikolojim bozuldu 3 gündür kahverengi akıntı var sadece. İnşallah kötü bişey yokturSıkıntılı durum doktorlar bi açıklama yapmadılar mi beta değerine tekrar bakıldı mi veya sen evde tekrar gebelik testi yaptın mı Allah kolaylıklar versin canım
Canım bende yeni aldım ovu.testi daha yapmadım ama okuduğum kadarıyla yorum yapıyorum bence testi yenile çünkü c her zaman aynı renk olur t nin koyu yada açık olması gerekirOvulasyona bu ay basladim canlar. 13. gunum. Koyu cizgi yer degistirmis. Test mi bozuk. Yoksa yumurtlamis miyimAdetim 28 30 gun surer
Banada destek lütfen 4 aydır deniyoruz bu eylül ayında tam teşekkürlü bi takipte ilişkiye giriyoruz inşallah tutar yaUzun zamandır sessizce takipteydim. 8 aydır O belirti bu belirti oldu olmadı derken kendimi yıprattığımı fark ettim. Bu ay da hayaller suya düşünce dedim ki; Benim gibi bekleyen arkadaşlarla beraber bu bir ayı geçirip belki destek oluruz ve en azından psikolojik olarak rahatlatırız birbirimizi. İnşallah güzel haberler eylül ayında bizimle olur.
Yaa canım kimyasal olsa bile kan değerinde belli olurdu heralde dediğin gibi inşallah kötü birşey yoktur adet gelecekse stresten de gelmez yarın ki randevuda bi şeyler netlesir olumlu düşünelim belki bebiş kan degerinde belli olucak gec dollenme falan Hakkında hayırlısı olsun canımCanım henüz dr a gitmedim yarın gidicem. Evde test yaptım kaç kez negatif. Yarın belli olcak randevum yarın. Kimyasal gibi geliyo bana gecikmemin 15. günü bakalm ne dicek dr. Psikolojim bozuldu 3 gündür kahverengi akıntı var sadece. İnşallah kötü bişey yoktur
Hoşgeldin canım Inşallah Rabbim tez zamanda hepimize müjdeli haberler almayı nasip etsin 4 ay kısa bir süre duzenli iliski ile tutabilir yaş da onemli bi faktör tabii ben 4 yıldır bekliyorum oğlumuzun kardeşi olsun diyee herşey nasip hayat devam ediyorBanada destek lütfen 4 aydır deniyoruz bu eylül ayında tam teşekkürlü bi takipte ilişkiye giriyoruz inşallah tutar ya
Yaşım 22Hoşgeldin canım Inşallah Rabbim tez zamanda hepimize müjdeli haberler almayı nasip etsin 4 ay kısa bir süre duzenli iliski ile tutabilir yaş da onemli bi faktör tabii ben 4 yıldır bekliyorum oğlumuzun kardeşi olsun diyee herşey nasip hayat devam ediyor
Canım 15 gün gecikmiş hiç bir belirti yok mu bulantı falan.Ayy inşallah hamilesindir canım.Üzme kendini kötü düşünme bebiş varsa çok güzel olur ama yoksa da herşeyden önce sağlığın daha önemli.Bizi de haberdar et canım gelişmelerden.Canım henüz dr a gitmedim yarın gidicem. Evde test yaptım kaç kez negatif. Yarın belli olcak randevum yarın. Kimyasal gibi geliyo bana gecikmemin 15. günü bakalm ne dicek dr. Psikolojim bozuldu 3 gündür kahverengi akıntı var sadece. İnşallah kötü bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?