Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esim muayene oldu bugun. Aslinda doktor muayene etmemis, direk sperm testi istemis. Sonucunu gosteremedi ama arastirdigimiz kadariyla sonuc cok iyi. Yine de kan testi, ultrason vs. istemeli miyiz? Baska yapilmasi gereken ne var erkek tarafinda?
Canım benim esimden de sadece sperm istediler bir sıkıntı yok denildi bu kadar.

İnşallah canım inşallah Rabbim bize de isteyen herkese de nasip etsin.Çok dua ettim ediyorum da ama artık çok yoruldum.İnşallah aşılaman vesile olur da bize burda müjdeyi verirsin

İnşallah canım inşallah Rabbim bize de isteyen herkese de nasip etsin.Çok dua ettim ediyorum da ama artık çok yoruldum.İnşallah aşılaman vesile olur da bize burda müjdeyi verirsin
İnşaallah bacım ınsaallah hepimiz o müjdeyi veririz
Kimse yaşamadan anlamaz yokluğu görmeden o beklentileri tatmadan
Başkaları da tuz biber olur zaten
Vel hasıl veren de Allah cc alanda ...

Ovulasyona bu ay basladim canlar. 13. gunum. Koyu cizgi yer degistirmis. Test mi bozuk. Yoksa yumurtlamis miyim Adetim 28 30 gun surer

Eklentiler

• 20190913_123521.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 29
Canım pik yapmış yani yumurtluyorsun bugünü degerlendir. Eger yarin da siliklesirse çatlamış olur. Hadi hayırlısı bakalim
Bundan sonrasi nasil olmali canim. Bu gece evde yarin gece iste. Calisma sistemi bu sekilde gidiyor. Ilk defa test kullaniyorum. Ve ben hep daha ileri tarih zannediyordum yumurtlamami

Selam canım hala gelen giden yok 2 gündür kahverengi leke gelio günde 3 kez falan anlamadım dış gebelik mi adet mi kimyasal mı yoksa kist mi
Sıkıntılı durum doktorlar bi açıklama yapmadılar mi beta değerine tekrar bakıldı mi veya sen evde tekrar gebelik testi yaptın mı Allah kolaylıklar versin canım

Slm canım dr kontrolü nasıl geçti Geçen regl dönemi çok umutlandık hepimizde bir boşvermişlik var ama çalışmalara devam

Sıkıntılı durum doktorlar bi açıklama yapmadılar mi beta değerine tekrar bakıldı mi veya sen evde tekrar gebelik testi yaptın mı Allah kolaylıklar versin canım
Canım henüz dr a gitmedim yarın gidicem. Evde test yaptım kaç kez negatif. Yarın belli olcak randevum yarın. Kimyasal gibi geliyo bana gecikmemin 15. günü bakalm ne dicek dr. Psikolojim bozuldu 3 gündür kahverengi akıntı var sadece. İnşallah kötü bişey yoktur

Ovulasyona bu ay basladim canlar. 13. gunum. Koyu cizgi yer degistirmis. Test mi bozuk. Yoksa yumurtlamis miyim Adetim 28 30 gun surer
Canım bende yeni aldım ovu.testi daha yapmadım ama okuduğum kadarıyla yorum yapıyorum bence testi yenile çünkü c her zaman aynı renk olur t nin koyu yada açık olması gerekir

Banada destek lütfen 4 aydır deniyoruz bu eylül ayında tam teşekkürlü bi takipte ilişkiye giriyoruz inşallah tutar ya

Yaa canım kimyasal olsa bile kan değerinde belli olurdu heralde dediğin gibi inşallah kötü birşey yoktur adet gelecekse stresten de gelmez yarın ki randevuda bi şeyler netlesir olumlu düşünelim belki bebiş kan degerinde belli olucak gec dollenme falan Hakkında hayırlısı olsun canım

Banada destek lütfen 4 aydır deniyoruz bu eylül ayında tam teşekkürlü bi takipte ilişkiye giriyoruz inşallah tutar ya
Hoşgeldin canım Inşallah Rabbim tez zamanda hepimize müjdeli haberler almayı nasip etsin 4 ay kısa bir süre duzenli iliski ile tutabilir yaş da onemli bi faktör tabii ben 4 yıldır bekliyorum oğlumuzun kardeşi olsun diyee herşey nasip hayat devam ediyor

Yaşım 22 ama kısmet işte

Merhaba ben de 4 yıldır uğraşıyorum, ben unutsam etrafımdakiler unutmuyor her ay soruyorlar, yok kızın büyümüş ikinciyi neden yapmıyorsun, bu arada bi kızım var evet 6 yaşında, 4 yıldır ikinciyi istiyorum olmuyor bat 25 Eylül, umarım ekime mujdelerle gireriz

Canım 15 gün gecikmiş hiç bir belirti yok mu bulantı falan.Ayy inşallah hamilesindir canım.Üzme kendini kötü düşünme bebiş varsa çok güzel olur ama yoksa da herşeyden önce sağlığın daha önemli.Bizi de haberdar et canım gelişmelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…