Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende 30 yasindayim canim. Kizim var 3 yasinda . 1 senedir ikiciye ugrasiyoruz

Yaşım 22 ama kısmet işte
Yaşda sıkıntı yok o zaman kafandan gebelik olsun düşüncesini atıyorsun eşinle her anın tadını çıkar kendini kasma bi kaç ay daha bekle ki inşallah en kisa zamanda pozitif sonucu alırsın olaki olmadı eşinle beraber bi dr başvurursunuz

Ilk gebeligin kısa sürede kendiliğinden mi oldu canım benim bat ta 25 eylül inşallah müjdeli haberleri alırız

Canım bende yeni aldım ovu.testi daha yapmadım ama okuduğum kadarıyla yorum yapıyorum bence testi yenile çünkü c her zaman aynı renk olur t nin koyu yada açık olması gerekir
Kuzum icerisndeki kullanma kilavuzunu okumak sonradan aklima geldi:) referans cubugunun kirmiziligi onemli degilmis. test cubugunun ondan kirmizi olduguda pik e isaretmis

Hayır gitmedim. Senin durumun nasıl
Bende en son 1 yıl önce gibi gittim yumurta rezervleri düşük fsh yüksek eşimin değerlerin de hız orani sıkıntılı eşimin değerleri yükseldikten sonra tüp bebek tedavisi olacak demişlerdi bizde tüp bebek falan düşünmüyoruz hem maddi olarak hem manevi olarak ilk gebeliğim 3 ay içerisinde kendiliğinden olmuştu demekki vakti zamanı var diyoruz tabi bitkisel birşeyler de deniyoruz bakalım ya nasip

Canım Canım benim inşallah olur ya hiç üzme kendini.Sen hiç clife bitkisel macun diye bir ürün var onu kullandın mı.Hem yumurtalara çok iyi geliyor hem fsh aslında bütün kadınsal sorunlara.Belki senin hiç tüp bebeğe bile gerek kalmayacak.Inşallah hayırlısıyla.

O macunu biliyorum okumuştum biraz biz aktara yaptırdık hem bana hem eşime macun çay falan üzerinden 2 ay geçti işe yaramadı bu ay da geçti zaten adetle beraber yeni şeyler denerim artik

13. gunden sonra siliklesmesi gerekmiyor muydu? Yine kipkirmizi. Ne oldu simdi

Eklentiler

• 20190914_140344.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 22
Uzulme canim. Benim abimin ikinci cocugu 13 sene sonra oldu. Dedigin gibi zamani gelmemistir ama dr kontrollerini arada yaptir ve bitkisellerden vazgecme. Hayirlisi olsun hepimiz icin

Uzulme canim. Benim abimin ikinci cocugu 13 sene sonra oldu. Dedigin gibi zamani gelmemistir ama dr kontrollerini arada yaptir ve bitkisellerden vazgecme. Hayirlisi olsun hepimiz icin
Sağol canım Rabbim hepimizin muradını nasip eylesin

Kızlar kaset tipi macunları nasıl kullanıyorsunuz ben şu damlalılığı bir türlü kullanamadım beceremedim ya yumurtlama günlerini kaçırmaktan da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…