- 29 Ağustos 2019
- 136
- 49
- 18
- 36
Hoşgeldin canım Inşallah Rabbim tez zamanda hepimize müjdeli haberler almayı nasip etsin 4 ay kısa bir süre duzenli iliski ile tutabilir yaş da onemli bi faktör tabii ben 4 yıldır bekliyorum oğlumuzun kardeşi olsun diyee herşey nasip hayat devam ediyor
Yaşda sıkıntı yok o zaman kafandan gebelik olsun düşüncesini atıyorsun eşinle her anın tadını çıkar kendini kasma bi kaç ay daha bekle ki inşallah en kisa zamanda pozitif sonucu alırsın olaki olmadı eşinle beraber bi dr başvurursunuzYaşım 22ama kısmet işte
Ilk gebeligin kisa sürede kendiliğinden mi oldu canimBende 30 yasindayim canim. Kizim var 3 yasinda . 1 senedir ikiciye ugrasiyoruz
Ilk gebeligin kısa sürede kendiliğinden mi oldu canım benim bat ta 25 eylül inşallah müjdeli haberleri alırızMerhaba ben de 4 yıldır uğraşıyorum, ben unutsam etrafımdakiler unutmuyor her ay soruyorlar, yok kızın büyümüş ikinciyi neden yapmıyorsun, bu arada bi kızım var evet 6 yaşında, 4 yıldır ikinciyi istiyorum olmuyor bat 25 Eylül, umarım ekime mujdelerle gireriz
Kuzum icerisndeki kullanma kilavuzunu okumak sonradan aklima geldi:) referans cubugunun kirmiziligi onemli degilmis. test cubugunun ondan kirmizi olduguda pik e isaretmisCanım bende yeni aldım ovu.testi daha yapmadım ama okuduğum kadarıyla yorum yapıyorum bence testi yenile çünkü c her zaman aynı renk olur t nin koyu yada açık olması gerekir
O da yaklasik bir seneyi buldu canim. Doktor takibindeydim rahim filmi celtirdigim ay hamile kalmistimIlk gebeligin kisa sürede kendiliğinden mi oldu canim
Doktora gittin mi bu sefer kontrol amacliO da yaklasik bir seneyi buldu canim. Doktor takibindeydim rahim filmi celtirdigim ay hamile kalmistim
Hayır gitmedim. Senin durumun nasılDoktora gittin mi bu sefer kontrol amacli
Bende en son 1 yıl önce gibi gittim yumurta rezervleri düşük fsh yüksek eşimin değerlerin de hız orani sıkıntılı eşimin değerleri yükseldikten sonra tüp bebek tedavisi olacak demişlerdi bizde tüp bebek falan düşünmüyoruz hem maddi olarak hem manevi olarak ilk gebeliğim 3 ay içerisinde kendiliğinden olmuştu demekki vakti zamanı var diyoruz tabi bitkisel birşeyler de deniyoruz bakalım ya nasipHayır gitmedim. Senin durumun nasıl
Evet canım 5. Ayda hamile kalmıştım,günler de geçmiyor inanır mısın?Ilk gebeligin kısa sürede kendiliğinden mi oldu canım benim bat ta 25 eylül inşallah müjdeli haberleri alırız
CanımBende en son 1 yıl önce gibi gittim yumurta rezervleri düşük fsh yüksek eşimin değerlerin de hız orani sıkıntılı eşimin değerleri yükseldikten sonra tüp bebek tedavisi olacak demişlerdi bizde tüp bebek falan düşünmüyoruz hem maddi olarak hem manevi olarak ilk gebeliğim 3 ay içerisinde kendiliğinden olmuştu demekki vakti zamanı var diyoruz tabi bitkisel birşeyler de deniyoruz bakalım ya nasip
Canım benim inşallah olur ya hiç üzme kendini.Sen hiç clife bitkisel macun diye bir ürün var onu kullandın mı.Hem yumurtalara çok iyi geliyor hem fsh aslında bütün kadınsal sorunlara.Belki senin hiç tüp bebeğe bile gerek kalmayacak.Inşallah hayırlısıyla.Bende en son 1 yıl önce gibi gittim yumurta rezervleri düşük fsh yüksek eşimin değerlerin de hız orani sıkıntılı eşimin değerleri yükseldikten sonra tüp bebek tedavisi olacak demişlerdi bizde tüp bebek falan düşünmüyoruz hem maddi olarak hem manevi olarak ilk gebeliğim 3 ay içerisinde kendiliğinden olmuştu demekki vakti zamanı var diyoruz tabi bitkisel birşeyler de deniyoruz bakalım ya nasip
aynen öyle canım kısmet boşver akışına bırak hiç düşünmeHayırlısı bakalım ben de tam ovulasyon zamanlarindayimsaldim çayıra mevlam kayira diyorum ve akisina birakiyorum. Olursa olur olmazsa yapacak bir sey yok
Aynen öyle sen fazla arada vermemişsin benim oğlum 10 yaşında 4 yıldır istiyoruz bende çok ara verdik o da mi bi engel diye düşünüyorum nasip herşeyEvet canım 5. Ayda hamile kalmıştım,günler de geçmiyor inanır mısın?
O macunu biliyorum okumuştum biraz biz aktara yaptırdık hem bana hem eşime macun çay falan üzerinden 2 ay geçti işe yaramadı bu ay da geçti zaten adetle beraber yeni şeyler denerim artikCanım
Canım benim inşallah olur ya hiç üzme kendini.Sen hiç clife bitkisel macun diye bir ürün var onu kullandın mı.Hem yumurtalara çok iyi geliyor hem fsh aslında bütün kadınsal sorunlara.Belki senin hiç tüp bebeğe bile gerek kalmayacak.Inşallah hayırlısıyla.
Uzulme canim. Benim abimin ikinci cocugu 13 sene sonra oldu. Dedigin gibi zamani gelmemistir ama dr kontrollerini arada yaptir ve bitkisellerden vazgecme. Hayirlisi olsun hepimiz icinBende en son 1 yıl önce gibi gittim yumurta rezervleri düşük fsh yüksek eşimin değerlerin de hız orani sıkıntılı eşimin değerleri yükseldikten sonra tüp bebek tedavisi olacak demişlerdi bizde tüp bebek falan düşünmüyoruz hem maddi olarak hem manevi olarak ilk gebeliğim 3 ay içerisinde kendiliğinden olmuştu demekki vakti zamanı var diyoruz tabi bitkisel birşeyler de deniyoruz bakalım ya nasip
Sağol canım Rabbim hepimizin muradını nasip eylesinUzulme canim. Benim abimin ikinci cocugu 13 sene sonra oldu. Dedigin gibi zamani gelmemistir ama dr kontrollerini arada yaptir ve bitkisellerden vazgecme. Hayirlisi olsun hepimiz icin
Pek bilgim yok ama ovulasyon devam ediyor olabilir sen bu günüde degerlendir13. gunden sonra siliklesmesi gerekmiyor muydu? Yine kipkirmizi. Ne oldu simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?