Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey danışıcam size normalde regl olmadan 1 hafta önce sancılarım başlar ve dizlerim ağrır ordan anlarım regl olacağımı bu ay hiç biri yok , he birde kesinlikle bir sivilcem çıkar yüzümde , oda olmadı bunlar sizce belirtimi ? , reglim geçmeden test yapmayı düşünmüyorum çünkü

Belirti olabilir ama daha 1 hafta bence bat günü adetin gelmezse test yap böyle şeyler pisikolojik de oluyor sen kendini gebe hissedersin sonra adet gelir umudunu yitirme tabiki ama kendini fazlada kaptırma Hakkında hakkımızda hayırlısı olsun tez zamanda muradimiza kavuşalım inşallah

Benim de bat 25 Eylül canım inşAllah seviniriz hepimiz

evet doğru diyorsun yarın batım bakalım olmaz isem test yapıcam hepimizin hakkında hayırlısı

Slm canım dr kontrolü nasıl geçti Geçen regl dönemi çok umutlandık hepimizde bir boşvermişlik var ama çalışmalara devam
Doktor hormonlarım çok iyi eşimin sperm testi çok iyi. eee alttan kontrol ettirmedim. öyle yani akışına bıraktım olursa olur.

Dayanamadım yarını bekleyemedim test yaptım ve sonuç negatif neyse sağlık olsun Ekim'e Allah büyük diyelim :)

Kızlar bu ne şimdi ya. 3 gündür de kanamam var. İlk defa basıma geliyor böyle birşey

Eklentiler

• image.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 33
Doktor hormonlarım çok iyi eşimin sperm testi çok iyi. eee alttan kontrol ettirmedim. öyle yani akışına bıraktım olursa olur.
Sevindim canım hadi hayırlısı bakalım alttan da baktirsaydin dr dediyse ne kadar yumurtan var onu bilirdin yada rahim durumunu olsun bakem sen çalışmalara devam et bat kaç senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…