Kuzum karton bardağa yap idrarını ordan al 3 damla damlat o şekilde daha kolay oluyor çünküKaset tipi testler pardon
Kuzum karton bardağa yap idrarını ordan al 3 damla damlat o şekilde daha kolay oluyor çünkü
Benim de bat 25 Eylül canım inşAllah seviniriz hepimizMerhaba ben de 4 yıldır uğraşıyorum, ben unutsam etrafımdakiler unutmuyor her ay soruyorlar, yok kızın büyümüş ikinciyi neden yapmıyorsun, bu arada bi kızım var evet 6 yaşında, 4 yıldır ikinciyi istiyorum olmuyor bat 25 Eylül, umarım ekime mujdelerle gireriz
benim de bat 25 Eylül, inşAllah hepimiz burda mutlu haberlerimizi paylaşırızIlk gebeligin kısa sürede kendiliğinden mi oldu canım benim bat ta 25 eylül inşallah müjdeli haberleri alırız
Hoşgeldin Aramıza Amin inşallah canımbenim de bat 25 Eylül, inşAllah hepimiz burda mutlu haberlerimizi paylaşırız
hoş bulduk canımHoşgeldin Aramıza Amin inşallah canım
Umarım canım rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsınbenim de bat 25 Eylül, inşAllah hepimiz burda mutlu haberlerimizi paylaşırız
Aminnn canım inşAllahUmarım canım rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın
evet doğru diyorsun yarın batım bakalım olmaz isem test yapıcam hepimizin hakkında hayırlısıBelirti olabilir ama daha 1 hafta bence bat günü adetin gelmezse test yap böyle şeyler pisikolojik de oluyor sen kendini gebe hissedersin sonra adet gelir umudunu yitirme tabiki ama kendini fazlada kaptırma Hakkında hakkımızda hayırlısı olsun tez zamanda muradimiza kavuşalım inşallah
Doktor hormonlarım çok iyi eşimin sperm testi çok iyi. eee alttan kontrol ettirmedim.Slm canım dr kontrolü nasıl geçti Geçen regl dönemi çok umutlandık hepimizde bir boşvermişlik var ama çalışmalara devam
Canım regl olana kadar umut vardır unutma. Kimisinin daha geç cıkıyor idrarda. üzülmeden yarını bekle eğer olursan da ekim de Allah büyük derizDayanamadım yarını bekleyemedim test yaptım ve sonuç negatifneyse sağlık olsun Ekim'e Allah büyük diyelim :)
inşallah canım hayırlısı bakalım :)Canım regl olana kadar umut vardır unutma. Kimisinin daha geç cıkıyor idrarda. üzülmeden yarını bekle eğer olursan da ekim de Allah büyük deriz
ovulasyon testimi değil mi bunlar kanaman varsa bir doktora görün derimKızlar bu ne şimdi ya. 3 gündür de kanamam var. İlk defa basıma geliyor böyle birşey
Ovulasyon testi canım. Tam da ovulasyon takip ettiğim aya denk geldi. Basına gelen var mı ayrıca silikleşmesi gerekiyordu testin degilmiovulasyon testimi değil mi bunlar kanaman varsa bir doktora görün derim
Yani yumurtan çatlamamış olabilir. Bazen 2-3 gün sürebiliyor.Kızlar bu ne şimdi ya. 3 gündür de kanamam var. İlk defa basıma geliyor böyle birşey
Sevindim canım hadi hayırlısı bakalım alttan da baktirsaydin dr dediyse ne kadar yumurtan var onu bilirdin yada rahim durumunu olsun bakem sen çalışmalara devam et bat kaç seninDoktor hormonlarım çok iyi eşimin sperm testi çok iyi. eee alttan kontrol ettirmedim.öyle yani akışına bıraktım olursa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?