- 4 Ocak 2018
- 606
- 803
- 33
- 38
Yumurtlama olmuş gibi kanama yoğun mu yoğunsa bi dr görün derim adetin ne zaman bitmistiKızlar bu ne şimdi ya. 3 gündür de kanamam var. İlk defa basıma geliyor böyle birşey
Canım istersen bi görün Çunku bebek tutmuş olabilir ama düşük tehlikesi oldugunda kanama oluyor13. gunden sonra siliklesmesi gerekmiyor muydu? Yine kipkirmizi. Ne oldu simdi
Adetim biteli 9 gun oluyor canim. Kanama kipkirmizi bir kan degil. Daha cok sulu. Kasik agrimda varYumurtlama olmuş gibi kanama yoğun mu yoğunsa bi dr görün derim adetin ne zaman bitmisti
Canim bu kadar cabuk tutup duser mi? Bilmiyorum ben de biraz korktum, yarin icin randevu aldimCanım istersen bi görün Çunku bebek tutmuş olabilir ama düşük tehlikesi oldugunda kanama oluyor
İyi yapmışsın en azından ne oldugunu görsün kafan rahatlarCanim bu kadar cabuk tutup duser mi? Bilmiyorum ben de biraz korktum, yarin icin randevu aldim
Insallah canim. Sen catlatma ignesi mi yaptirdin?İyi yapmışsın en azından ne oldugunu görsün kafan rahatlar
Testin coksa negatif goruncede uzulmeyeceksen yap gitsin. Daha var sonucta adetine belli de olmaz:) insallah iyi haberini alirsin canim :)Insallah canim. Sen catlatma ignesi mi yaptirdin?
Evet canım geçen pazartesi çatlatma iğnesi oldum, o yüzden pozitif çıksa bile iğnenin etkisiyle mi çıkar diye düşündüm belki yaparım dediğin gibi meraktanTestin coksa negatif goruncede uzulmeyeceksen yap gitsin. Daha var sonucta adetine belli de olmaz:) insallah iyi haberini alirsin canim :)
Var mısın beraber test yapalımYa arkadaşlar benim bat normalde 25 Eylül
ama bu ay yumutlamam biraz erken yani 8 eylülde oldu. e yani yumurtlamadan 14gün sonra adet olunuyorsa o zaman batım 23 Eylül oluyor öyle mi?
yumurtlamanın üzerinden 8 gün keçmiş sadece testde çıkmaz galiba
çok sabırsızım yaaa
Ya cesaret edemem ki söylemesi kolay alıp yapması zorVar mısın beraber test yapalım
Ben çoklu hamilelik testi aldım 10 tanesi 13tl. "Ya cesaret edemem ki söylemesi kolay alıp yapması zor
sende kaç gün kaldı canım ?
belirti falan varmı
adetin 25 Eylül mu?Ben çoklu hamilelik testi aldım 10 tanesi 13tl. "baktım yorumlar da olumlu alayım dedim, ve bugün geldi şuan yanımda bana bakıyorlar
Yumurtlamadan itibaren 5 gün geçmişadetin 25 Eylül mu?
yumurtlamadan kaç gün keçmiş canım?
10 tane varsa hergün birin yaparsın artık
Bir de çatlatma iğnesi beta hcg içerdiğinden testin pozitif çıkma ihtimali yüksek en iyisi biraz sabredeyimYumurtlamadan itibaren 5 gün geçmişyanii anliiican çok erken
30 EylülSevindim canım hadi hayırlısı bakalım alttan da baktirsaydin dr dediyse ne kadar yumurtan var onu bilirdin yada rahim durumunu olsun bakem sen çalışmalara devam et bat kaç senin
Doğru diyorsunKızlar sakinnnn biraz daha bekleyin
ya canım dhaa erkenmişYumurtlamadan itibaren 5 gün geçmişyanii anliiican çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?