MaşallahBende şuraya ilişeyimDaha spiral cikarttiricam ayin 24.unde ama olsun. Sizlerle olayim istedim☺
9 ay iyi bekliyoruzMaşallahdemek bu sabırsızlık hepimizin özünde var
Dr dönüşü bizleri de bilgilendir canımCanim bu kadar cabuk tutup duser mi? Bilmiyorum ben de biraz korktum, yarin icin randevu aldim
Umut peşinde koşan ve henüz bi bebeye bile kavuşamayan insanların arasına girip spirali çıkaracağınızı söylemeniz bi hayli aşikar. Anladık bi probleminiz yok korunuyorsunuz ve yeniden bebek düşünüyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin öyleyse. Biz herkesi düşünür dua'mızı ederizBende şuraya ilişeyimDaha spiral cikarttiricam ayin 24.unde ama olsun. Sizlerle olayim istedim☺
Evet canım bende bu ay kesin hamileyim diyordum kendimi şartlandırdım kesin o yüzden gecikti. Artık ne test yapıcam ne takip edicem akışına bırakıcam gerçekten kafaya takmak çok etkiliyor.Geç döllenme olabilir mi? Kan verseydin keşke onda kesin belli oluyor çünkü. Umarım geç döllenme ya da test bozuktur gebelik haberi alırsın:) ama çokta kafayı oraya yorma ben geçen ay sırf kafami gebelikle doldurduğum için 7 gün gecikme yaşadım gidip kan verdim ve negatif çıktı zaten ertesi gün de hastalandim :)
Sperm sayısı kaç
Canım ınstagramda birisi var, bitkisel ilaçla sperm sayısını arttırıyor. Çocuğu olanlar mucize bebeğim falan diye paylaşım yapıyor. Eşinin tahlil sonucu gönderiyorsun oda sana karışım öneriyor. Ben senin yerinde olsa denerdim. nur_şifalı_bitkiler10,00 ml.. ileri hareket %1
bende bugün olacaktım olmadım dünde test yaptım negatif çıktı biraz daha beklicem bende , ama bence evde yapabilirsin bi testArkadaşlar dün adet olmam lazımdı hala olmadım. Test yapmamak için öyle zor tutuyorum ki kendimi. Bu ay da olmazsa sanırım çatlatma iğnesi yapılacak
bende yarın sabahı beklicem , dün yaptığım test ilk idrarla değilde bolca su içip öğlen yaptım yarın sabahı beklicemm bakalımM Mrvaziz2adalinaayhan ayyy kızlar gününüz geçtiyse yakın testleri valla meraklandım hee Bu ay benim hiç umudum kalmadı ayın başını yakalayamadım sanırım sonunu da kaçtı. Ovulasyon dönemi çokta yoğun geçemedi. Sanırım ekimi bekleyecem
Benimde öyle canım 18.günüm ates 36 derece kasiklarimda batmalar ara ara rahime doğru sanci oluyor geçen ayda oyle olmuştu umutlanmadan duramıyorumNormalde hamile kaldıgımız takdirde ateş de yüksek çıkarmış ama sabahları yataktan kalkmadan ateşimi ölçüyorum hep düşük benim de bat 25 Eylül ama hiç umudum yok
Benim de dün sol Kasığım da baya hareketlilik vardı, acaba diyorum hamile miyim? Çok umutlanınca hayal kırıklığı da büyük oluyor, inşallah bu sene bitmeden hamile kalcaz Allahın izniyle, Rabbimiz herşeye kadir dua edelimBenimde öyle canım 18.günüm ates 36 derece kasiklarimda batmalar ara ara rahime doğru sanci oluyor geçen ayda oyle olmuştu umutlanmadan duramıyorum
Amin inşallah canımBenim de dün sol Kasığım da baya hareketlilik vardı, acaba diyorum hamile miyim? Çok umutlanınca hayal kırıklığı da büyük oluyor, inşallah bu sene bitmeden hamile kalcaz Allahın izniyle, Rabbimiz herşeye kadir dua edelim
Canım hiç umudunu kayb etme olur mu? Rabbimden iste sadece , ben de senin gibiyim canım, Amma bu güne kadar hiçç umudumu kayb etmedim. Ikimizin de sorunu ykmuş gibi davranıyorum, ve her ay umutla hamile olmayı bekliyorum, Hatta olmazsa üzülmeyib Allah nasib edicek diye düşünüb duama devam ediyorum. Eşim yok olmuycak diyor, ben ona kızıyorum, hayır ben umutluyum diye, bu ay da öyle. Herşey Allahın elinde canım, Allah ol derse öyle bi güzel olurkiBen eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacameşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
Ben hosuma gitmeyen seylere yorum yapmiyorum mesela, keske sizde yapmasaniz.. Kimse burada agitlar yakmiyor, bende olan durumumu söyledim. Bebekle Nisbet olmaz zaten, umarim o olgunluga bir gun erisebilirsin. Ben ilk bebegimi dogururken buradaki bir cok arkadasima dua etmis insanim her sancim vurdugunda, simdi hamileler veya dogum yaptilar. Once insanin ici yuregi temiz olsun! Benim ise ne yaptigim seni hic ilgilendirmez.Umut peşinde koşan ve henüz bi bebeye bile kavuşamayan insanların arasına girip spirali çıkaracağınızı söylemeniz bi hayli aşikar. Anladık bi probleminiz yok korunuyorsunuz ve yeniden bebek düşünüyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin öyleyse. Biz herkesi düşünür dua'mızı ederiz
Kuzum yumurtlama kanaması dedi.Yumurta çatlamış devam:)Dr dönüşü bizleri de bilgilendir canım
Denemekte fayda var:)Kızlar dün ovulasyon testi yaptım 15.günümdü çift çizgi ama değerlendiremedik bir gün öncesini değerlendirdik 14.günü yani.Eşim üşütmüş hasta bugün 16.gün ve silik çizgi sizce denemek gerekir mi çatlamış mı oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?