Denemekte fayda var:)
Yumurtalar aynı anda çatlayacak diye birşey yok canım bence denemelisin, ben adetine bir gün kala hamile kalan ı bile duydum kadın iki kere yumurta atıyormuşKızlar dün ovulasyon testi yaptım 15.günümdü çift çizgi ama değerlendiremedik bir gün öncesini değerlendirdik 14.günü yani.Eşim üşütmüş hasta bugün 16.gün ve silik çizgi sizce denemek gerekir mi çatlamış mı oluyor yani
Canım bence denemelisinKızlar dün ovulasyon testi yaptım 15.günümdü çift çizgi ama değerlendiremedik bir gün öncesini değerlendirdik 14.günü yani.Eşim üşütmüş hasta bugün 16.gün ve silik çizgi sizce denemek gerekir mi çatlamış mı oluyor yani
Ilginçmis daha önce hic duymamıştım peki daha once sende olmusmuydu aman kötü bişey olmasında canım Geçmiş olsun inşallah bu ay mucizemize kavuşuruzKuzum yumurtlama kanaması dedi.Yumurta çatlamış devam:)
Ben ilk defa duydum ve yaşadım canım:)Doktora 1 senedir korunmuyoruz dedim hemen istersen klomen yapalımmı dedi. Sen denedin mi böyle şeylerIlginçmis daha önce hic duymamıştım peki daha once sende olmusmuydu aman kötü bişey olmasında canım Geçmiş olsun inşallah bu ay mucizemize kavuşuruz
2 yıl önce kullanmıştım klomen bide çatlatma iğnesi aşılama yapılacaktı kabul etmedim aşılama ücretli yapılacaktı ve ben tutacağını hiç düşünmüyordum dahada öyle yanii bir oğlum var normal yolla gebe kaldım belki ondan bekliyorum 4 yıldır kısmet de varsa olur eğer senin yumurtaların iyi gelişiyorsa düzenli adet görüyor ve eşinde de sıkıntı yoksa kullanmana gerek yok klomen aşılama belki süreci kısaltır öncesinde hsg filmi muhakkak çektirBen ilk defa duydum ve yaşadım canım:)Doktora 1 senedir korunmuyoruz dedim hemen istersen klomen yapalımmı dedi. Sen denedin mi böyle şeyler
Yumurta geliştirici ilaçlar onlar, 1 yılı geçince her doktor veriyor canım.Ben ilk defa duydum ve yaşadım canım:)Doktora 1 senedir korunmuyoruz dedim hemen istersen klomen yapalımmı dedi. Sen denedin mi böyle şeyler
Hayırlısı olsun canım ekim de inşallah muradına kavuşursunbende bu sabah kırmızıları gördüm
ayyy inşallah canım hep beraberHayırlısı olsun canım ekim de inşallah muradına kavuşursun
Hayırlısı kuzum biter bitmez çalışmalara başla yeni ay yeni umutlarbende bu sabah kırmızıları gördüm
Fotoğraf net değil ama şöyle söyleyeyim akışa bak iki çizgide aynı koyuluktaysa ya da t çizgisi daha koyuysa yumurtlama demektir.Kızlar merhaba ovu.testi yapıyorum da bugün biraz koyu çıktı sanki sizde bakarmısınız yumurtlama mi acaba
Bana aynı koyulukta gibi geldi de acaba daha koyuolur mu tereddütte kaldımFotoğraf net değil ama şöyle söyleyeyim akışa bak iki çizgide aynı koyuluktaysa ya da t çizgisi daha koyuysa yumurtlama demektir.
Aynen canım öyle yapıcam , bu ay ovulasyon testide sipariş vericem bakalım :)Hayırlısı kuzum biter bitmez çalışmalara başla yeni ay yeni umutlar
Ben de aksine akışına bıraktım ne ovulasyon ne başka bir şey. Bu ay aklıma daha az geliyor geçen ay her şeyi kafaya takmıştım.Aynen canım öyle yapıcam , bu ay ovulasyon testide sipariş vericem bakalım :)
Ben doktora gittiğimde yumurtlaman olmuş dedi ama ben sadece reglim bittikten 3. gün sonra 2 ya da 3 gün arayla beraberlik oldu. bir arada , bir hafta hiç yapmadık. belkide o birliktelik olmadığı hafta yumurtlama oldu onu bilemediğim için bu ay denemek istedim ilk kez yapıcam bakalım allah büyükBen de aksine akışına bıraktım ne ovulasyon ne başka bir şey. Bu ay aklıma daha az geliyor geçen ay her şeyi kafaya takmıştım.
Genelde öyle canım.Kızlar kızlaaar her zaman yumurtlamadan 14 gün sonra mı gelir regl?
Dene kuzum iyi oluyor sadece benim gibi kafaya takma. Yumurtlama beraberlik filan deyince kesin olacak diye şartlanmıştım o yüzden yoksa arkadaşım ovulasyonla ilk denemede hamile kaldı.Ben doktora gittiğimde yumurtlaman olmuş dedi ama ben sadece reglim bittikten 3. gün sonra 2 ya da 3 gün arayla beraberlik oldu. bir arada , bir hafta hiç yapmadık. belkide o birliktelik olmadığı hafta yumurtlama oldu onu bilemediğim için bu ay denemek istedim ilk kez yapıcam bakalım allah büyük
Evet canım kafaya takmamak lazım tabi ama elimizde olmuyor işte , Sende bu ay hiç düşünme Allah büyük doğru zamanda gelir inşallah bebişlerimizDene kuzum iyi oluyor sadece benim gibi kafaya takma. Yumurtlama beraberlik filan deyince kesin olacak diye şartlanmıştım o yüzden yoksa arkadaşım ovulasyonla ilk denemede hamile kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?