VAalla bende takmıcam artık, olursa olur olmazsa olmaz kısmet artık. Allah'ın bir bildiği vardır.Ben de aksine akışına bıraktım ne ovulasyon ne başka bir şey. Bu ay aklıma daha az geliyor geçen ay her şeyi kafaya takmıştım.
Daha 10.gündesin teste göre dimi, bence yarın öbür gün de yap daha da koyulaşır diye düşünüyorum iki güne... Bu akşamda başla cnm günaşırı ilişki.Kızlar merhaba ovu.testi yapıyorum da bugün biraz koyu çıktı sanki sizde bakarmısınız yumurtlama mi acaba
Teşekkür ederim canımDaha 10.gündesin teste göre dimi, bence yarın öbür gün de yap daha da koyulaşır diye düşünüyorum iki güne... Bu akşamda başla cnm günaşırı ilişki.
Aynen canım bu sayfaya bile aralıklarla giriyorum yani :) aklımdan uçuveriyor çünkü kafamı yoracak başka şeyler buldum. Allah büyüktür dedim herkesin çocuğu olacak diye bir şey yok sürekli oldu mu diye kendimi de yıpratmama gerek yok. Nasibim sınavım der geçerim. Rabbim ol dediğinde olur.Evet canım kafaya takmamak lazım tabi ama elimizde olmuyor işte , Sende bu ay hiç düşünme Allah büyük doğru zamanda gelir inşallah bebişlerimiz
Hayırlısı olsun canım idrarda da yanma varsa enfeksiyon olmuş olabilir ne diyorduk adet gelene kadar umut var bazen hiç belirti yokken de sonuç gebelik olabiliyor benim bat 25 eylül içim kıpır kıpır yine kasiklarim ağrıyor alt karin bölgem ağrıyor rüyalar da baskalarinin gebelik haberini aliyorum karışık yani bakalım hayırlısı inşallah burdan hepimiz hamileyim diye yazarizKızlar kızlar ne alemdesiniz. Benim 9 ya da 10 günüm var adete belirti yok his yok ne kadar güzelçünkü tutacak bir çalışma yapmadık o yüzden çok rahatım ovulasyondan beri akıntım az devam ediyor mikrop mu kaptim ki acaba
Ayyy inşallah senindir canim. Yok idrarda yanma yok. Diyete başladığımdan beri zaten çok gidiyorum tuvalete gunde 16 kere filanHayırlısı olsun canım idrarda da yanma varsa enfeksiyon olmuş olabilir ne diyorduk adet gelene kadar umut var bazen hiç belirti yokken de sonuç gebelik olabiliyor benim bat 25 eylül içim kıpır kıpır yine kasiklarim ağrıyor alt karin bölgem ağrıyor rüyalar da baskalarinin gebelik haberini aliyorum karışık yani bakalım hayırlısı inşallah burdan hepimiz hamileyim diye yazariz
Amin inşallah canım diyette yeşil sebzeler yiyorsan onlarda akıntıya sebep olabilir tere maydonoz falan 16 da çokmuş be canım istediğin kiloya kavuşman dileğiyleAyyy inşallah senindir canim. Yok idrarda yanma yok. Diyete başladığımdan beri zaten çok gidiyorum tuvalete gunde 16 kere filanyanma olsa olurdum herhalde
Hahahah S Sevda Masal kız su 1 bardak iceyim 2 bardaklik isiyorumAmin inşallah canım diyette yeşil sebzeler yiyorsan onlarda akıntıya sebep olabilir tere maydonoz falan 16 da çokmuş be canım istediğin kiloya kavuşman dileğiyle
ayy valla ne olsun bende reglimin 4. günündeyim temizlenmeyi bekliyorum , bu ay stres yaptım diye sanırım sadece ilk 3 gün yoğun kanamam oldu pazartesi biter cuma gibi bende ovulasyon testine başlarım dedim bakalımKızlar kızlar ne alemdesiniz. Benim 9 ya da 10 günüm var adete belirti yok his yok ne kadar güzelçünkü tutacak bir çalışma yapmadık o yüzden çok rahatım ovulasyondan beri akıntım az devam ediyor mikrop mu kaptim ki acaba
Hadi bakalımayy valla ne olsun bende reglimin 4. günündeyim temizlenmeyi bekliyorum , bu ay stres yaptım diye sanırım sadece ilk 3 gün yoğun kanamam oldu pazartesi biter cuma gibi bende ovulasyon testine başlarım dedim bakalım
ayy inşallah canım hakkımızda hayırlısı olurHadi bakalıminşallah bu aya canım
Hahahah S Sevda Masal kız su 1 bardak iceyim 2 bardaklik isiyoruminşallah kavusurum çok kilom yok zaten ama bu iş benim bebek takintimi azalttı en azından.
Ay canım inşallah ya hepimiz için en iyileri olur inşallah.senin takıntin geçsin kilocuklar gitsin boşver iyi ol mutlu ol gerisi gelir insallah
Kaç günde bir adet oluyorsun 28 günde bir adet oluyorsan 14. Gün yumurta daha gelişmiş olmalı moralini bozma olumlu düşün canımKızlar bişe soracağım bugün doktora gittim adetimin 11.günbdeyim ve pcos hastasıyım adetimin 3.günü klomen vermişti günde 4 doz aldım bugün kontrole gittim yumurta oluşmuşmu diye 11 mm çok zayıf iki gün sonra gel inşallah büyür dedi ama olumsuz konuştu sanki. Böyle olupta yumurtası büyüyen var mı bu ay çok umutluydumyorumlarınızı bekliyorum pskolojim çok bozuldu
İki üç aya bir oluyorum kuzum belli bi döngüm yokKaç günde bir adet oluyorsun 28 günde bir adet oluyorsan 14. Gün yumurta daha gelişmiş olmalı moralini bozma olumlu düşün canım
Öyle hemen pes etme canım tedaviye başlamışsın daha yolun başındasın sabırlı ve güçlü ol yumurta gelisir dr kontrollerine muhakkak git yumurta gelisince asilamami yaptiracaksin birde nezamandir istiyorsun yas kac inşallah muradına muradimiza kavuşuruzİki üç aya bir oluyorum kuzum belli bi döngüm yokinşallah bu seferde olmazsa bırakacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?