Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar, bu başlığa yazmıştım uğurlu geldi heralde. hamileyim ama değerim henüz 10. batıma dört gün var. yumurrtlamam 13'ündeydi. fikir olsun diye gebelik testimi koyuyorum :)

Eklentiler

• 71705437_2708011272565210_5180822683260026880_n.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 29
kızlar, bu başlığa yazmıştım uğurlu geldi heralde. hamileyim ama değerim henüz 10. batıma dört gün var. yumurrtlamam 13'ündeydi. fikir olsun diye gebelik testimi koyuyorum :)
Gözün aydın canım değerin kat kat katlansın inşallah Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin bizlerede dua et

İnşallah kuzum cuma günü tekrar gidicem doktora bakalm bir yıldır deniyoruz ama tedaviye yeni başladım. ve 26 yaşındayım. Aşılama değil çatlama iğnesi vurulacağım tabiki büyürse. Sen kaç yaşındasın ne zamandır istiyorsun? Allah hiç birimizin kucağımızı boş bırakmasın

Gözün aydın canım değerin kat kat katlansın inşallah Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin bizlerede dua et
umarım siz de bi an önce o bebişlere kavuşursunuz. allah ne zaman derse o zaman oluyo, moralinizi bozmayın canım

Amin canım ben 32 yaşındayım 10 yaşında oğlum var elhamdulillah 4 yıldır kardeş istiyoruz oğlumuza bende yumurta rezervi az yani amh düşük eşimin de son tahliller sıkıntılı yaklaşık 1 yıldır hastaneye falan da gitmedik tedavi yoluyla pek olacağını sanmıyorum çünkü çok geriliyorum hem ilk gebeliğim normal olmustu bitkisel birşeyler denedik bakalım biraz daha beklerim olmadi dr yolu

Ayyy kuzum çok sevindim bu başlığın uğur getirmesine ayrı sevindim Değerlerin kat kat artsın inşallah Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına. Değerlerini paylaşmayı unutma he bir de belirtilerini herkes merakla bekliyordur eminim

Canım umutsuzluğa kapılma yaa yaşın daha küçük olur sen merak etme. 31 yaşındayım bende bekliyorum hem de hiç sorun yok ama tutmadı bir türlü benim durum daha vahim

canım çok sağ ol, inşallah artar, ben de endişeliyim biraz. zaten kuruntulu bi insanım daha 10 çıktığı için fazla sevinmedim üzülmiyim diye :) inşallah siz de öğrenirsiniz çift çizgilerle :) bel ağrısı ve arada kasık batması oluyo kaç gündür. 6-7 gün önce de sarı bi akıntı gelmişti, jöle gibi. bi de sürekli boğazım kuruyo susuyorum. göğüslerimde bi fark yok.

İşte erken öğrenmenin dezavantajı burada oluyor yükseldi mi yükselmedi mi diye tekrar hayırlı olsun kuzum.

Ben demin adet oldum beklediğim gibi perşembe bezmi alemdeki rabiye yılmaza randevu aldım, bakalım ne diicek, baya iyi diyorlar, klomen kullandığımı söyliicem artık devam et derse ona göre hareket ederim
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ekim ayında müjdeli habere kavuşursun

Canım hayırlı olsun inşallah git gide yükselir değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…