Gözün aydın canım değerin kat kat katlansın inşallah Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin bizlerede dua etkızlar, bu başlığa yazmıştım uğurlu geldi heralde. hamileyim ama değerim henüz 10. batıma dört gün var. yumurrtlamam 13'ündeydi. fikir olsun diye gebelik testimi koyuyorum :)
İnşallah kuzum cuma günü tekrar gidicem doktora bakalm bir yıldır deniyoruz ama tedaviye yeni başladım. ve 26 yaşındayım. Aşılama değil çatlama iğnesi vurulacağım tabiki büyürse. Sen kaç yaşındasın ne zamandır istiyorsun? Allah hiç birimizin kucağımızı boş bırakmasınÖyle hemen pes etme canım tedaviye başlamışsın daha yolun başındasın sabırlı ve güçlü ol yumurta gelisir dr kontrollerine muhakkak git yumurta gelisince asilamami yaptiracaksin birde nezamandir istiyorsun yas kac inşallah muradına muradimiza kavuşuruz
umarım siz de bi an önce o bebişlere kavuşursunuz. allah ne zaman derse o zaman oluyo, moralinizi bozmayın canımGözün aydın canım değerin kat kat katlansın inşallah Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin bizlerede dua et
Amin canım ben 32 yaşındayım 10 yaşında oğlum var elhamdulillah 4 yıldır kardeş istiyoruz oğlumuza bende yumurta rezervi az yani amh düşük eşimin de son tahliller sıkıntılı yaklaşık 1 yıldır hastaneye falan da gitmedik tedavi yoluyla pek olacağını sanmıyorum çünkü çok geriliyorum hem ilk gebeliğim normal olmustu bitkisel birşeyler denedik bakalım biraz daha beklerim olmadi dr yoluİnşallah kuzum cuma günü tekrar gidicem doktora bakalm bir yıldır deniyoruz ama tedaviye yeni başladım. ve 26 yaşındayım. Aşılama değil çatlama iğnesi vurulacağım tabiki büyürse. Sen kaç yaşındasın ne zamandır istiyorsun? Allah hiç birimizin kucağımızı boş bırakmasın
gözün aydın canım çok sevindimmm :)kızlar, bu başlığa yazmıştım uğurlu geldi heralde. hamileyim ama değerim henüz 10. batıma dört gün var. yumurrtlamam 13'ündeydi. fikir olsun diye gebelik testimi koyuyorum :)
darısı basınıza hepinizin :)gözün aydın canım çok sevindimmm :)
Ayyy kuzum çok sevindim bu başlığın uğur getirmesine ayrı sevindimkızlar, bu başlığa yazmıştım uğurlu geldi heralde. hamileyim ama değerim henüz 10. batıma dört gün var. yumurrtlamam 13'ündeydi. fikir olsun diye gebelik testimi koyuyorum :)
Canım umutsuzluğa kapılma yaa yaşın daha küçük olur sen merak etme. 31 yaşındayım bende bekliyorum hem de hiç sorun yok ama tutmadı bir türlü benim durum daha vahimİnşallah kuzum cuma günü tekrar gidicem doktora bakalm bir yıldır deniyoruz ama tedaviye yeni başladım. ve 26 yaşındayım. Aşılama değil çatlama iğnesi vurulacağım tabiki büyürse. Sen kaç yaşındasın ne zamandır istiyorsun? Allah hiç birimizin kucağımızı boş bırakmasın
canım çok sağ ol, inşallah artar, ben de endişeliyim biraz. zaten kuruntulu bi insanım daha 10 çıktığı için fazla sevinmedim üzülmiyim diye :) inşallah siz de öğrenirsiniz çift çizgilerle :) bel ağrısı ve arada kasık batması oluyo kaç gündür. 6-7 gün önce de sarı bi akıntı gelmişti, jöle gibi. bi de sürekli boğazım kuruyo susuyorum. göğüslerimde bi fark yok.Ayyy kuzum çok sevindim bu başlığın uğur getirmesine ayrı sevindimDeğerlerin kat kat artsın inşallah Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına. Değerlerini paylaşmayı unutma he bir de belirtilerini herkes merakla bekliyordur eminim
aynen kuzum :) çok teşekkürlerİşte erken öğrenmenin dezavantajı burada oluyor yükseldi mi yükselmedi mi diyetekrar hayırlı olsun kuzum.
Ben demin adet oldum beklediğim gibi
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ekim ayında müjdeli habere kavuşursunBen demin adet oldum beklediğim gibiperşembe bezmi alemdeki rabiye yılmaza randevu aldım, bakalım ne diicek, baya iyi diyorlar, klomen kullandığımı söyliicem artık devam et derse ona göre hareket ederim
Canım ben adet oldum, inşAllah sizin için hayırlısı olur
Canım hayırlı olsun inşallah git gide yükselir değerinkızlar, bu başlığa yazmıştım uğurlu geldi heralde. hamileyim ama değerim henüz 10. batıma dört gün var. yumurrtlamam 13'ündeydi. fikir olsun diye gebelik testimi koyuyorum :)
Amin canım çok tesekkürlerCanım hayırlı olsun inşallah git gide yükselir değerin
Aaa çok sevindim inşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışını. Değerlerin nasıl peki?kızlar eylül'de benimde yüzüm güldü çok şükür, şimdide acaba kalp atışlarını duyabilecek miyiz stresi var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?