Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa çok sevindim inşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışını. Değerlerin nasıl peki?
çok teşekkür ederim inşallah. Adetim 2 gün geçtiğinde beta hcg 285 çıktı 3 gün sonra tekrar yaptırdım 1450 çıktı. Açıkçası bir daha baktırmam gerekiyor mu bilmiyorum da. Hemen doktora gidip kese gözükmedi kalp atışı duyulmadı stresi de yaşamak istemiyorum.

Tam bilmiyorum ama bence artışın çok iyi. İçini ferah tut ki bebişin sende tutunsun

Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin değerlerin çok güzel 6 7 haftalıkken kalp atışını duyabilirsin yani bi dr bi görün yinede onlar bir sonraki randevuyu bildirir bizlerede bol bol dua et

Canım ben adet oldum, inşAllah sizin için hayırlısı olur
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ekim ayında müjdeli habere kavuşursun bende daha gelmedi gelmezde inşallah ben duramadım dün test yaptım tabiki negatif ama sağ kasıgım çok ağrıyor ordan rahime baskı yapıyor bugün de yoğun bi akıntı var gelecek heral

Canım hayırlı olsun çok iyi artış olmuş gönlünü ferah tut bir haftaya da git bence bi 4.haftadan sonra görülüyor kese

Allah biran önce hepimize nasip etsin inşallah

Bu ayda olmadı kasıkalrım hafif hafif ağrımaya başaladı bat yarından sonra adet yolda
Aaa daha adet olmamışsın canım adet olana kadar umut var ben dün test yaptım negatif bat yarın benim de sağ kasığımda ağrı batma gibi var ama icimde bi umut da var kırmızılar gelene kadar o umuda sarılacam

Benim ümidim yok adet olcam belliki ama içimizde hep bişey oluyor bi inanamama İnşallah hamilesindir İnşallah,

Teşekkür ederim canım, inşAllah sen bu ay sevinirsin ,❤❤❤

S Sevda Masal canım gelen giden var mı ne durumdasın benim bat a 4 ya da 5 gün var genel ödemim dışında hiç belirtim yok normalde sancılarım olur yok çok hafif bir göğüs dolgunluğu o kadar umudum olmayınca demek ki belirti hortlamıyor

Kızlar benimde reglim 3 gün önce bitti bugün ovulasyon testlerine başlıcam eşim 14 Ekim'de askere gidecek , batım da 20 Ekim ayy bakalım belki askerdeyken bi süpriz olur bize

Kızlar benimde reglim 3 gün önce bitti bugün ovulasyon testlerine başlıcam eşim 14 Ekim'de askere gidecek , batım da 20 Ekim ayy bakalım belki askerdeyken bi süpriz olur bize
Canım başlasaydın hemen ovulasyon testine keşke. En iyisi biter bitmez başlamak oluyor. o arada bile yumurtlayanlar var çünkü.

Canım başlasaydın hemen ovulasyon testine keşke. En iyisi biter bitmez başlamak oluyor. o arada bile yumurtlayanlar var çünkü.
ya çok haklısın ama aldığım kadına sordum 5 gün sonra başla dedi benimde içim rahat etmedi bugün başladım az önce yaptım çok belirsiz bir çizgi var belkide bi kaç güne yumurtlamam olur bakalım ki daha önce kadın doğuma gittiğimde 14. gündü yumurtlamayı o zaman gördü genelde adetle sayınca 11. ve 15. gün arası olduğum için bugün başladım inşallah kaçırmamışımdır

Kızlar merhaba ben de bişey sorcam size benim bat 4 ekim yani 9 gün var daha. Ama göğüslerim inanılmaz ağrıyor ara ara kasıklarımda batma oluyor. Bu ay mide rahatsızlığım olmuştu iki-üç gün antibiyotik kullanmak zorunda kaldım sizce hamile kalmış olabilir miyim eşim yeni askere gitti güzel bir haberle karşılarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…