- 6 Mart 2017
- 804
- 1.047
- 63
çok teşekkür ederim inşallah. Adetim 2 gün geçtiğinde beta hcg 285 çıktı 3 gün sonra tekrar yaptırdım 1450 çıktı. Açıkçası bir daha baktırmam gerekiyor mu bilmiyorum da. Hemen doktora gidip kese gözükmedi kalp atışı duyulmadı stresi de yaşamak istemiyorum.Aaa çok sevindim inşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışını. Değerlerin nasıl peki?
Tam bilmiyorum ama bence artışın çok iyi. İçini ferah tut ki bebişin sende tutunsunçok teşekkür ederim inşallah. Adetim 2 gün geçtiğinde beta hcg 285 çıktı 3 gün sonra tekrar yaptırdım 1450 çıktı. Açıkçası bir daha baktırmam gerekiyor mu bilmiyorum da. Hemen doktora gidip kese gözükmedi kalp atışı duyulmadı stresi de yaşamak istemiyorum.
Amin amin amin inşallah hepimizin bebişleri tutunsun, bebiş haberi bekleyenler müjdeli haberi sağlıkla alsın inşallahTam bilmiyorum ama bence artışın çok iyi. İçini ferah tut ki bebişin sende tutunsun
Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin değerlerin çok güzel 6 7 haftalıkken kalp atışını duyabilirsin yani bi dr bi görün yinede onlar bir sonraki randevuyu bildirir bizlerede bol bol dua etçok teşekkür ederim inşallah. Adetim 2 gün geçtiğinde beta hcg 285 çıktı 3 gün sonra tekrar yaptırdım 1450 çıktı. Açıkçası bir daha baktırmam gerekiyor mu bilmiyorum da. Hemen doktora gidip kese gözükmedi kalp atışı duyulmadı stresi de yaşamak istemiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ekim ayında müjdeli habere kavuşursun bende daha gelmedi gelmezde inşallah ben duramadım dün test yaptım tabiki negatif ama sağ kasıgım çok ağrıyor ordan rahime baskı yapıyor bugün de yoğun bi akıntı var gelecek heralCanım ben adet oldum, inşAllah sizin için hayırlısı olur
Canım hayırlı olsun çok iyi artış olmuş gönlünü ferah tut bir haftaya da git bence bi 4.haftadan sonra görülüyor keseçok teşekkür ederim inşallah. Adetim 2 gün geçtiğinde beta hcg 285 çıktı 3 gün sonra tekrar yaptırdım 1450 çıktı. Açıkçası bir daha baktırmam gerekiyor mu bilmiyorum da. Hemen doktora gidip kese gözükmedi kalp atışı duyulmadı stresi de yaşamak istemiyorum.
Allah biran önce hepimize nasip etsin inşallahAyyy kuzum çok sevindim bu başlığın uğur getirmesine ayrı sevindimDeğerlerin kat kat artsın inşallah Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına. Değerlerini paylaşmayı unutma he bir de belirtilerini herkes merakla bekliyordur eminim
Olursan da üzülme canım aylarimiz bitmiyor her ay yeni umutBu ayda olmadı kasıkalrım hafif hafif ağrımaya başaladı bat yarından sonra adet yolda
Aaa daha adet olmamışsın canım adet olana kadar umut var ben dün test yaptım negatif bat yarın benim de sağ kasığımda ağrı batma gibi var ama icimde bi umut da var kırmızılar gelene kadar o umuda sarılacamBu ayda olmadı kasıkalrım hafif hafif ağrımaya başaladı bat yarından sonra adet yolda
Benim ümidim yok adet olcam belliki ama içimizde hep bişey oluyor bi inanamama İnşallah hamilesindir İnşallah,Aaa daha adet olmamışsın canım adet olana kadar umut var ben dün test yaptım negatif bat yarın benim de sağ kasığımda ağrı batma gibi var ama icimde bi umut da var kırmızılar gelene kadar o umuda sarılacam
Teşekkür ederim canım, inşAllah sen bu ay sevinirsin ,Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ekim ayında müjdeli habere kavuşursun bende daha gelmedi gelmezde inşallah ben duramadım dün test yaptım tabiki negatif ama sağ kasıgım çok ağrıyor ordan rahime baskı yapıyor bugün de yoğun bi akıntı var gelecek heral
Inşallah canımTeşekkür ederim canım, inşAllah sen bu ay sevinirsin ,❤❤❤
Canım başlasaydın hemen ovulasyon testine keşke. En iyisi biter bitmez başlamak oluyor. o arada bile yumurtlayanlar var çünkü.Kızlar benimde reglim 3 gün önce bitti bugün ovulasyon testlerine başlıcam eşim 14 Ekim'de askere gidecek , batım da 20 Ekim ayy bakalım belki askerdeyken bi süpriz olur bize
ya çok haklısın ama aldığım kadına sordum 5 gün sonra başla dedi benimde içim rahat etmedi bugün başladım az önce yaptım çok belirsiz bir çizgi var belkide bi kaç güne yumurtlamam olur bakalım ki daha önce kadın doğuma gittiğimde 14. gündü yumurtlamayı o zaman gördü genelde adetle sayınca 11. ve 15. gün arası olduğum için bugün başladım inşallah kaçırmamışımdırCanım başlasaydın hemen ovulasyon testine keşke. En iyisi biter bitmez başlamak oluyor. o arada bile yumurtlayanlar var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?