Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canımm 9 gün varmış istersen bi 5 gün daha bekle sonra erken gebelik testi yap derim.Birde kasıkta bakmayı hamile kalan yakın arkadaşlarımdan çok duydum inşallah güzel haberler verirsin eşine :)

inşallah canımm 9 gün varmış istersen bi 5 gün daha bekle sonra erken gebelik testi yap derim.Birde kasıkta bakmayı hamile kalan yakın arkadaşlarımdan çok duydum inşallah güzel haberler verirsin eşine :)
Elimde 2 tane normal gebelik testi var ama negatiflerden öyle korkuyorum ki bir keresinde 2 gün gecikmişti test yapmıştım testten yarm saat sonra adet olmuştum 10 gün geçse ancak teste cesaretim olacak herhalde

Elimde 2 tane normal gebelik testi var ama negatiflerden öyle korkuyorum ki bir keresinde 2 gün gecikmişti test yapmıştım testten yarm saat sonra adet olmuştum 10 gün geçse ancak teste cesaretim olacak herhalde
O zaman sabret canım benim de öyle oluyor , test yapıyorum negatif sabahına regl olurum :) Ama erken zaten yapsanda çıkmayabilir boşuna üzülme

9 gün çok canım çocuk daha yeni dölleniyordur varsa bile bu dönem yerleşme dönemidir ondan sancı olabilir umutlanma ama hastalıktan dolayı da böyle vücut tepki veriyor olabilir.

9 gün çok canım çocuk daha yeni dölleniyordur varsa bile bu dönem yerleşme dönemidir ondan sancı olabilir umutlanma ama hastalıktan dolayı da böyle vücut tepki veriyor olabilir.

Evet çok erken ama adet belirtisi içinde baya erken.. belkide erken adet olcağımdandır Kısmet

Bu saat oldu gelen giden yok canım sağ kasıgım ara ara sanci yapıyor akıntıda var göğüslerde şişkinlik de var ateşim de 3 gündür 36.3 valla bilmiyom bat a 2 gün kala test yaptım negatif di bazen yilda 1 kere 28 29 günde adet oluyorum hayırlısı artık beklemedeyim

Belirtiler belki geç yumurtlama oluyordur yada hormonal bişeyde olabilir hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim müjdeli haberler almayı nasip eylesin hepimizede

Ayyy hadi inşallah bebişin vardır. Bu ateş olayı bende pek tutmuyor. Geçen ay surekli 36 üstüydu arada zevk için bakiyorum simfide 36 37 arası dönüyor.

Ayyy hadi inşallah bebişin vardır. Bu ateş olayı bende pek tutmuyor. Geçen ay surekli 36 üstüydu arada zevk için bakiyorum simfide 36 37 arası dönüyor.
Insallah canim ... Ates ölçmeyi de oyalanmak olsun diye yapiyom ama hergun yataktan kalkmadan ölçüyorum bi umut işte normal de 36 36.1 çıkıyor adet e 7 gün kala 36.3 sonra 1 gün kala yine 36.1 gibi çıkıyor aman ne bilem

Bu çocuklar daha gelmeden bizi manyak ettiler

Ben eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacam eşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
Esinizin sperm sayisi kac.Benim esimin 3 milyondu aneliyat oldu ilaclwr kurler derken 270 milyonu gorduk cok sukur .Ileri hatektte iyi hamile kalmadm bende de biraz sorun vsr bu ay tedaviye basldm .Kimsenin ne dedigi onemli degil Allah bilir bizide hic ugrasmyin direk tup bebek yapin dediler yer onerdiler.Ama ben hic umudumu kaybetmdm kurler ilaclar macunlar beslenme derken bu gunleri gordk cok sukur Rabbime Umudunzu asla kaybetmeyi n

Belirtiler belki geç yumurtlama oluyordur yada hormonal bişeyde olabilir hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim müjdeli haberler almayı nasip eylesin hepimizede
Amin canımm bu ay adetimin 5. Günü doktora gitmiştim üç gün sonra gelirsen çatlatma iğnesi vurabiliriz ama gerek yok demişti sonra eve gittim dedim bu ay erken mi yumurtluyorum acaba niye 14. Günü değilde 8. Günü iğne vurulabilir dedi ki

Yumurtaların erken gelistiyse ondan 8.gun demiş olabilir 18 mm büyükse çatlatma iğnesi yapılıyor sen yumurtlama günlerini degerlendirdiysen kısmetse olumlu sonucu alırsın inşallah bat ne zamandı

Eylülde iki kez regl olmayı başardım! Pazar günü beklediğim regl bugün başladı. Son 2 yıldır hiç bu kadar kısa (24 gün) döngüm olmamıştı. Böylece ekimdeki tahmini yumurtlama günüm de kaydı ve ben o tarihlerde eşimden ayrı olacağım Bugün 1 ay değil 2 ay kaybetmiş oldum yani.

Yumurtaların erken gelistiyse ondan 8.gun demiş olabilir 18 mm büyükse çatlatma iğnesi yapılıyor sen yumurtlama günlerini degerlendirdiysen kısmetse olumlu sonucu alırsın inşallah bat ne zamandı
Bat a 8 gün kaldı canım göğüslerim patlayacak gibi ama adet olacak gibi ağrılarımda var belki erken yumurtlama olduysa erken adet olurum bilemiyorum

Sıkma canını hakkında hayırlısı olsun mevsimsel veya strese bağlı erken yada geç adet olunabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…