Sıkma canını bakalım belli gitmeden son beraberlikte tutar belki de gelir gelmez umudunu kaybetmek yok.Sag ol. 4 gun once gercekten de bir uzuntu yasadim ama benim canimi esas sikan onumuzdeki ayin da gume gitmesi. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Hayırlısı bakalım hiç belirti yaşamadan da hamile kalanlar oluyor. Benim arkadaş hamile olduğunu 2 aylık olunca anlamıştımerhaba..ben bu ay doktora gidip klomen kullandım ilişke sonraki gün gittiğimde yumurtan çatlamıy dedi sonrasında ilişki olmadı.. ama gram da belirtim yok 2 3 gün sonra adet günüm
öyle şeyler bende duyuyorum valla süper :) ya birde bişey sorucam , 4 haftalık hamilelik öğrenen çiftler nasıl oluyor , genelde 14. gün yumurtlama diyorlar ama 4 haftalıkken öğrenenlere bakınca reglden hemen sonra hamile kalmış oluyorlar bende bunu anlamıyorum reglden hemen sonra da yumurtlama oluyor demek kiHayırlısı bakalım hiç belirti yaşamadan da hamile kalanlar oluyor. Benim arkadaş hamile olduğunu 2 aylık olunca anlamıştı
Evet olabilir yumurtlama bir başka arkadaşım 3 haftalıkken öğrendi o da tek kaçamak ilişkisinde tutturdu günü çok net bildiği için adeti geçtiği gün pozitifi gördü 3 haftalıköyle şeyler bende duyuyorum valla süper :) ya birde bişey sorucam , 4 haftalık hamilelik öğrenen çiftler nasıl oluyor , genelde 14. gün yumurtlama diyorlar ama 4 haftalıkken öğrenenlere bakınca reglden hemen sonra hamile kalmış oluyorlar bende bunu anlamıyorum reglden hemen sonra da yumurtlama oluyor demek ki
Ben hergun sabah kalkıp acaba yerleşme kanamam oldumu adet oldum mu diye bakıyorum birde vücudum neresi agrıyor dikkat ediyorum ama takntı haline getrdm rüyalarıma giriyor çok yıpranıyoruz gerçektenUzun zamandır sessizce takipteydim. 8 aydır O belirti bu belirti oldu olmadı derken kendimi yıprattığımı fark ettim. Bu ay da hayaller suya düşünce dedim ki; Benim gibi bekleyen arkadaşlarla beraber bu bir ayı geçirip belki destek oluruz ve en azından psikolojik olarak rahatlatırız birbirimizi. İnşallah güzel haberler eylül ayında bizimle olur.
Benımde regl haftam o hafta bende yapsam mı bilmiyorum2 ekim regil beklerken eşimin ısrarıyla test yaptım hafif pembe çizgi çıktı
Hiç bir belirti yoktu zaten olmamıştır diye düşünüyordum ilk deneme çünkü eşim bak hamilesin ben biliyorum dedi ve çıktıBenımde regl haftam o hafta bende yapsam mı bilmiyorumheyecanlandım hiçbir belirti yok ama
Öyle bir şey varmı gerçekten benımde göğüslerim 2,3 gün ağrıdı şimdi çok agrı yok birde bacaklarım çok agrıyor pkoyum adet tarihimide Tam bilmiyorumBat a 8 gün kaldı canım göğüslerim patlayacak gibi ama adet olacak gibi ağrılarımda var belki erken yumurtlama olduysa erken adet olurum bilemiyorum
öyle bir şey varmı merk ettim bende de klomenle oldu yumurtam ve pkoyum merak ettim doğrusuBat a 8 gün kaldı canım göğüslerim patlayacak gibi ama adet olacak gibi ağrılarımda var belki erken yumurtlama olduysa erken adet olurum bilemiyorum
Bende de hiç bir belirti yok arada adet sancım gibi sancım var klomen kullandım pkoyum ama bu ay erken adet olma ihtimalim var bilmiyorum bekleyecem ben hiç ümidim yok çünküHiç bir belirti yoktu zaten olmamıştır diye düşünüyordum ilk deneme çünkü eşim bak hamilesin ben biliyorum dedi ve çıktı
Benimde bir tecrübem yok canım olursa ilk olacak inşallahÖyle bir şey varmı gerçekten benımde göğüslerim 2,3 gün ağrıdı şimdi çok agrı yok birde bacaklarım çok agrıyor pkoyum adet tarihimide Tam bilmiyorum
Benımde ilk olcak bilmiyorum nasip ksmet eşinz sperm testi yaptrdnz mı. Ben yaptrmadım bilmiyorum bekliyorum oyleBenimde bir tecrübem yok canım olursa ilk olacak inşallah
Benımde ilk olcak bilmiyorum nasip ksmet eşinz sperm testi yaptrdnz mı. Ben yaptrmadım bilmiyorum bekliyorum oyle
Evet yaptırdık biz çok şükür bir sorun yok tek yaptırmadığım rahim filmi onuda doktor 6 ay deneyin olmazsa bakarız dediöyle bir şey varmı merk ettim bende de klomenle oldu yumurtam ve pkoyum merak ettim doğrusu
Anladm ben yaptrmadım bişey yok gibi geliyor bilmiyorum yinede yaptrcam bu aydan snraEvet yaptırdık biz çok şükür bir sorun yok tek yaptırmadığım rahim filmi onuda doktor 6 ay deneyin olmazsa bakarız dedi
Ne kadar süredir deniyodunuz doktorlar yönlendiriyor geneldeAnladm ben yaptrmadım bişey yok gibi geliyor bilmiyorum yinede yaptrcam bu aydan snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?