1,5 yıldır ugraşıyoruzNe kadar süredir deniyodunuz doktorlar yönlendiriyor genelde
Evet canım genellikle yumurtlama döneminden 10 ile 14 gün sonrası adet olunuyorYumrta erken catlarsa erken mi adet olurum bunu bilen cevaplarsa sevınırım
Ben 21. Günü progesteron testi yaptrdım çatlamış genelde çatlamıyordu çünkü pkoyum tam tarih tutmuyordu o zaman ben erken hamilelik testi yapabilirm beklemek gerçekten zor ama hiçbir belirti de yokEvet canım genellikle yumurtlama döneminden 10 ile 14 gün sonrası adet olunuyor
Ne zaman çatladıgını bilmiyorumEvet canım genellikle yumurtlama döneminden 10 ile 14 gün sonrası adet olunuyor
Çatladıysa 1 hafta 10 gün içinde adet olursun sağlık sorunun yoksa 10 gün sonra test yap canım ben bat a 2gun kala yaptım negatif 3 gün gecikmeyle adet oldum ve yıkım negatif olduğunu gördüm ve belirtilere gore heveslendim yinedeBen 21. Günü progesteron testi yaptrdım çatlamış genelde çatlamıyordu çünkü pkoyum tam tarih tutmuyordu o zaman ben erken hamilelik testi yapabilirm beklemek gerçekten zor ama hiçbir belirti de yok
Bende de belirtiler vardı şuan hiç bir belirti kalmadı bacaklarım sızlıyor ve ağrıyor sadece bekliyorum pko olduğum içinde bekliyorum tarihden de emin değilim test almadım üzülmek istemiyorum artk adet olana kadar bekleyecegımÇatladıysa 1 hafta 10 gün içinde adet olursun sağlık sorunun yoksa 10 gün sonra test yap canım ben bat a 2gun kala yaptım negatif 3 gün gecikmeyle adet oldum ve yıkım negatif olduğunu gördüm ve belirtilere gore heveslendim yinede
Çatladıysa 1 hafta 10 gün içinde adet olursun ona gore test yap canimBen 21. Günü progesteron testi yaptrdım çatlamış genelde çatlamıyordu çünkü pkoyum tam tarih tutmuyordu o zaman ben erken hamilelik testi yapabilirm beklemek gerçekten zor ama hiçbir belirti de yok
YaaaKızlar hiç belirtileri bakmayın bu ay da hüsran 3 gün gecikmeyle adet oldumbat sanırım 24 ekim beklemeye devam
Galiba aynı şeyi bir hafta sonra bende yazcam adet oldum diye korkuyorumKızlar hiç belirtileri bakmayın bu ay da hüsran 3 gün gecikmeyle adet oldumbat sanırım 24 ekim beklemeye devam
Anladım.. Rabbim hepimize en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde sağlıkla evlat nasip etsin inşallah1,5 yıldır ugraşıyoruz
Canım üzülme hayırlısı şimdi değilmiş demekki inşallah ekim de olur hepimizin yüzü güler inşallahKızlar hiç belirtileri bakmayın bu ay da hüsran 3 gün gecikmeyle adet oldumbat sanırım 24 ekim beklemeye devam
İnşallh saolunAnladım.. Rabbim hepimize en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde sağlıkla evlat nasip etsin inşallah
Canım sen naptın yakındı seninde sanki test falan yaptın mı bekliyor musunYaaauzulmedim dersem yalan olur.
Aynen canım kötü oldum bende daha dün bile test yapacaktım eşim gözlerinin içi gülüyordu ama ben uzulurum diye biraz daha bekleyelim dedi o bakışlarını uzun bi süre unutamamYaaauzulmedim dersem yalan olur.
Amin insallah canımCanım üzülme hayırlısı şimdi değilmiş demekki inşallah ekim de olur hepimizin yüzü güler inşallah
Hakkinda hayirlisi olsun canim kafana takma hiç günüm geliyor su belirti var diye düşünme adet geciksin supriz olsunGaliba aynı şeyi bir hafta sonra bende yazcam adet oldum diye korkuyorum
Canım sen naptın yakındı seninde sanki test falan yaptın mı bekliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?