Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım genellikle yumurtlama döneminden 10 ile 14 gün sonrası adet olunuyor
Ben 21. Günü progesteron testi yaptrdım çatlamış genelde çatlamıyordu çünkü pkoyum tam tarih tutmuyordu o zaman ben erken hamilelik testi yapabilirm beklemek gerçekten zor ama hiçbir belirti de yok

Ben 21. Günü progesteron testi yaptrdım çatlamış genelde çatlamıyordu çünkü pkoyum tam tarih tutmuyordu o zaman ben erken hamilelik testi yapabilirm beklemek gerçekten zor ama hiçbir belirti de yok
Çatladıysa 1 hafta 10 gün içinde adet olursun sağlık sorunun yoksa 10 gün sonra test yap canım ben bat a 2gun kala yaptım negatif 3 gün gecikmeyle adet oldum ve yıkım negatif olduğunu gördüm ve belirtilere gore heveslendim yinede

Bende de belirtiler vardı şuan hiç bir belirti kalmadı bacaklarım sızlıyor ve ağrıyor sadece bekliyorum pko olduğum içinde bekliyorum tarihden de emin değilim test almadım üzülmek istemiyorum artk adet olana kadar bekleyecegım

Çatladıysa 1 hafta 10 gün içinde adet olursun ona gore test yap canim

Canım sen naptın yakındı seninde sanki test falan yaptın mı bekliyor musun
benim de geliyor ön leke geldi sabaha olurum muhtemelen. Yani umudum yoktu hiç test yapmadım o yüzden ama yine de üzüldüm. Bu ayin hem başı hem de sonunu yakaladım. Nasibimde yokmuş napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…