Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de geliyor ön leke geldi sabaha olurum muhtemelen. Yani umudum yoktu hiç test yapmadım o yüzden ama yine de üzüldüm. Bu ayin hem başı hem de sonunu yakaladım. Nasibimde yokmuş napalım.
Tabiki üzülüyor insan hakkında hayırlısı olsun canim inşallah ekim uğurlu gelir sizler için ben biraz ara vericem çok yıprandım yıprattım kendimi

benim de geliyor ön leke geldi sabaha olurum muhtemelen. Yani umudum yoktu hiç test yapmadım o yüzden ama yine de üzüldüm. Bu ayin hem başı hem de sonunu yakaladım. Nasibimde yokmuş napalım.
Ya canım bende çok üzüldüm insan ne kadar takmayacağım desede üzülüyor hem de çok. Üzülme lütfen inşallah bizede bir gün nasip olacak

Bat a 5 kaldı benimde ya ve adet olacağım kesin tüm belirtiler önceki aylarla aynı

Inşallah çift çizgiyi görürsün canım daha 1 hafta var geç döllenme olduysa çıkmayabilir hakkında hayırlısı sonucu yazarsin
Yaptım malesef bişey ckmadı adet sancılarımda başladı ekim 4 üne adet günüm adetime 5 gün kala yaptım ama ckmadı çok üzüldüm ya

Yaptım malesef bişey ckmadı adet sancılarımda başladı ekim 4 üne adet günüm adetime 5 gün kala yaptım ama ckmadı çok üzüldüm ya
Erken gebelik testi mi yaptın yoksa normal test mi umudunu yitirme yinede adet gelene kadar bekle takıntıda yapma ben takıntı yaptım adetim gecikti

Maalesef ben de test yaptım negatif.Yine de bir umut bekliyorum 2 güne hasta olmazsam tekrar test yapıcam ama leke ve bel ağrısı var sanırım ben de sabaha hasta olucam.

Erken gebelik testi mi yaptın yoksa normal test mi umudunu yitirme yinede adet gelene kadar bekle takıntıda yapma ben takıntı yaptım adetim gecikti
Normal gebelik testi yaptım eşime aldrmıştım yok bende bişey takntı yaptım gece uyandım öyle bidaha uyuyamadım çok üzüldüm bu kadar takacağımı düşünmüyordm pkoyum ama çok geç olmam Ekim de çünkü sancılarım baya erken başladı çok üzgünüm ve artık bebek olayını bir süre kaldrcam yoksa kendım çok zarar görcem

Aman kuzum erkenden test falan yapma günün geçsin öyle yap yada gününde hadi bakalım bu ay bitmeden ver müjdeyi
Kız ne müjdesi yaaa dünden beri sadece kahve akıntım vardı yerleşme gibiydi sonra kesildi sefaf akintiya döndü acaba mi dedim ki. Ogleden sonra reglim başladı. Artık duyarsızlık kalkani olusturmusum uzulemedim bile Ekim ayinda da son kez deneme yapmayı düşünüyorum olmazsa ara verecem.

Insan üzülüyor üzülmez olurmu sadece ayakta durabilmek icin üzülmemiş gibi yapıyoruz hakkında hayırlısı olsun canım ara verme sen denemeye devam bu arada eşin sen dr gitmismiydiniz 3.gun hormon testleri yapıldı mi sonuclar normalse aşılama yaptırmayı düşünüyor musun

Gittik canım ikimizde de problem yok. Açıkçası hiç aşılama düşünmedim ve bu konu hakkında da hiç konuşmadık. Bu ay da ovulasyon takip edeyim diyorum sonrasında belki gündemimize alabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…