- 4 Ocak 2018
- 606
- 803
- 33
- 38
Tabiki üzülüyor insan hakkında hayırlısı olsun canim inşallah ekim uğurlu gelir sizler için ben biraz ara vericem çok yıprandım yıprattım kendimibenim de geliyor ön leke geldi sabaha olurum muhtemelen. Yani umudum yoktu hiç test yapmadım o yüzden ama yine de üzüldüm. Bu ayin hem başı hem de sonunu yakaladım. Nasibimde yokmuş napalım.
Ya canım bende çok üzüldüm insan ne kadar takmayacağım desede üzülüyor hem de çok. Üzülme lütfen inşallah bizede bir gün nasip olacakbenim de geliyor ön leke geldi sabaha olurum muhtemelen. Yani umudum yoktu hiç test yapmadım o yüzden ama yine de üzüldüm. Bu ayin hem başı hem de sonunu yakaladım. Nasibimde yokmuş napalım.
İnşallh test al dedm eşime. Bugun yapcam yinede sonra 1 hafta sonra yine yapcam adet olmazsam bekliyorumHakkinda hayirlisi olsun canim kafana takma hiç günüm geliyor su belirti var diye düşünme adet geciksin supriz olsun
Inşallah çift çizgiyi görürsün canım daha 1 hafta var geç döllenme olduysa çıkmayabilir hakkında hayırlısı sonucu yazarsinİnşallh test al dedm eşime. Bugun yapcam yinede sonra 1 hafta sonra yine yapcam adet olmazsam bekliyorum
Yaptım malesef bişey ckmadı adet sancılarımda başladı ekim 4 üne adet günüm adetime 5 gün kala yaptım ama ckmadı çok üzüldüm yaInşallah çift çizgiyi görürsün canım daha 1 hafta var geç döllenme olduysa çıkmayabilir hakkında hayırlısı sonucu yazarsin
Erken gebelik testi mi yaptın yoksa normal test mi umudunu yitirme yinede adet gelene kadar bekle takıntıda yapma ben takıntı yaptım adetim geciktiYaptım malesef bişey ckmadı adet sancılarımda başladı ekim 4 üne adet günüm adetime 5 gün kala yaptım ama ckmadı çok üzüldüm ya
Kısmet ekim ayına canım Rabbim hepimizin muradını nasip eylesinBenim de bugün adet günüm az önce test yaptım negatif çıktı
Normal gebelik testi yaptım eşime aldrmıştım yok bende bişey takntı yaptım gece uyandım öyle bidaha uyuyamadım çok üzüldüm bu kadar takacağımı düşünmüyordm pkoyum ama çok geç olmam Ekim de çünkü sancılarım baya erken başladı çok üzgünüm ve artık bebek olayını bir süre kaldrcam yoksa kendım çok zarar görcemErken gebelik testi mi yaptın yoksa normal test mi umudunu yitirme yinede adet gelene kadar bekle takıntıda yapma ben takıntı yaptım adetim gecikti
canım açık pembe ya da koyu kırmızı gibi oluyormuş regl gibi kan kırmızısı değil birde damla damla geliyor diye biliyorum az yaniKızlar bir sorum var yerleşme kanaması hakkında bilginiz var mı?
teşekkürler canım :)canım açık pembe ya da koyu kırmızı gibi oluyormuş regl gibi kan kırmızısı değil birde damla damla geliyor diye biliyorum az yani
Yoksaaa..:)teşekkürler canım :)
Aman kuzum erkenden test falan yapma günün geçsin öyle yap yada gününde hadi bakalım bu ay bitmeden ver müjdeyiteşekkürler canım :)
Kız ne müjdesi yaaaAman kuzum erkenden test falan yapma günün geçsin öyle yap yada gününde hadi bakalım bu ay bitmeden ver müjdeyi
Insan üzülüyor üzülmez olurmu sadece ayakta durabilmek icin üzülmemiş gibi yapıyoruz hakkında hayırlısı olsun canım ara verme sen denemeye devam bu arada eşin sen dr gitmismiydiniz 3.gun hormon testleri yapıldı mi sonuclar normalse aşılama yaptırmayı düşünüyor musunKız ne müjdesi yaaadünden beri sadece kahve akıntım vardı yerleşme gibiydi sonra kesildi sefaf akintiya döndü acaba mi dedim ki. Ogleden sonra reglim başladı. Artık duyarsızlık kalkani olusturmusum uzulemedim bile Ekim ayinda da son kez deneme yapmayı düşünüyorum olmazsa ara verecem.
Gittik canım ikimizde de problem yok. Açıkçası hiç aşılama düşünmedim ve bu konu hakkında da hiç konuşmadık. Bu ay da ovulasyon takip edeyim diyorum sonrasında belki gündemimize alabiliriz.Insan üzülüyor üzülmez olurmu sadece ayakta durabilmek icin üzülmemiş gibi yapıyoruz hakkında hayırlısı olsun canım ara verme sen denemeye devam bu arada eşin sen dr gitmismiydiniz 3.gun hormon testleri yapıldı mi sonuclar normalse aşılama yaptırmayı düşünüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?