- 4 Ocak 2018
- 606
- 803
- 33
- 38
Çok şükür problem yokmuş aşılama yaptırırsan süreci hızlandırmış olursun ovulasyon takibini yap ama sende eşinde stres yapmayın mutlu olmaya bakin biliyorum ki insanın kafasından bebek mevzusunu atmak çok zor...(4 yıldır kafamdan atamadım bu ay mola) dilerim tüm anne baba olmak isteyenler mucizesine kavuşur AminGittik canım ikimizde de problem yok. Açıkçası hiç aşılama düşünmedim ve bu konu hakkında da hiç konuşmadık. Bu ay da ovulasyon takip edeyim diyorum sonrasında belki gündemimize alabiliriz.
Amin canım inşallah gönül bir kere de olsa bu duyguyu tatmak istiyor.Çok şükür problem yokmuş aşılama yaptırırsan süreci hızlandırmış olursun ovulasyon takibini yap ama sende eşinde stres yapmayın mutlu olmaya bakin biliyorum ki insanın kafasından bebek mevzusunu atmak çok zor...(4 yıldır kafamdan atamadım bu ay mola) dilerim tüm anne baba olmak isteyenler mucizesine kavuşur Amin
Amin canım inşallahAmin canım inşallah gönül bir kere de olsa bu duyguyu tatmak istiyor.
Malesef canım bi bilgim yok forum dan veya netten bi araştır genel olarak aynı şartlar geçerlidir sanırım Allah işlerinizi kolaylaştırsınKızlar Antep üniversitesinin tüp bebek raporu için şartları nedir bileniniz var mı.Şehir dışından gidicem belgeleri hazırlayıp gitmek istiyorum.Tlf bağlıyorlar fakat ordan cevap veren yok.
Sağol canım ben de forumdan yazdım da bakalım birileri yardımcı olur inşallah.Evet şartlar genel de aynı oluyor benim merak ettiğim acaba ekstradan kendi hastanelerinde test yaptırmamız gerekir mi biz burdan hazırlayıp götürelim istiyoruz testleri aynı gün dönmek için.Malesef canım bi bilgim yok forum dan veya netten bi araştır genel olarak aynı şartlar geçerlidir sanırım Allah işlerinizi kolaylaştırsın
Kısmet canım inşallah kısa zaman içinde olur bebişiniz :)Merhaba kızlar ben de iki aydır ovu testi ile hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı ikisinde de tam gününü yakaladığım halde olmadı nasip olurda tutarsa ikinci bebeğim olacak kızım ikinci aydan hemen olmuştu üstelik hiç test falanda yapmamıştım
Şimdi regliyim bal tarçın çörek otu kürüne başladım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş belki yararı olur forumda gördüm denemek isteyen olursa bilgisi olsun
Amin canım inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlısıyla nasip etsinKısmet canım inşallah kısa zaman içinde olur bebişiniz :)
Bence de değiştirelimadalinaayhan canım bende ovulasyona başladım yapıyorum şu an silik muhtemelen 3-4 güne pik görürüm diye tahmin ediyorum. Bakalım bu ay ne olacak. Pik ten sonra kaç gün değerlendirdin ? Bir de konunun adını değiştirsek iyi olacak galiba
Hadi canım inşallah benimde bata son 6 ayy bakalım erkenden test yapmıcam boşa biraz daha beklimadalinaayhan heheh değiştiremedim bir türlü adını konunun Bende bugün pik gördüm sırada değerlendirmek var. hayırlısı daha önce de pik görmüştüm ama tutmamıştı. Kuzum 5 gün olayı şöyleymiş; Eğer 2 gün üst üste pik görürsen her pik gördüğün günün peşine 3 gün saymak gerekiyormuş. pik + 3 gün. Valla ben o kadar denememiştim bu sefer denemeye çalışacam bakalım nasip.
Aynen kuzum yaa boşu boşuna testleri ziyan ettik. Bende yapmam diye düşünüyorum. İnşallah Rabbim bu ay nasip eder.Hadi canım inşallah benimde bata son 6 ayy bakalım erkenden test yapmıcam boşa biraz daha beklim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?