Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence kan testi yaptırın

Azıcık daha geçsin adetten, yarı yarıya ihtimalim var ama haftasonunu adet olmadan geçirirsem p.tesi işyerinden izin alıcam sabah erkenden kan testine gideceğim. Kan testi kesin çözüm
Eğer tam adet görmediyseniz üstüne de görmüş olabilirsiniz. Anlatıklarınızdan hamile olabileceginizi dusundum. Umarim hamilesinizdir.

Ah kızlar yumurtlama günleri bayrama denk geldi benim ben eylülü değil de ekimi bekleyeyim bari

Eğer tam adet görmediyseniz üstüne de görmüş olabilirsiniz. Anlatıklarınızdan hamile olabileceginizi dusundum. Umarim hamilesinizdir.
Yok görmedim sadece leke o kadar. Hamile olacağımıza inanıyorum inş. Mesaja cevap verdiğiniz için teşekkürler, en kısa sürede sizin de anneliğiniz gerçekleşir inşallah.
Umarım hepimizin hamileliği mutlu sona ulaşır.

Amiiin Allah isteyen herkese nasip etsin. Iyi haberlerinizi bekliyorum

Allahtan umit kesilmez bence beraber olun eşinizle. Ne zaman yumurtluyoruz bence uygulamalar kesin bilmiyor.
Bayramda bir akrabam beni görür görmez "Bunun kilo almaya niyeti yok, doğurmaya da niyeti yok" dedi.
Valla istiyorum ki böyle bu konuyu hiç düşünmeyeyim bi anda sürpriz olsun ben kendimi toparlarken insanlar parçalıyor.

Sevgili MelodiminEsi
Insanları takmamaya basarsak zaten stres olmayacağız. Stres olmayınca hamile kalacağız. Kilo almamak hamile kalabilmek icin iyi birsey. Akrabaniza bunu soyleyin bir daha ki sefere.

Sevgili MelodiminEsi
Insanları takmamaya basarsak zaten stres olmayacağız. Stres olmayınca hamile kalacağız. Kilo almamak hamile kalabilmek icin iyi birsey. Akrabaniza bunu soyleyin bir daha ki sefere.
Ne güzel söylediniz stres yapmasak olacak aslında. Bir sonraki ayda müjdeli haberler alalım İnşAllah

Ayy bende güzel bir 4 günlük tatil yaptım. Çalışmalar tam gaz devam ovulasyon testim pik olmadı daha ama git gide koyulaşıyor. Bu ay da olmazsa zaten tekrar doktor kontrolüne gidicem. Rabbim cuma gecesi duysun sesimizi hayirlisiyla inşallah

Kizlar bendede sebebsiz infertilite var 3 yildir olmuyor eyluldede tup bebek deneyecem ama migren hastasiyim haftada iki kez basim agriyor en az ilac aliyom surekli norolojiyede gittim dediki bebek onemli ben sana agir ilac veremem dedi magnezyum dedi tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…