Bence kan testi yaptırınSelam kızlar, ben hala adet görmedim sizle aynı durumdayım.
Çok deneme yaptı ondan olabilir ama bat 10'uydu. 12 Ağustos'ta lekelenme vardı devamı gelmedi. Hala bekliyorum. Sol kasığımın orada ağrı var hafif, sağ göğsümün altı da günlerdir acıyor başka bir deyişle belirtiler karmaşık ne adete yorabiliyorum ne de hamileliğe yorabiliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Azıcık daha geçsin adetten, yarı yarıya ihtimalim var ama haftasonunu adet olmadan geçirirsem p.tesi işyerinden izin alıcam sabah erkenden kan testine gideceğim. Kan testi kesin çözümBence kan testi yaptırın
Eğer tam adet görmediyseniz üstüne de görmüş olabilirsiniz. Anlatıklarınızdan hamile olabileceginizi dusundum. Umarim hamilesinizdir.Azıcık daha geçsin adetten, yarı yarıya ihtimalim var ama haftasonunu adet olmadan geçirirsem p.tesi işyerinden izin alıcam sabah erkenden kan testine gideceğim. Kan testi kesin çözüm
Yok görmedim sadece leke o kadar. Hamile olacağımıza inanıyorum inş. Mesaja cevap verdiğiniz için teşekkürler, en kısa sürede sizin de anneliğiniz gerçekleşir inşallah.Eğer tam adet görmediyseniz üstüne de görmüş olabilirsiniz. Anlatıklarınızdan hamile olabileceginizi dusundum. Umarim hamilesinizdir.
Allahtan umit kesilmez bence beraber olun eşinizle. Ne zaman yumurtluyoruz bence uygulamalar kesin bilmiyor.Ah kızlar yumurtlama günleri bayrama denk geldi benimben eylülü değil de ekimi bekleyeyim bari
Amiiin Allah isteyen herkese nasip etsin. Iyi haberlerinizi bekliyorumYok görmedim sadece leke o kadar. Hamile olacağımıza inanıyorum inş. Mesaja cevap verdiğiniz için teşekkürler, en kısa sürede sizin de anneliğiniz gerçekleşir inşallah.
Umarım hepimizin hamileliği mutlu sona ulaşır.
Bayramda bir akrabam beni görür görmez "Bunun kilo almaya niyeti yok, doğurmaya da niyeti yok" dedi.Allahtan umit kesilmez bence beraber olun eşinizle. Ne zaman yumurtluyoruz bence uygulamalar kesin bilmiyor.
Sevgili MelodiminEsiBayramda bir akrabam beni görür görmez "Bunun kilo almaya niyeti yok, doğurmaya da niyeti yok" dedi.
Valla istiyorum ki böyle bu konuyu hiç düşünmeyeyim bi anda sürpriz olsun ben kendimi toparlarken insanlar parçalıyor.
Ne güzel söylediniz stres yapmasak olacak aslında. Bir sonraki ayda müjdeli haberler alalım İnşAllahSevgili MelodiminEsi
Insanları takmamaya basarsak zaten stres olmayacağız. Stres olmayınca hamile kalacağız. Kilo almamak hamile kalabilmek icin iyi birsey. Akrabaniza bunu soyleyin bir daha ki sefere.
Belki de bu ay alırız belli mi olur? Duaya devam...Ne güzel söylediniz stres yapmasak olacak aslında. Bir sonraki ayda müjdeli haberler alalım İnşAllah
ben de anlayamadımNeden bu kadar zor ki hamile kalmak
Neden bu kadar zor ki hamile kalmak
Kimine o kadar kolay kiben de anlayamadım20 aydır beklemedeyim
Evet kıskanmamak elde değil malesefKimine o kadar kolay ki
Benim de 1sene oldu her ay daha zor oluyor üzüntü katlanıyor malesefben de anlayamadım20 aydır beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?