Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sizin de fikrinizi alabilir miyim? Bende ovulasyon testine başladım adet bitiminden 3 gün sonra. Ilk testim baya koyu diğerlerine göre ama ben ovulasyon dönemimde akıntı görürüm acaba hala pik yapmamış olabilir mi?

stine başladım adet bitiminden 3 gün sonra. Ilk testim baya koyu diğerlerine göre ama ben ovulasyon dönemimde akıntı görürüm acaba hala pik yapmamış olabilir mi?
Canım nerelerdeydin ya , 8. gün yumurtlama gibi duruyor

Canım nerelerdeydin ya , 8. gün yumurtlama gibi duruyor
Buralardayim bebeğim hayaller ekime kaldı başlığı altında takılıyordum burda yazımlar durmuştur diye düşündüm bi baktım bizim kızlar burda hala konuşuyor ben iki güne bir yumurtluyorum galiba tavuk gibi hahahah

11
11. Günde pik olmuş gibi birde sana bişey diyim mi yumurtlama döneminde kasıklarda hafif ağrı ve akıntı olur o günlerde eğer 2 pik ise değerlendir. Ben yumurtlamayı takvimle aynı anda gördüm ve resmen yumurtalıklarımdaki ağrıyı baya baya hissettim kop koyu iki çizgiyi o gün gördüm ay inşallah bu ay olur bebişlerimizzzz

Işte bende yumurtlamami bildiğim için bence şuan pik değil akintim geliyor benim ordan anlıyorum inşallah bu ay o ay olsun yarabbim çünkü hafta sonuna denk geliyor benimki ve eşim evde olacak

Işte bende yumurtlamami bildiğim için bence şuan pik değil akintim geliyor benim ordan anlıyorum inşallah bu ay o ay olsun yarabbim çünkü hafta sonuna denk geliyor benimki ve eşim evde olacak
ayy hadi inşallah bende dün eşimi askere yolladım 3 hafta yok gelince sürpriz olur inşallah

Ay Hadi kızlar inşallah. Benim uygulamalarla 1-2 gün sapıyor bazen yumurtlamam. Sancı dersen bazı ay oluyor bazı ay sadece akıntı bilemiyorum yani. Hayırlısıyla inşallah tuttururuz.

Ay Hadi kızlar inşallah. Benim uygulamalarla 1-2 gün sapıyor bazen yumurtlamam. Sancı dersen bazı ay oluyor bazı ay sadece akıntı bilemiyorum yani. Hayırlısıyla inşallah tuttururuz.
inşallah bakalım bata son 4 test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ahaha :)

MERHABA BEN BU AY DA KLOMEN KULLANDIM cuma günü doktro gittim 2 yumurtam oluşmuş 18 16 cm cuma ilişki oldu ama hafta sonu olmadı bide dün yani salı oldu..ayrıca akıntım hala devam ediyor bugün hatta baktım akıntım uzayan bir akıntı yumurtlama günün de olabilir miyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…