inşallah canımm ya bakalımAynen kuzum yaa boşu boşuna testleri ziyan ettik. Bende yapmam diye düşünüyorum. İnşallah Rabbim bu ay nasip eder.
stine başladım adet bitiminden 3 gün sonra. Ilk testim baya koyu diğerlerine göre ama ben ovulasyon dönemimde akıntı görürüm acaba hala pik yapmamış olabilir mi?
Canım nerelerdeydin ya , 8. gün yumurtlama gibi duruyorEki Görüntüle 2545089 kızlar sizin de fikrinizi alabilir miyim? Bende ovulasyon testine başladım adet bitiminden 3 gün sonra. Ilk testim baya koyu diğerlerine göre ama ben ovulasyon dönemimde akıntı görürüm acaba hala pik yapmamış olabilir mi?
Buralardayim bebeğim hayaller ekime kaldı başlığı altında takılıyordum burda yazımlar durmuştur diye düşündüm bi baktım bizim kızlar burda hala konuşuyorCanım nerelerdeydin ya , 8. gün yumurtlama gibi duruyor
11. Günde pik olmuş gibi birde sana bişey diyim mi yumurtlama döneminde kasıklarda hafif ağrı ve akıntı olur o günlerde eğer 2 pik ise değerlendir. Ben yumurtlamayı takvimle aynı anda gördüm ve resmen yumurtalıklarımdaki ağrıyı baya baya hissettim kop koyu iki çizgiyi o gün gördüm ay inşallah bu ay olur bebişlerimizzzzBuralardayim bebeğim hayaller ekime kaldı başlığı altında takılıyordum burda yazımlar durmuştur diye düşündüm bi baktım bizim kızlar burda hala konuşuyorEki Görüntüle 2545241 ben iki güne bir yumurtluyorum galiba tavuk gibi hahahah
Işte bende yumurtlamami bildiğim için bence şuan pik değil akintim geliyor benim ordan anlıyorum inşallah bu ay o ay olsun yarabbim çünkü hafta sonuna denk geliyor benimki ve eşim evde olacak11
11. Günde pik olmuş gibi birde sana bişey diyim mi yumurtlama döneminde kasıklarda hafif ağrı ve akıntı olur o günlerde eğer 2 pik ise değerlendir. Ben yumurtlamayı takvimle aynı anda gördüm ve resmen yumurtalıklarımdaki ağrıyı baya baya hissettim kop koyu iki çizgiyi o gün gördüm ay inşallah bu ay olur bebişlerimizzzz
ayy hadi inşallah bende dün eşimi askere yolladım 3 hafta yok gelince sürpriz olur inşallahIşte bende yumurtlamami bildiğim için bence şuan pik değil akintim geliyor benim ordan anlıyorum inşallah bu ay o ay olsun yarabbim çünkü hafta sonuna denk geliyor benimki ve eşim evde olacak
Ayy hadi inşallah güzel haberler verirsin esineeeayy hadi inşallah bende dün eşimi askere yolladım 3 hafta yok gelince sürpriz olur inşallah
İnşallah canım kısmet bakalımAyy hadi inşallah güzel haberler verirsin esineee
inşallah bakalım bata son 4 test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ahaha :)Ay Hadi kızlar inşallah. Benim uygulamalarla 1-2 gün sapıyor bazen yumurtlamam. Sancı dersen bazı ay oluyor bazı ay sadece akıntı bilemiyorum yani. Hayırlısıyla inşallah tuttururuz.
Yok kuzum yok yapma sakın. Bu ay sakin sessiz bekleyeliminşallah bakalım bata son 4 test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ahaha :)
ayy inşallah canım ya
Ama bende hiç bir belirti yok sanırım hayaller kasıma kalcak yine yaayy inşallah canım ya
Senin bu testleri hiç anlamadım valla
Ya olumsuz düşünme daha dur bakalım bazılarında da hiç belirti olmuyor sonuctaaAma bende hiç bir belirti yok sanırım hayaller kasıma kalcak yine ya
Hele ben hahaha ama ınstagramdan aldığım kişi daha yumurtan oluşmamış dedi daha kırmızı olacakmisSenin bu testleri hiç anlamadım valla
bakalım canım kısmet hiç bişey düşünmek istemiyorum sonra üzülen oluyoruzYa olumsuz düşünme daha dur bakalım bazılarında da hiç belirti olmuyor sonuctaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?