- 20 Ağustos 2019
- 428
- 477
- 103
- 32
İnşallah yerleşme ağrılarıdırKızlar sol Yumurtalık'ta ara ara ağrı hissediyorum acaba regl olcam diyemi
ayy ağzından bal dalmlıyoİnşallah yerleşme ağrılarıdır
evet ya olmamış biraz daha sabret canım normalde yumurtlama gününü ne gösteriyor takvimEki Görüntüle 2546223 hala pik olmadı benim ya
Pazartesi gösteriyorevet ya olmamış biraz daha sabret canım normalde yumurtlama gününü ne gösteriyor takvim
Valla canım regle son 2 günüm var. bu sabah kahve rengi çok ufak bi akıntım geldi. Bel ağrım ve kasık ağrım var bekliyorum hala , eğer pazar günü regl olmazsam pazartesi gebelik testi yapıcamPazartesi gösteriyorzaten yumurtlamaya dair hiçbir belirtim yok henüz sen ne yaptın durumlar nasıll
Hadi bakalım insallah yaa güzel haberler aliriz senden ❤Valla canım regle son 2 günüm var. bu sabah kahve rengi çok ufak bi akıntım geldi. Bel ağrım ve kasık ağrım var bekliyorum hala , eğer pazar günü regl olmazsam pazartesi gebelik testi yapıcam
Bu hafta sonu denedik yine ama ovulasyonda pik olmadı hala ne yazık ki muhtemelen yine denk getiremeyecegiz:/ sağlık olsun ne yapalım denemeye devam kuzummKızlar selam bugün regl günümde olmayınca bende ilk idrarla test yaptım ne yazıkki tek çizgiydiNapalım sağlık olsun önümüzdeki günleri değerlendireceğiz artık :) sizde haberler nasıl
Eee kuzum ama regl olmadin değil mi yani hala umut varKızlar selam bugün regl günümde olmayınca bende ilk idrarla test yaptım ne yazıkki tek çizgiydiNapalım sağlık olsun önümüzdeki günleri değerlendireceğiz artık :) sizde haberler nasıl
Aaa ama canım spermler 72 saate kadar yaşıyor biliyorsunBu hafta sonu denedik yine ama ovulasyonda pik olmadı hala ne yazık ki muhtemelen yine denk getiremeyecegiz:/ sağlık olsun ne yapalım denemeye devam kuzumm
Ay evet o da var. Hayırlısı bakalım ya çok üstüne düşmüyorum allahtan ilk gunkuler gibi :) sende ne var ne yok?Aaa ama canım spermler 72 saate kadar yaşıyor biliyorsun
Ay kuzum napayım ovulasyonu değerlendirdim öyle. Bende çok takmıyorum açıkçası. Normalde yeni regl tarihine kadar ovulasyonu hep yapıyordum bu sefer yapmıyorum bile. Hayırlısı olsun diyorum. 7-8 gün var reglime belirti his hiç bir şey yok yine sadece akıntım tam kesilmedi. Ara ara beyaz akıntı geliyor.Ay evet o da var. Hayırlısı bakalım ya çok üstüne düşmüyorum allahtan ilk gunkuler gibi :) sende ne var ne yok?
bende de aynı durum hiç bir belirti yok adet günlerimiz de aynı sanırım :)Ay kuzum napayım ovulasyonu değerlendirdim öyle. Bende çok takmıyorum açıkçası. Normalde yeni regl tarihine kadar ovulasyonu hep yapıyordum bu sefer yapmıyorum bile. Hayırlısı olsun diyorum. 7-8 gün var reglime belirti his hiç bir şey yok yine sadece akıntım tam kesilmedi. Ara ara beyaz akıntı geliyor.
canım ctesinden beri kahverengi akıntım var ve olmadım bu canımı sıkıyor zaten teste negatif çıktı. Eğer bugünde gelmezse kırmızılar yarın bi kan testi yaptırcamEee kuzum ama regl olmadin değil mi yani hala umut var
Kuzum kaç gün geçti adetinden. Geç döllenmeyse idrar da çıkmaz belki.canım ctesinden beri kahverengi akıntım var ve olmadım bu canımı sıkıyor zaten teste negatif çıktı. Eğer bugünde gelmezse kırmızılar yarın bi kan testi yaptırcam
canım 2 gün geçiktiKuzum kaç gün geçti adetinden. Geç döllenmeyse idrar da çıkmaz belki.
Şimdi tekrar yaptım net bi şekilde tek çizgiKuzum kaç gün geçti adetinden. Geç döllenmeyse idrar da çıkmaz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?