Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi gösteriyor zaten yumurtlamaya dair hiçbir belirtim yok henüz sen ne yaptın durumlar nasıll
Valla canım regle son 2 günüm var. bu sabah kahve rengi çok ufak bi akıntım geldi. Bel ağrım ve kasık ağrım var bekliyorum hala , eğer pazar günü regl olmazsam pazartesi gebelik testi yapıcam

Kızlar selam bugün regl günümde olmayınca bende ilk idrarla test yaptım ne yazıkki tek çizgiydi Napalım sağlık olsun önümüzdeki günleri değerlendireceğiz artık :) sizde haberler nasıl

Kızlar selam bugün regl günümde olmayınca bende ilk idrarla test yaptım ne yazıkki tek çizgiydi Napalım sağlık olsun önümüzdeki günleri değerlendireceğiz artık :) sizde haberler nasıl
Bu hafta sonu denedik yine ama ovulasyonda pik olmadı hala ne yazık ki muhtemelen yine denk getiremeyecegiz:/ sağlık olsun ne yapalım denemeye devam kuzumm

Ay evet o da var. Hayırlısı bakalım ya çok üstüne düşmüyorum allahtan ilk gunkuler gibi :) sende ne var ne yok?
Ay kuzum napayım ovulasyonu değerlendirdim öyle. Bende çok takmıyorum açıkçası. Normalde yeni regl tarihine kadar ovulasyonu hep yapıyordum bu sefer yapmıyorum bile. Hayırlısı olsun diyorum. 7-8 gün var reglime belirti his hiç bir şey yok yine sadece akıntım tam kesilmedi. Ara ara beyaz akıntı geliyor.

bende de aynı durum hiç bir belirti yok adet günlerimiz de aynı sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…