Benim de aynı 9 gün var degerldirdim ama hiç bisi yok belirti olarak bakalım hakkımızda hayırlısı ama inşallah bu ay olurAy kuzum napayım ovulasyonu değerlendirdim öyle. Bende çok takmıyorum açıkçası. Normalde yeni regl tarihine kadar ovulasyonu hep yapıyordum bu sefer yapmıyorum bile. Hayırlısı olsun diyorum. 7-8 gün var reglime belirti his hiç bir şey yok yine sadece akıntım tam kesilmedi. Ara ara beyaz akıntı geliyor.
Kuzum hani umutlandırmak için demiyorum ama arkadaşımın idrar testinde çıkmamasına rağmen kanda çıktı hamileliği Kan ver bence net gör psikolojikte olabilir.Şimdi tekrar yaptım net bi şekilde tek çizgiSökülecek diye böyle sanırım kısmet bakalım çarşamabaya kadar beklicem
Amin canım inşallah Rabbim aratmasın.Benim de aynı 9 gün var degerldirdim ama hiç bisi yok belirti olarak bakalım hakkımızda hayırlısı ama inşallah bu ay olur
Olmazsa eğer yarın sabah sağlık ocağında kan vericem canımKuzum hani umutlandırmak için demiyorum ama arkadaşımın idrar testinde çıkmamasına rağmen kanda çıktı hamileliği Kan ver bence net gör psikolojikte olabilir.
En güzeli aslında takmamak zaten valla ya hiç ummadığın anda geliyor hep haberler onu çok görüyorum burda da instagramda da valla :)Ay kuzum napayım ovulasyonu değerlendirdim öyle. Bende çok takmıyorum açıkçası. Normalde yeni regl tarihine kadar ovulasyonu hep yapıyordum bu sefer yapmıyorum bile. Hayırlısı olsun diyorum. 7-8 gün var reglime belirti his hiç bir şey yok yine sadece akıntım tam kesilmedi. Ara ara beyaz akıntı geliyor.
Kuzum bazılarında hemen idrarda çıkmıyormuş hele geç döllenme falan olunca. Sen en iyisi bir kan ver kafanda rahatlasın bakalım:) inşallah bebik vardırŞimdi tekrar yaptım net bi şekilde tek çizgiSökülecek diye böyle sanırım kısmet bakalım çarşamabaya kadar beklicem
Aynen kuzum yaa ama tabi arada insanın içine düşmüyor değilEn güzeli aslında takmamak zaten valla ya hiç ummadığın anda geliyor hep haberler onu çok görüyorum burda da instagramda da valla :)
İnşallah canım bakalım eğer gidebilirsem yarın sağlık ocağına gidip kan vercemKuzum bazılarında hemen idrarda çıkmıyormuş hele geç döllenme falan olunca. Sen en iyisi bir kan ver kafanda rahatlasın bakalım:) inşallah bebik vardır
Heyecanla sonucunu bekliyorumİnşallah canım bakalım eğer gidebilirsem yarın sağlık ocağına gidip kan vercem
Kızlar sabah gidemedim geç kalınca direk işe geldim ama kahve rengi çamursu akıntı hala var. Henüz kırmızıya dönmediiiHeyecanla sonucunu bekliyorum
Ayy inşallah yerleşmedir kuzum.Kızlar sabah gidemedim geç kalınca direk işe geldim ama kahve rengi çamursu akıntı hala var. Henüz kırmızıya dönmediii
ahh canım size yazdıktan sonra kırmızılar geldiiiiiAyy inşallah yerleşmedir kuzum.Olmadı gece acilden yaptır kız
Ahh kıyamamDuygusal problemler
Bazı sebeplerden etkilenerek üzüntü yaşamanız, depresyon veya bunalım halleri geçirmeniz rahminizi olumsuz yönden etkileyebilir. Bu tür sebepler özel günlerinizde değişime uğrayacak hücrelerinizi yavaşlatır. Böylece kırmızı renk olması gereken akıntınız kahverengiye dönüşür.
Sanırım eşimi askere yolladım diye biraz duysaldım ondan böyle oldum :)
hahhaha evet canım bedelli gitti dönüşünde tam yumurtlama günüm ahahhaAhh kıyamamHayırlısı olsun canım. olsun bir daha ki aya kasın eşin bedelli mi gitti dönüşte gol olur belki Arkadaşım 2. ye öyle hamile kaldı gerçi bende aynı yoldan geçtim ama olmadı
Ohhh misss o özlemle kesin tutar bu çocukhahhaha evet canım bedelli gitti dönüşünde tam yumurtlama günüm ahahhakısmet bakalım
ahaha canım ya valla çok tatlısın iyi moral oldun bana amin bakalımmm :)Ohhh misss o özlemle kesin tutar bu çocuk
Ne demek canım hepimiz aynı yoldan geçiyoruz neler hissettiğini çok iyi anlıyorum çünküahaha canım ya valla çok tatlısın iyi moral oldun bana amin bakalımmm :)
canımmNe demek canım hepimiz aynı yoldan geçiyoruz neler hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü
canım sen naptın var mı bir belirtin falanNe demek canım hepimiz aynı yoldan geçiyoruz neler hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?