Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar ben bu tahlilden ne anlamaliyim¿

Eklentiler

• 20191023_165723.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 26
canım sen naptın var mı bir belirtin falan
Valla ara ara kabızlık oluyor sanirim diyetten. Bazen sağ kasikta batma hissediyorum ama kuruntu olabilir. Birde 5-6 gün var adet günüme ama sanci giriyor belimden regl oldum sandım bugün o kadar yani. Adet olacam herhalde tutturamadik

aynı belirtiler :) dün belim çok ağrıdı ara ara kasık ağrısı bide :) bakalım ne olacaka :)

aynı belirtiler :) dün belim çok ağrıdı ara ara kasık ağrısı bide :) bakalım ne olacaka :)
Bilmiyorum valla sanki regl olacam ben. Bugün cooook açık kahve akıntı gelmiş günlük pedde gördüm. Regle hazirlaniyoruz herhalde

Hahaha ay allah canını almasın senin kız yok bu ara çok yorulduk zaten yumurtlama günümde dış çekimimiz vardı ona rağmen benimkine hadi kalk uyuma yapmamız lazım diye direttim
Hahah hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız kuzum 4-5 günüm kaldı testte var ama yapmak gelmiyor içimden

Yapma yapma az kalmış zaten bakalım benim daha var adete o yüzden pek heyecan yapmıyorum şimdilik hadi inşallah ilk güzel haber senden gelirrr
Ahh canim keskeee diyorum... 10 ayin birikimi bu akşam patlak verdi. Aglamaktan bitap düştüm. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir insallah

Öyle eşimle konuşma esnasında sakalasirken bebek muhabbeti ve ben koptum. O an ki duygu sanki benden olmuyor sanki ben hiç anne olamayacağım hissi oturdu.
Sacmalama kuzum ya hiç kendini yıpratma, her şeyim zamanı var diye boşuna demiyorlar. Böyle kendini yipratirsan olmazzz, pozitif düşün. Bak benim arkadaşım 8 ay yapmadığı kalmadı. Pozisyon takvimler ovulasyon takibi bilmem ne artık ümidini kestiği anda hamile olduğunu öğrendi. Aynı zamanda hastaneden arkadaşımda öyle. Yumurta çatlama iğnesi oluyordu en son öyle de olmadı ve iki ay sonra bir baktı kendiliğinden hamile kaldı. Şuan oğlu 1 yaşında :) kendimizi koyvermek yok ❤

Papatya1610 ahhh kuzum teşekkürler desteğin için. Biliyorum aslında olan durum saçmaydı ama baya baya birikmişim demek ki. Rabbim hayırlısını verir inşallah. Kaldı regle 3 gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…