- 29 Ağustos 2019
- 136
- 49
- 18
- 36
Valla ara ara kabızlık oluyor sanirim diyetten. Bazen sağ kasikta batma hissediyorum ama kuruntu olabilir. Birde 5-6 gün var adet günüme ama sanci giriyor belimden regl oldum sandım bugün o kadar yani. Adet olacam herhalde tutturamadikcanım sen naptın var mı bir belirtin falan
Valla kuzum bir tek lh yüksek ne zaman yaptirdin ki regl icerisinde miarkadaşlar ben bu tahlilden ne anlamaliyim¿
Valla ben bu testlerden hiç bir sey anlamıyorum zaten benim prolaktinim 22 cikti doktor normal dedi. Başka doktor 22 yüksek diyorEvet canım adetin 3. gunu
Valla ben bu testlerden hiç bir sey anlamıyorum zaten benim prolaktinim 22 cikti doktor normal dedi. Başka doktor 22 yüksek diyor
aynı belirtiler :) dün belim çok ağrıdı ara ara kasık ağrısı bide :) bakalım ne olacaka :)Valla ara ara kabızlık oluyor sanirim diyetten. Bazen sağ kasikta batma hissediyorum ama kuruntu olabilir. Birde 5-6 gün var adet günüme ama sanci giriyor belimden regl oldum sandım bugün o kadar yani. Adet olacam herhalde tutturamadik
Yoo doktor normal dedi o yüzden kullanmıyorum. Referans araligindaydi çünkü
Bende yarın göstericem netten baktım korktum valla. Ilaç kullanıyor musun
Uslu muBende ovulasyon dönemini atlattım artık bat beklemeye başlayabilirim uslu uslu
Bilmiyorum valla sanki regl olacam ben. Bugün cooook açık kahve akıntı gelmiş günlük pedde gördüm. Regle hazirlaniyoruz herhaldeaynı belirtiler :) dün belim çok ağrıdı ara ara kasık ağrısı bide :) bakalım ne olacaka :)
Hahaha ay allah canını almasın seninUslu muhiç sanmıyorum
Hahah hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız kuzumHahaha ay allah canını almasın seninkız yok bu ara çok yorulduk zaten yumurtlama günümde dış çekimimiz vardı ona rağmen benimkine hadi kalk uyuma yapmamız lazım diye direttim
Yapma yapma az kalmış zaten bakalım benim daha var adete o yüzden pek heyecan yapmıyorum şimdilikHahah hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız kuzum4-5 günüm kaldı testte var ama yapmak gelmiyor içimden
Ahh canim keskeee diyorum... 10 ayin birikimi bu akşam patlak verdi. Aglamaktan bitap düştüm. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir insallahYapma yapma az kalmış zaten bakalım benim daha var adete o yüzden pek heyecan yapmıyorum şimdilikhadi inşallah ilk güzel haber senden gelirrr
Ne oldu kuzum ya neden ağladın:/ moralini yüksek tutman lazımAhh canim keskeee diyorum... 10 ayin birikimi bu akşam patlak verdi. Aglamaktan bitap düştüm. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir insallah
Öyle eşimle konuşma esnasında sakalasirken bebek muhabbeti ve ben koptum. O an ki duygu sanki benden olmuyor sanki ben hiç anne olamayacağım hissi oturdu.Ne oldu kuzum ya neden ağladın:/ moralini yüksek tutman lazım
Sacmalama kuzum ya hiç kendini yıpratma, her şeyim zamanı var diye boşuna demiyorlar. Böyle kendini yipratirsan olmazzz, pozitif düşün. Bak benim arkadaşım 8 ay yapmadığı kalmadı. Pozisyon takvimler ovulasyon takibi bilmem ne artık ümidini kestiği anda hamile olduğunu öğrendi. Aynı zamanda hastaneden arkadaşımda öyle. Yumurta çatlama iğnesi oluyordu en son öyle de olmadı ve iki ay sonra bir baktı kendiliğinden hamile kaldı. Şuan oğlu 1 yaşında :) kendimizi koyvermek yok ❤Öyle eşimle konuşma esnasında sakalasirken bebek muhabbeti ve ben koptum. O an ki duygu sanki benden olmuyor sanki ben hiç anne olamayacağım hissi oturdu.
Hayırlısı bebeğim inşallah gönlüne göre olur kısa zamanda bebiş haberleri gelir senden deePapatya1610 ahhh kuzum teşekkürler desteğin için. Biliyorum aslında olan durum saçmaydı ama baya baya birikmişim demek ki. Rabbim hayırlısını verir inşallah. Kaldı regle 3 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?