Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy insallah canım. Hepimizin gönlüne göre olsun valla eğer doğruysa size de çok dua edecemm. Buarada ovulasyon testi denedim tekrar onlar da koyulasmaya başlamış pik gibi bu sefer tutturdum galibaaa
Canım hayırlı olsun inşallah tutar :) belirtin var mıydı:) senle ikimiz aynı gidiyorduk ben saha yapamadım test belirti de yok gibi :) sen ovu testiyle denedin bu ay değil mi

Canım hayırlı olsun inşallah tutar :) belirtin var mıydı:) senle ikimiz aynı gidiyorduk ben saha yapamadım test belirti de yok gibi :) sen ovu testiyle denedin bu ay değil mi
Evet canım ovulasyonla denedim. Gerçi daha önce 3 kere daha ovulasyon kullanmistim Belirtim aslinda önceki aylara göre yok desem yeridir ama bugün gün boyu kasikta bir ağrım var. Daha önce 1 kere coook açık kahve bir akintim oldu. 2 gündür de akıntım arttı. Her adette sivilcem olurdu ama daha erken çıktı. Birde bedenim usuyordu ama yuzum alev atiyordu. Bugün ise aşırı yanma yaşıyorum

Kızlar iyi akşamlar herkese şuan reglim
Bu ay biseler yapiym diyorum bebeğin tutunması icine ler yapabilirim ? Deneyip pozitif sonuç alanlar özellikle
Bu arada pko var bende geçen adetten sonra soğan kürü yaptım onu bu ay da tekrarliym mi diye düşünüyorum

Kızlar bir şey daha sorucam size şimdi benim yumurtlama 22.gün oldu ya, ben 14 gün sonra mi adet olucam yoksa yine gününde yani 4 kasımda mi? Ki inşallah olmam bebiş olur da

Kızlar bir şey daha sorucam size şimdi benim yumurtlama 22.gün oldu ya, ben 14 gün sonra mi adet olucam yoksa yine gününde yani 4 kasımda mi? Ki inşallah olmam bebiş olur da
Canım genelde 10 ile 15 gün arasi olur öyle söyleniyor ben geçen ay ateş takibi yaptım 18. Gun yumurtlama oldu 29.gun adet oldum tabi ne kadar doğru bilmiyorum ovulasyon testi yapanlar daha net cevap verir

canım folic asit kullanmano tavsiye ederim ben 2 aydır kullanıyorum

genelde yumurtlamadan14 gün sonra oluyor kuzum ama inşallah olmaz ve bebiş tutar folic asit almaya başlasaydın

Evet kızlar silik gebelik testi sonrasi ovulasyon yapmaya başladım normalde yarın bat. Hergün t çizgisi koyulasmaya başladı. Yarın sabah gebelik testini tekrarlayıp sonra kan vermeyi düşünüyorum. İnşallah sağlıklı bir sonuç alırım.

Kuzum 22. Günün uzerine 11 gün koy o zaman vücutta hcg salgilamaya başlıyormuş. İnşallah bu ay bizim ayimiz olur

Ovulasyon dene canım bir de folicasid al kilo varsa vermeye çalış. Çok sabir isteyen bir süreç.

Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

Ay cok heyecanlı yaaa hadi inşallah kuzum benim güzel haberlerle gel yarin bizee

Canım gebelik düşünüyorsan folic asite başla 3 ay önceden başla diyor doktorlar çünkü. Ve yumurtlama gününü bilmiyorsan da ovulasyon testi al en azından takip edersin.

genelde yumurtlamadan14 gün sonra oluyor kuzum ama inşallah olmaz ve bebiş tutar folic asit almaya başlasaydın
Bebeğim ben mayıstan beri folic asit kullanıyorum bi de macun kullanıyorum normalde. Her gün haşlanmış yumurta yeşil çay havuç bilmem ne sağlıklı beslenmekten artık ne yapacagimi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…