Aaa canım gerçekten mi inşallah öyledir yaa resmi atsana bizde bakalım ama yenioldugu için tam çizgi çıkmamış olabilir bu bile mutlu etti beni inşallah benimde olur bende geriye 4 gün sayıyorumPapatya1610 kuzum yaa ben eve gelince tekrar ovulasyon yapayım dedim ki farketmeden gebelik testi paketini yirtmisim dedim açıldı yap bari dedim kendime yoksa asla cesaret edemezdim ama benim mi gözlerim mi görmek istiyor yoksa gerçekten var mı kestiremiyorum fotoğraflarda cikmayacak kadar hatta bakanın kör olacağı 2. Çizgi gördüm ilk defa sanki aman emin olamıyorum. Gündüz gözüyle bakmam lazim.Çünkü adet sancilarim başladı. Bu arada 3 günüm var bata
Foto yollaaaaPapatya1610 kuzum yaa ben eve gelince tekrar ovulasyon yapayım dedim ki farketmeden gebelik testi paketini yirtmisim dedim açıldı yap bari dedim kendime yoksa asla cesaret edemezdim ama benim mi gözlerim mi görmek istiyor yoksa gerçekten var mı kestiremiyorum fotoğraflarda cikmayacak kadar hatta bakanın kör olacağı 2. Çizgi gördüm ilk defa sanki aman emin olamıyorum. Gündüz gözüyle bakmam lazim.Çünkü adet sancilarim başladı. Bu arada 3 günüm var bata
Bakalım zaten idrar kuruduysa çizgi belli oluyordur kizzz hadi inşallah yaa, belki duygusalliginda ondandirFoto yollaaaa
Canım valla bende silik çizgiyi gördüm bence yeni oluştuğu için böyle.cikti sen yarın sabah ilk idrarla yap o zaman daha koyu çıkar inşallah güzel haberler alacağız yapıp atarsan bizde seviniriz hayırlı olsun diyelim inşallahPapatya1610 E Ectah adalinaayhan bakin bi kızlar Kuruyunca biraz daha netlesmis. saskinim ve nasil tepki vermeliyim dogru mu bilmiyorum.
Bende hayalet bir çizgi görüyorum kuzum inşallah yaniltmazz yarın sabah ilk idrarla yap bakalım bir de nasıl çıkcakPapatya1610 E Ectah adalinaayhan bakin bi kızlar Kuruyunca biraz daha netlesmis. saskinim ve nasil tepki vermeliyim dogru mu bilmiyorum.
canımmmm valla sana bişey diyim mi çizgiiiii vaaaarrr ayyyy silik ama bekle bir kaç gün daha ay nasıl heycan yaptımmmPapatya1610 E Ectah adalinaayhan bakin bi kızlar Kuruyunca biraz daha netlesmis. saskinim ve nasil tepki vermeliyim dogru mu bilmiyorum.
İnşallah ilk hamişimiz sen olursun bize de tecrübelerini anlatırsın ay hadi bakalımmValla fotoğrafta daha silik görünüyor ciplak gözle daha net. Insallah yaniltmaz o kadar aydir test yapiyorum ilk defa böyle oldu. Sabredebilirsem bekleyip pazartesi yapicam diğer testi
Ayy insallah canım. Hepimizin gönlüne göre olsun valla eğer doğruysa size de çok dua edecemm. Buarada ovulasyon testi denedim tekrar onlar da koyulasmaya başlamış pik gibiİnşallah ilk hamişimiz sen olursun bize de tecrübelerini anlatırsın ay hadi bakalımm
Gözün aydın canım silik çizgi görünüyor ovulasyon da koyu görünüyorsa hadi bakalım gebelik yolunda sağlıklı ilerleme başlasın inşallahAyy insallah canım. Hepimizin gönlüne göre olsun valla eğer doğruysa size de çok dua edecemm. Buarada ovulasyon testi denedim tekrar onlar da koyulasmaya başlamış pik gibibu sefer tutturdum galibaaa
Aminnn canım insallahhhGözün aydın canım silik çizgi görünüyor ovulasyon da koyu görünüyorsa hadi bakalım gebelik yolunda sağlıklı ilerleme başlasın inşallah
Ayy canım çok sevindim ya bence hastaneye gidip kan baktır orda çıkar zaten inşallah oldu bu sefer darisi bizlereAyy insallah canım. Hepimizin gönlüne göre olsun valla eğer doğruysa size de çok dua edecemm. Buarada ovulasyon testi denedim tekrar onlar da koyulasmaya başlamış pik gibibu sefer tutturdum galibaaa
Evet canım değerlendir mutlaka tutar da inşallahEki Görüntüle 2548399 Eki Görüntüle 2548400 kizlar şansımız gidiyor bende dün ve bugünkü ovulasyonlarimi attım size. Eşim yarına kadar evde allahtan dua edin biz de tutturalim. Bugün yaptığım t çizgisi koyu olan bu arada
Kuzum değerlendir es geçme sakınEki Görüntüle 2548399 Eki Görüntüle 2548400 kizlar şansımız gidiyor bende dün ve bugünkü ovulasyonlarimi attım size. Eşim yarına kadar evde allahtan dua edin biz de tutturalim. Bugün yaptığım t çizgisi koyu olan bu arada
Inşallah canım yaaa degerlendiricemEvet canım değerlendir mutlaka tutar da inşallah
Ya inşallah bebeğim beraber doğururuz kizzzKuzum değerlendir es geçme sakıninşallah sende bundan 14 gün sonra hamileyimmm diye sevinçten havalara uçarsın
Anammm inşallah kızYa inşallah bebeğim beraber doğururuz kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?