Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Papatya1610 kuzum yaa ben eve gelince tekrar ovulasyon yapayım dedim ki farketmeden gebelik testi paketini yirtmisim dedim açıldı yap bari dedim kendime yoksa asla cesaret edemezdim ama benim mi gözlerim mi görmek istiyor yoksa gerçekten var mı kestiremiyorum fotoğraflarda cikmayacak kadar hatta bakanın kör olacağı 2. Çizgi gördüm ilk defa sanki aman emin olamıyorum. Gündüz gözüyle bakmam lazim.Çünkü adet sancilarim başladı. Bu arada 3 günüm var bata

Aaa canım gerçekten mi inşallah öyledir yaa resmi atsana bizde bakalım ama yenioldugu için tam çizgi çıkmamış olabilir bu bile mutlu etti beni inşallah benimde olur bende geriye 4 gün sayıyorum

Foto yollaaaa

Papatya1610 E Ectah adalinaayhan bakin bi kızlar Kuruyunca biraz daha netlesmis. saskinim ve nasil tepki vermeliyim dogru mu bilmiyorum.
Canım valla bende silik çizgiyi gördüm bence yeni oluştuğu için böyle.cikti sen yarın sabah ilk idrarla yap o zaman daha koyu çıkar inşallah güzel haberler alacağız yapıp atarsan bizde seviniriz hayırlı olsun diyelim inşallah

Valla fotoğrafta daha silik görünüyor ciplak gözle daha net. Insallah yaniltmaz o kadar aydir test yapiyorum ilk defa böyle oldu. Sabredebilirsem bekleyip pazartesi yapicam diğer testi

İnşallah ilk hamişimiz sen olursun bize de tecrübelerini anlatırsın ay hadi bakalımm
Ayy insallah canım. Hepimizin gönlüne göre olsun valla eğer doğruysa size de çok dua edecemm. Buarada ovulasyon testi denedim tekrar onlar da koyulasmaya başlamış pik gibi bu sefer tutturdum galibaaa

Ayy insallah canım. Hepimizin gönlüne göre olsun valla eğer doğruysa size de çok dua edecemm. Buarada ovulasyon testi denedim tekrar onlar da koyulasmaya başlamış pik gibi bu sefer tutturdum galibaaa
Gözün aydın canım silik çizgi görünüyor ovulasyon da koyu görünüyorsa hadi bakalım gebelik yolunda sağlıklı ilerleme başlasın inşallah

kizlar şansımız gidiyor bende dün ve bugünkü ovulasyonlarimi attım size. Eşim yarına kadar evde allahtan dua edin biz de tutturalim. Bugün yaptığım t çizgisi koyu olan bu arada

Ayy canım çok sevindim ya bence hastaneye gidip kan baktır orda çıkar zaten inşallah oldu bu sefer darisi bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…