Kullanıyorum bitmek üzere onuda yeniden almam lazimcanım folic asit kullanmano tavsiye ederim ben 2 aydır kullanıyorum
folik asit kullanıyorumOvulasyon dene canım bir de folicasid al kilo varsa vermeye çalış. Çok sabir isteyen bir süreç.
Folik asit kullanıyorumCanım gebelik düşünüyorsan folic asite başla 3 ay önceden başla diyor doktorlar çünkü. Ve yumurtlama gününü bilmiyorsan da ovulasyon testi al en azından takip edersin.
Ay hadi inşallah yaaİnşallah kuzummm. Ama sipa yerleşiyor herhalde ağrım var dünden beri ateş basiyor.
O zaman sağlıklı beslenmeye dikkat et ve gebelikten önce hormonlarına baktirmati unutmaKullanıyorum bitmek üzere onuda yeniden almam lazim
folik asit kullanıyorum
Ovulasyon testi almadım 2 en fazla 3 günde bir ilişkim oluyo
Folik asit kullanıyorum
Ovulasyon 2 -3 günde ilişkim olduğu için almadım
Geçtin o asilama lardan 1 asilama oldum 2. İcin zaman verdim kendime bakalım belki bir kür yaparmO zaman sağlıklı beslenmeye dikkat et ve gebelikten önce hormonlarına baktirmati unutma
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımİnşallah kuzummm. Ama sipa yerleşiyor herhalde ağrım var dünden beri ateş basiyor.
Geçtin o asilama lardan 1 asilama oldum 2. İcin zaman verdim kendime bakalım belki bir kür yaparm
İnşallah canım olumludur. Bu sabah ilk idrarla testi tekrarladım cok koyu değil ama baya net bir şekilde 2. Çizgi hemen çıktı.Benim yarın dan itibaren 2 gün kalmış oluyor bata dünden beri acayip göğüs ağrısı yaşıyorum aslında bu ay umudum yok hiç bi belirti yaşamadım sayılacak kadar her zaman olan genel geçerşeyler özellikle gebelik belirtileri değil ama inşallah bu belirtisizlik gebelik belirtisidir diyorum
Kan vermeyi düşünüyor musun canım sonuç daha net olur günün gecmismiydiİnşallah canım olumludur. Bu sabah ilk idrarla testi tekrarladım cok koyu değil ama baya net bir şekilde 2. Çizgi hemen çıktı.
Hcg dimi kuzum?İnşallah canım olumludur. Bu sabah ilk idrarla testi tekrarladım cok koyu değil ama baya net bir şekilde 2. Çizgi hemen çıktı.
Canım verdim sonucu bekliyorum bugün normalde adet günüm. E- nabız 0 görünüyor ama sağlık ocağından hemişerimi aradım daha sonuç girilmemiş bakarım dedi bekliyorum bakalım bütün ovulasyonlar pik gibi koyu günün hangi saatinde yaparsam yapayım. Gebelik testleri de çift çizgi.Kan vermeyi düşünüyor musun canım sonuç daha net olur günün gecmismiydi
Evet canım.Hcg dimi kuzum?
Normal canım şuan için testlerin canım pikten sonra koyulukta düşme var.Benimde böyle hala sanki birbirine yakın gibi renklerEki Görüntüle 2549009
Ayy kan sonucunu yaz muhakkak bekliyoruzzEvet canım.
Dua et bize de tutsunnnNormal canım şuan için testlerin canım pikten sonra koyulukta düşme var.
Amin canım dualarım sizinle Rabbim hakkıyla isteyen herkese nasip etsin. Benim değer de bi netlesse rahatlayacam ama beklemek zor test pozitif olunca bu kadar heyecan yapmadımDua et bize de tutsunnn❤❤
Ay bende burda heyecanla senden sonucu bekliyorum yaaAmin canım dualarım sizinle Rabbim hakkıyla isteyen herkese nasip etsin. Benim değer de bi netlesse rahatlayacam ama beklemek zor test pozitif olunca bu kadar heyecan yapmadım
Gebelik testi çift çizgi çıktıysa gebelik kesin var inşallah hcg sonucunu alınca bizide haberdar et bizde heyecan yaptıkCanım verdim sonucu bekliyorum bugün normalde adet günüm. E- nabız 0 görünüyor ama sağlık ocağından hemişerimi aradım daha sonuç girilmemiş bakarım dedi bekliyorum bakalım bütün ovulasyonlar pik gibi koyu günün hangi saatinde yaparsam yapayım. Gebelik testleri de çift çizgi.
Prolaktin hormonun yüksekse sakin incir kurunu yapma daha çok yukseltiyormus incir kuru yumurtanın sayı ve kalitesini artırıyor havuc da çatlamasını sağlıyor daha önceden yapmıştım ama ise yaramadı şimdi zeytinyaginda bekketilmis incir yiyorum aç karina 1 taneBacılaaaar nassınızzz
Pko olan yokmu benim gibi soğan kürü geçen ay yaptım bu adet erken geldi bu ay da yapsammi acep?
Bide incir havücut kürü varmış tutunmasi icin
Bilen bilmeyen yazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?