- 20 Ağustos 2019
- 428
- 477
- 103
- 32
gelmedi mi haberler kuzum ay çok merak ediyorumAmin canım dualarım sizinle Rabbim hakkıyla isteyen herkese nasip etsin. Benim değer de bi netlesse rahatlayacam ama beklemek zor test pozitif olunca bu kadar heyecan yapmadım
ben olsam dayanamaz acile kosardim:))adalinaayhan Papatya1610 S Sevda Masal E Ectah kızlar sonuçlar çıkmadi zaten hemsirem bir ihtimal yarim gün diye çıkmayabilir diye. Artık çarşambaya kaldı hem 2. Testi yaptırmış olurum yükselme var mi diye kan sonucu gelmeden eşime soylemeyeyim diyordum ama söyleyeyim bari
Kuzum bende aynısını düşünüyordum. Ama çift cizgiyi görünce bile bi an mala bağladım resmen. Nasıl yani gerçek mi vs. Bir ton soru geçti kafamdan oturur ağlarım diyordum öyle bile olmadı sanirim 10. Ay olunca temkinli yanasiyorum. Bu sefer kimyasal mi dış gebelik mi korkusu saldı beniben olsam dayanamaz acile kosardim:))
İncir şeker ı tetiklediği ixin özellikle dusunmedim bende aslında havuç yaparım belki biraz arastiricm hem çatlaması için hem tutunabilmesi için ariyorm biselerProlaktin hormonun yüksekse sakin incir kurunu yapma daha çok yukseltiyormus incir kuru yumurtanın sayı ve kalitesini artırıyor havuc da çatlamasını sağlıyor daha önceden yapmıştım ama ise yaramadı şimdi zeytinyaginda bekketilmis incir yiyorum aç karina 1 tane
Yok ya öyle bisi olmaz inşallah içini ferah tut eşine de şöyle keyfini çıkarKuzum bende aynısını düşünüyordum. Ama çift cizgiyi görünce bile bi an mala bağladım resmen. Nasıl yani gerçek mi vs. Bir ton soru geçti kafamdan oturur ağlarım diyordum öyle bile olmadı sanirim 10. Ay olunca temkinli yanasiyorum. Bu sefer kimyasal mi dış gebelik mi korkusu saldı beni
Canım gönlünü ferah tut. internette bu tarz şeyler okuma. Imkanin varsa da acile git. Gonlun rahat etsin. Yoksa gunler bitmez:) Yarın tekrar gebelik testi yaparsın, koyulasiyorsa betanda artıyordurKuzum bende aynısını düşünüyordum. Ama çift cizgiyi görünce bile bi an mala bağladım resmen. Nasıl yani gerçek mi vs. Bir ton soru geçti kafamdan oturur ağlarım diyordum öyle bile olmadı sanirim 10. Ay olunca temkinli yanasiyorum. Bu sefer kimyasal mi dış gebelik mi korkusu saldı beni
Canım e nabızdan 23 30 gibi görülür yada barkod numarasını aldıysan sağlık ocaginin sitesindende bakabilirsin bence eşine söyle sonuçta çift çizgi cıktı sevincide hüznü de onlarla yaşıyoruz kimyasal falan diye düşünme olumlu düşün ve kendine dikkat et yükseklere uzanma ani hareketlere dikkat et ve kendine bize bol bol dua et sende dualarimdasinadalinaayhan Papatya1610 S Sevda Masal E Ectah kızlar sonuçlar çıkmadi zaten hemsirem bir ihtimal yarim gün diye çıkmayabilir diye. Artık çarşambaya kaldı hem 2. Testi yaptırmış olurum yükselme var mi diye kan sonucu gelmeden eşime soylemeyeyim diyordum ama söyleyeyim bari
Amin inşallah canımİnşallah kızlar bakalım ya sabırlı olup bekleyecem ya da Carsamba tekrar test yaptiracam. İnşallah hepimizin yüzü güler bu ay.
Bende dün netten bakınmıştım progesteron içeren yiyecekler diye baya şeyler çıkıyor amma Rabbim ol derse olur canım sağlıklı beslenmeye dikkat etİncir şeker ı tetiklediği ixin özellikle dusunmedim bende aslında havuç yaparım belki biraz arastiricm hem çatlaması için hem tutunabilmesi için ariyorm biseler
Geçen asilama yapıldığında progesteron seviyem güzel çıktı çok şükür bakalım bu ay nasıl olucakBende dün netten bakınmıştım progesteron içeren yiyecekler diye baya şeyler çıkıyor amma Rabbim ol derse olur canım sağlıklı beslenmeye dikkat et
Ayy canım valla çok heyecanlandım msjları okurken hadi inşallah bu sefer tutunmuştur meleğin inşallah değerlerin artmıştırİnşallah kızlar bakalım ya sabırlı olup bekleyecem ya da Carsamba tekrar test yaptiracam. İnşallah hepimizin yüzü güler bu ay.
Olsun kuzum pes etmek yok moralini hiç bozma. En kısa zamanda bebiş haberleri aliriz inşallahBen hasta oldum bugünzaten hiç belirti olmadığından anlamıştım olmayacağını ama tabi insanın umudu bitmiyor olana kadar yine bi daha ki ay deyip bekleyeceğiz bakalım
Inşallah canim hepimizin bu haberi almasını cani gönülden diliyorum dualarimdasinizOlsun kuzum pes etmek yok moralini hiç bozma. En kısa zamanda bebiş haberleri aliriz inşallah
İnşallah canım bakalım yarın kan verecem sonuçlara bakacaz.Ayy canım valla çok heyecanlandım msjları okurken hadi inşallah bu sefer tutunmuştur meleğin inşallah değerlerin artmıştır
Kuzummm uzulme her bitiş yeni başlangıçtır biliyorsun. Bu demek oluyorsun bu ay çalışmalarını ona göre tekrarlayacaksin. Ve de belirti arama sakın zor biliyorum ama milletin dediği gibi göğüs ağrım yok meselaBen hasta oldum bugünzaten hiç belirti olmadığından anlamıştım olmayacağını ama tabi insanın umudu bitmiyor olana kadar yine bi daha ki ay deyip bekleyeceğiz bakalım
Cok sagol canim inşallahKuzummm uzulme her bitiş yeni başlangıçtır biliyorsun. Bu demek oluyorsun bu ay çalışmalarını ona göre tekrarlayacaksin. Ve de belirti arama sakın zor biliyorum ama milletin dediği gibi göğüs ağrım yok meselavucudun 0 tepkiyle belki hamileliğini duyuracaktir sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?