Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben olsam dayanamaz acile kosardim:))
Kuzum bende aynısını düşünüyordum. Ama çift cizgiyi görünce bile bi an mala bağladım resmen. Nasıl yani gerçek mi vs. Bir ton soru geçti kafamdan oturur ağlarım diyordum öyle bile olmadı sanirim 10. Ay olunca temkinli yanasiyorum. Bu sefer kimyasal mi dış gebelik mi korkusu saldı beni

İncir şeker ı tetiklediği ixin özellikle dusunmedim bende aslında havuç yaparım belki biraz arastiricm hem çatlaması için hem tutunabilmesi için ariyorm biseler

Yok ya öyle bisi olmaz inşallah içini ferah tut eşine de şöyle keyfini çıkar ara ara e nabıza bak görülebilir sonuçlar bakılır da yansıması gev olabilir çünkü bizlere de dua et inşallah tez zaman da bizlerde bu guzel haberleri aliriz

Canım gönlünü ferah tut. internette bu tarz şeyler okuma. Imkanin varsa da acile git. Gonlun rahat etsin. Yoksa gunler bitmez:) Yarın tekrar gebelik testi yaparsın, koyulasiyorsa betanda artıyordur

Canım e nabızdan 23 30 gibi görülür yada barkod numarasını aldıysan sağlık ocaginin sitesindende bakabilirsin bence eşine söyle sonuçta çift çizgi cıktı sevincide hüznü de onlarla yaşıyoruz kimyasal falan diye düşünme olumlu düşün ve kendine dikkat et yükseklere uzanma ani hareketlere dikkat et ve kendine bize bol bol dua et sende dualarimdasinsonucu alınca burayada yazarsin

İncir şeker ı tetiklediği ixin özellikle dusunmedim bende aslında havuç yaparım belki biraz arastiricm hem çatlaması için hem tutunabilmesi için ariyorm biseler
Bende dün netten bakınmıştım progesteron içeren yiyecekler diye baya şeyler çıkıyor amma Rabbim ol derse olur canım sağlıklı beslenmeye dikkat et

Bende dün netten bakınmıştım progesteron içeren yiyecekler diye baya şeyler çıkıyor amma Rabbim ol derse olur canım sağlıklı beslenmeye dikkat et
Geçen asilama yapıldığında progesteron seviyem güzel çıktı çok şükür bakalım bu ay nasıl olucak
Sağol canım aynen dediğin gibi nasip sonuçta bir zamanı var..

İnşallah kızlar bakalım ya sabırlı olup bekleyecem ya da Carsamba tekrar test yaptiracam. İnşallah hepimizin yüzü güler bu ay.
Ayy canım valla çok heyecanlandım msjları okurken hadi inşallah bu sefer tutunmuştur meleğin inşallah değerlerin artmıştır

Ben hasta oldum bugün zaten hiç belirti olmadığından anlamıştım olmayacağını ama tabi insanın umudu bitmiyor olana kadar yine bi daha ki ay deyip bekleyeceğiz bakalım

Ben hasta oldum bugün zaten hiç belirti olmadığından anlamıştım olmayacağını ama tabi insanın umudu bitmiyor olana kadar yine bi daha ki ay deyip bekleyeceğiz bakalım
Olsun kuzum pes etmek yok moralini hiç bozma. En kısa zamanda bebiş haberleri aliriz inşallah

Kuzummm uzulme her bitiş yeni başlangıçtır biliyorsun. Bu demek oluyorsun bu ay çalışmalarını ona göre tekrarlayacaksin. Ve de belirti arama sakın zor biliyorum ama milletin dediği gibi göğüs ağrım yok mesela vucudun 0 tepkiyle belki hamileliğini duyuracaktir sana.

Cok sagol canim inşallah seninde güzel haberlerini yarın bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…