Ayyy hadi inşallah haberdar et bizibenimde dün dü adet günüm o kadar çok ağrıdı ki karnım heralde olacak gece dedim ama olmadı ..inşallah olmaz :) ama belirti adet belirtisi gibi bakalım :)
şiddetli kasık ağrım dışında hiç bir belirtim yok, her ay olan ağrım varAyyy hadi inşallah haberdar et bizi
E canım öyle bir belirtim benimde yok ki. Goguslerim aynı 1 kere bulanir gibi oldu içim. Sadece aynı adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı.şiddetli kasık ağrım dışında hiç bir belirtim yok, her ay olan ağrım varinşallah olmam :)
ay inşallah bakalım seninle zamanlarımız aynı zaten umarım benimde tutmuştur :)E canım öyle bir belirtim benimde yok ki. Goguslerim aynı 1 kere bulanir gibi oldu içim. Sadece aynı adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı.
Maşallah canımKızlar bugün tekrar kan verdim. Ogleden sonra çıkacak sonuç. İlk sonucu da ogrendim tam bat günü 62 ymiş degerim inşallah artış olurdarısı sizlerin basina
Günün geçtiyse test yap canım böyle düşünürek stresten gecikme oluyor bu seferşiddetli kasık ağrım dışında hiç bir belirtim yok, her ay olan ağrım varinşallah olmam :)
Yaaa çok sevindim kuzum benimm inşallah artmıştır değer ya. Çok mutlu oldumm darısı tüm isteyenlerin başına insallah. Keseyi görünce daha da mutlu olursun artikkKızlar bugün tekrar kan verdim. Ogleden sonra çıkacak sonuç. İlk sonucu da ogrendim tam bat günü 62 ymiş degerim inşallah artış olurdarısı sizlerin basina
ay nasıl mutluyum senin için ya valla tebrik ederim detayları anlatırsınÇok destek oldunuz teşekkürler kızlar. Tek tek süreci anlatacam sizlere. Aslında cok ozel bir şey yapmadım. Her ay bakindigim belirtiler de yoktu
yaaa canım ya ne kadar sevindim senin adına valla süper dediğin gibi aslında çok belirti yokmuş , şimdi nasıl hissediyorsun ve eşine söyledin miEveeettt kızlarrr 2. sonucumda geldi 177 olmuş nerdeyse 3 kat artmışİnşallah bundan sonra bir aksilik çıkmaz hemşirem doktor kontrolü için biraz daha bekle şuan zaten kalp atışını duyamazsın dedi acele edip ikidebir hastane yollarına düşmediye bir tavsiyede bulundu.
Gelelim bu sürece önce her şey Allah tan bu kesin hemen hemen her ay aynı şeyi yapıyordum hatta daha fazlası ama tutmuyordu.
*Ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim ama regl biter bitmez çalışmalara başladım 2 boş 1 dolu gibi yumurtlamayı yakalayınca 2 gün üstüste 1 boş sonra 1 gün daha beraberlik oldu sonrasında olmadı daha doğurgan dönemi geçmiştim zaten.
*Yok bacak uzattım yok hemen kalkmadım gibi bir durum olmadı 5 dk uzandıktan sonra kalktım yürüdüm pek dikkat etmedim nerdeyse genelde sabah duş aldım.
*Onun dışında özellikle bir çaba harcamadım.
*Belirtiye gelince; kabızlık oldu ama diyet yaptığımdan olabilir. Göğüs ucum şimdi şimdi biraz kararmaya başladı ama öyle inek memesi gibi olmadı adet zamanımda öyle oluyorduNormal adet sancısı oldu ve de adete yakın sadece 1 gün çok açık kahve rengi 1 damla gibi bir akıntı oldu. En son adet gününe doğru beyaz yoğun kremsi akıntı başladı adet öncesi akıntıdan daha farklı. Bunlar dışında emin olun başka belirti yok.
Maşallah canım değer artışın gayet iyi dahada katlansın inşallah folik asit kullanıyor muydun kullanmıyorsan hemen başla bizlerede bol bol dua et canım... bende ilk senin topiginde bu kadar yazışma yaptım seninle birlikte eylülü ekimi bekledik çok şükür sen müjdeni aldin inşallah Rabbim bana bizlerede nasip eylesin çok dikkat et kendine canım Rabbim bebişini sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesinEveeettt kızlarrr 2. sonucumda geldi 177 olmuş nerdeyse 3 kat artmışİnşallah bundan sonra bir aksilik çıkmaz hemşirem doktor kontrolü için biraz daha bekle şuan zaten kalp atışını duyamazsın dedi acele edip ikidebir hastane yollarına düşmediye bir tavsiyede bulundu.
Gelelim bu sürece önce her şey Allah tan bu kesin hemen hemen her ay aynı şeyi yapıyordum hatta daha fazlası ama tutmuyordu.
*Ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim ama regl biter bitmez çalışmalara başladım 2 boş 1 dolu gibi yumurtlamayı yakalayınca 2 gün üstüste 1 boş sonra 1 gün daha beraberlik oldu sonrasında olmadı daha doğurgan dönemi geçmiştim zaten.
*Yok bacak uzattım yok hemen kalkmadım gibi bir durum olmadı 5 dk uzandıktan sonra kalktım yürüdüm pek dikkat etmedim nerdeyse genelde sabah duş aldım.
*Belirtiye gelince; kabızlık oldu ama diyet yaptığımdan olabilir. Göğüs ucum şimdi şimdi biraz kararmaya başladı ama öyle inek memesi gibi olmadı adet zamanımda öyle oluyorduNormal adet sancısı oldu ve de adete yakın sadece 1 gün çok açık kahve rengi 1 damla gibi bir akıntı oldu. En son adet gününe doğru beyaz yoğun kremsi akıntı başladı adet öncesi akıntıdan daha farklı. Bunlar dışında emin olun başka belirti yok.
Amin inşallah canımEve dün söyledim eşime de. Yani her ay deli gibi belirti ararken sade bir şekilde geldi. Daha yeni yeni başlıyor hamilelik durumu. Sizlerle beraber bekledik dertlestik. Rabbim sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin. Pes pese sizin haberlerinizide aliriz inşallah
Ayy canım oldu bu iş tebrik ederim.Sonuç çok güzel maşallah daha da katlanır inşallah.Ayy kız kendi açtığın topikte hamile kaldın helal olsunEveeettt kızlarrr 2. sonucumda geldi 177 olmuş nerdeyse 3 kat artmışİnşallah bundan sonra bir aksilik çıkmaz hemşirem doktor kontrolü için biraz daha bekle şuan zaten kalp atışını duyamazsın dedi acele edip ikidebir hastane yollarına düşmediye bir tavsiyede bulundu.
Hahah ay tutmadı ama sonuç tuttu çok şükürAyy canım oldu bu iş tebrik ederim.Sonuç çok güzel maşallah daha da katlanır inşallah.Ayy kız kendi açtığın topikte hamile kaldın helal olsun
Canım çok çok.sevimdim allah sağlıklı.bi şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah senin topiginde katıldım ben kadınlar kulübüne ınslalah bizlerede dua et en kısa zamanda bizlerde bu mutlu haberi alalımEveeettt kızlarrr 2. sonucumda geldi 177 olmuş nerdeyse 3 kat artmışİnşallah bundan sonra bir aksilik çıkmaz hemşirem doktor kontrolü için biraz daha bekle şuan zaten kalp atışını duyamazsın dedi acele edip ikidebir hastane yollarına düşmediye bir tavsiyede bulundu.
Emin ol canım çok içten diliyorum ve dua ediyorum sırasıyla Rabbim sizlere de nasip etsin.Canım çok çok.sevimdim allah sağlıklı.bi şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah senin topiginde katıldım ben kadınlar kulübüne ınslalah bizlerede dua et en kısa zamanda bizlerde bu mutlu haberi alalımbelirtilerin de gerçekten yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?