Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son 2 gün kaldı bat a benim geç yumurtlama oldu ya gerçi gebeliğin belli olmasına 10 gün falan var :/

K krclskn canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor tekrar hcg testi yaptırdın mi varmı bulantılar yada başka etkileşimler unutma biziii

Canım maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum senin adına ben de 9 haftanın içindeyim Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

K krclskn canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor tekrar hcg testi yaptırdın mi varmı bulantılar yada başka etkileşimler unutma biziii
Unutur muyum kuzum sürekli dua ediyorum sizlere. Mide ekşimesi var yeni yeni goguslerim ağırlaşıyor ara ara adet sancısı gibi sancı yapıyor bir de süt beyazı akıntı var ara ara yoğunlaşıyor. Bir de uyku hali oluyor aniden uyuyabiliyorum onun dışında pek bir sey yok.

Var mı bir his durum kuzucum
Valla göğüslerim bugün hassaslasti o da yarın adet günüm normalde ama başka bir belirti yok gibi şizofren olmak istemiyorum geç yumurtlama oldu ya bi de benim daha beklemek zorundayım ne yazık ki :/ sigara içesim yok bi de sağ kalcama kramp girdi onlar da normal olabilir diye düşünüyorum

Canım naptın test falan yaptın mı belirti vs var mı
Yok kuzum daha test yapmadım geç yumurtlama gördüğüm için 17 gün beklemek gerekiyormus ya yumurtlamadan sonra benim daha 6 gün oldu :/ sabırsız bir şekilde bekliyorum bakalım. Bat normalde yarın inşallah hastalanmam diye dua ediyorum ❤

Çok şükür canım onlarda hamilelik yolundaki meşakatli süreçler bir sonraki dr kontrolünde mide eksimesini söyle ona gore ilaç verilir ayaklarını sıcak tut kendine bebise iyi bak Allaha emanet olun

Belki adet olabilirsin geç yumurtladığın için üstüne görme denen şey olabilir mantıken düşünüyorum İnşallah bu ay tutar senin ki de. Olmazsa yılmak yok bak ben 10. ay da gördüm çift çizgiyi. Ve halaa söylüyorum burada okuduğum gibi hiç bir gebelik belirtisi yaşamadım. Ben aşırı duygusal oldum ve de aşırı asabi Kabızlık oldu diyetten dedim. erkenden uyudum yorgunluktan dedim

Hayırlısı bebeğim beklemedeyim bakalım sende bizi haberdar et olur mu yeni gelismelerdennn bende normalde göğüslerim 1 hafta öncesinden hassaslasir bu ay garip oldu inşallah tutar kuzum ya dua et bol bol senin de bebisinin en kısa zamanda kalp atışını duymani diliyorum bende ❤

Amin canım inşallah bu perşembe randevum var bakalım normalde duyulması gereken haftadayım. Yani 35. günden itibaren duyulabiliniyormuş bakacaz artık. Ediyorum dua hep ediyorum içten diliyorum.

evet kızlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım halave ovulasyon yapmaya başladım. Üstteki dün alttaki bugün bakalım dua adın banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…