Hakkında hayırlısı olsun canımSon 2 gün kaldı bat a benim geç yumurtlama oldu ya gerçi gebeliğin belli olmasına 10 gün falan var :/
Canım maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum senin adına ben de 9 haftanın içindeyim Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinEveeettt kızlarrr 2. sonucumda geldi 177 olmuş nerdeyse 3 kat artmışİnşallah bundan sonra bir aksilik çıkmaz hemşirem doktor kontrolü için biraz daha bekle şuan zaten kalp atışını duyamazsın dedi acele edip ikidebir hastane yollarına düşmediye bir tavsiyede bulundu.
Gelelim bu sürece önce her şey Allah tan bu kesin hemen hemen her ay aynı şeyi yapıyordum hatta daha fazlası ama tutmuyordu.
*Ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim ama regl biter bitmez çalışmalara başladım 2 boş 1 dolu gibi yumurtlamayı yakalayınca 2 gün üstüste 1 boş sonra 1 gün daha beraberlik oldu sonrasında olmadı daha doğurgan dönemi geçmiştim zaten.
*Yok bacak uzattım yok hemen kalkmadım gibi bir durum olmadı 5 dk uzandıktan sonra kalktım yürüdüm pek dikkat etmedim nerdeyse genelde sabah duş aldım.
*Onun dışında özellikle bir çaba harcamadım.
*Belirtiye gelince; kabızlık oldu ama diyet yaptığımdan olabilir. Göğüs ucum şimdi şimdi biraz kararmaya başladı ama öyle inek memesi gibi olmadı adet zamanımda öyle oluyorduNormal adet sancısı oldu ve de adete yakın sadece 1 gün çok açık kahve rengi 1 damla gibi bir akıntı oldu. En son adet gününe doğru beyaz yoğun kremsi akıntı başladı adet öncesi akıntıdan daha farklı. Bunlar dışında emin olun başka belirti yok.
Unutur muyum kuzum sürekli dua ediyorum sizlere. Mide ekşimesi var yeni yeni goguslerim ağırlaşıyor ara ara adet sancısı gibi sancı yapıyor bir de süt beyazı akıntı var ara ara yoğunlaşıyor. Bir de uyku hali oluyor aniden uyuyabiliyorum onun dışında pek bir sey yok.
Ayyy amin canım. Çok teşekkür ederim inşallah darısı diğer isteyen arkadaslara.Canım maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum senin adına ben de 9 haftanın içindeyim Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Var mı bir his durum kuzucumSon 2 gün kaldı bat a benim geç yumurtlama oldu ya gerçi gebeliğin belli olmasına 10 gün falan var :/
Amiiiinnnnnn canım benimAyyy amin canım. Çok teşekkür ederim inşallah darısı diğer isteyen arkadaslara.
Canım naptın test falan yaptın mı belirti vs var mıSon 2 gün kaldı bat a benim geç yumurtlama oldu ya gerçi gebeliğin belli olmasına 10 gün falan var :/
Valla göğüslerim bugün hassaslasti o da yarın adet günüm normalde ama başka bir belirti yok gibi şizofren olmak istemiyorumVar mı bir his durum kuzucum
Yok kuzum daha test yapmadım geç yumurtlama gördüğüm için 17 gün beklemek gerekiyormus ya yumurtlamadan sonra benim daha 6 gün oldu :/ sabırsız bir şekilde bekliyorum bakalım. Bat normalde yarın inşallah hastalanmam diye dua ediyorum ❤Canım naptın test falan yaptın mı belirti vs var mı
Çok şükür canım onlarda hamilelik yolundaki meşakatli süreçler bir sonraki dr kontrolünde mide eksimesini söyle ona gore ilaç verilir ayaklarını sıcak tut kendine bebise iyi bak Allaha emanet olunUnutur muyum kuzum sürekli dua ediyorum sizlere. Mide ekşimesi var yeni yeni goguslerim ağırlaşıyor ara ara adet sancısı gibi sancı yapıyor bir de süt beyazı akıntı var ara ara yoğunlaşıyor. Bir de uyku hali oluyor aniden uyuyabiliyorum onun dışında pek bir sey yok.
Kuzum bugün 5. haftaya girdik bu hafta doktora gidecem artık ultrasonda bakalım görebilecek miyiz?Amiiiinnnnnn canım benimSen kaç haftalıksın
Belki adet olabilirsin geç yumurtladığın için üstüne görme denen şey olabilir mantıken düşünüyorumYok kuzum daha test yapmadım geç yumurtlama gördüğüm için 17 gün beklemek gerekiyormus ya yumurtlamadan sonra benim daha 6 gün oldu :/ sabırsız bir şekilde bekliyorum bakalım. Bat normalde yarın inşallah hastalanmam diye dua ediyorum ❤
Hayırlısı bebeğim beklemedeyim bakalım sende bizi haberdar et olur mu yeni gelismelerdennnBelki adet olabilirsin geç yumurtladığın için üstüne görme denen şey olabilir mantıken düşünüyorumİnşallah bu ay tutar senin ki de. Olmazsa yılmak yok bak ben 10. ay da gördüm çift çizgiyi. Ve halaa söylüyorum burada okuduğum gibi hiç bir gebelik belirtisi yaşamadım. Ben aşırı duygusal oldum ve de aşırı asabi Kabızlık oldu diyetten dedim. erkenden uyudum yorgunluktan dedim
Amin canım inşallah bu perşembe randevum var bakalım normalde duyulması gereken haftadayım. Yani 35. günden itibaren duyulabiliniyormuş bakacaz artık. Ediyorum dua hep ediyorum içten diliyorum.Hayırlısı bebeğim beklemedeyim bakalım sende bizi haberdar et olur mu yeni gelismelerdennnbende normalde göğüslerim 1 hafta öncesinden hassaslasir bu ay garip oldu inşallah tutar kuzum ya dua et bol bol senin de bebisinin en kısa zamanda kalp atışını duymani diliyorum bende ❤
Maşallah canım görürsün inşallahKuzum bugün 5. haftaya girdik bu hafta doktora gidecem artık ultrasonda bakalım görebilecek miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?