Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2551289 evet kızlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım halave ovulasyon yapmaya başladım. Üstteki dün alttaki bugün bakalım dua adın banaaaa
Canım bana renkler koyu geldi inşallah olumlu olur adet olmazsın stres yapmadan beklemeye çalış bu ay inşallah sende hamile olursun sonra da bizler

Amin canım inşallah bu perşembe randevum var bakalım normalde duyulması gereken haftadayım. Yani 35. günden itibaren duyulabiliniyormuş bakacaz artık. Ediyorum dua hep ediyorum içten diliyorum.
Canım rahat ol inşallah hiç bi sıkıntı olmadan kalp sesini de kesesinide görürsünüz

Canım bana renkler koyu geldi inşallah olumlu olur adet olmazsın stres yapmadan beklemeye çalış bu ay inşallah sende hamile olursun sonra da bizler
Inşallah canım ya stres yapmadan beklemek çok zor gerçekten ped koydum yine de ne olur ne olmaz diye şimdi dışarı çıkıyorum kafami başka şeylerle meşgul etmek için hemşire arkadaşımın yanına gidicem ama onun da 5 aylık dünyalar tatlısı kızı var kucağıma alayim da çeksin bari

Kuzum heveslendirmek istemiyorum ama benim de regl günüm ve sonrası her gün ovulasyon tetim koyulaştı. Gebelik net ama kıpkırmızı değilken bile ovulasyonum koyu oldu. Hatta arada yine yapıyorum artık c çizgisi çıkmadan direkt t çizgisi çıkıp koyulaşıyor.

O zaman ben birkaç gün daha devam edeyim ovulasyon yapmaya dimi kuzum

O zaman ben birkaç gün daha devam edeyim ovulasyon yapmaya dimi kuzum
yap canım takip et bakalım. Artık günün her saati sıvı alımına bakmadan yapıyorum ona rağmen bordo koyuluğunda oluyor. Şöyle diyeyim sana ilk bhcg düşükken koyu yükselince daha koyu oldu takipte gördüm.

Himm bakalım kuzum inşallah benim de öyledir iki gündür de kabızlık var

Kendimi de çok kaptırmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye çünkü hicbir belirti yok başka

Evet tabi öyle belirti arama ama adet olmazsan ovulasyonla takip et senin için yeni yaptım artık değerler yükselince ki haliEki Görüntüle 2551454
Ya teşekkür ederim bebeğim anladım nasıl göründüğünü. Inşallah böyle olur ama şey durumu da var. Yumurtlama geç olursa adette geç gelebiliyormuş çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyormus galiba o biraz hevesimi kırdı açıkçası:/

Kirmasin bakalım sonuçta adet olmadin ve de yumurtlamayi yakaladın yani hep bir umut var. He olmazsa da yeni aya yeni umut olacak

Aynen öyle kuzum valla bakalimhala hastalanmadım zaten 2 gün gecikti. Senin nasıl gidiyor bulantı falan oluyor mu
Yok kuzum sinirlilik durumu oluştu çabuk sinirleniyorum onun dışında bir şey yok zaten 6. haftadan sonra bulantılar başlıyormuş. Yarın kontrole gidip bakacaz durum nedir diye inşallah bir terslik yoktur.

Papatya1610 canım ovulasyon yapiyor musun durum ne ?
Kuzum hala adet olmadım ovulasyon yaptım yine aynı koyulaşma yok yani ama bugün gittim kan verdim yarın çıkacak. Muayne oldum doktor rahim çok kalınlaşmış hamile olabilirsin ama adette olabilirsin dedi bakalim yarın belli olcak sen ne yaptın kontrole gittin mi?

Ayy inşallah hamileliktir canım gebelik testin var mı bi yapsaydın evde

Ayy inşallah hamileliktir canım gebelik testin var mı bi yapsaydın evde
Yaptım negatif çıktı:/ ama doktor kaset tipi testlerde hemen belli olmaz dedi bana. Onu da sordu çünkü test yaptin mi diye. Bi de yumurtlama da benim 22.gün oldu ya Geç oldu yani. Bilmiyorum pek hevesli değilim yarın belli olacak :/

Valla ne yalan söyleyeyim canım bana da öyle gibi geliyor. İnşallah sonuç pozitiftir. Akşam üzeri muayene olacam. Valla bu sefer korku oluştu işte. Önce hamile kalamıyorum diye stres yapıyordum şimdi de kese var mı bebek var mı kalp atışı var mı? Gidince doktor sanki yok diyecek gibi geliyor inanamıyorum hala çünkü belirti yok doğru düzgün bazen acaba hamile miyim diye soruyorum kendi kendime

Ah kuzum ya kıyamam kötü düşünüp kendini yıpratma bize de haber ver muayeneden sonra olur mu inşallah keseyi de göreceksin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…