Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy canım inşallah güzel haberler verirsin bizeeee

Canim icini ferah tut lutfen olumlu düşün olumlu olsun

Hakkında hayırlısı olsun canım insallah sonucun pozitif olur stres yapma yapmamaya çalışalım yani

Eveeettt kızlar doktordan geldim çok miniminicikmis 2 gün önce gelsek goremezdik o kadar dedi aksilik olmazsa 15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Su an 5+1 miş Darısı inşallah sizlere
Amin canim insallah...Çok şükür hersey normal..sende stres yapma canim saglikli beslen hareketlerine dikkat et veee bize bol bol dua et güzel hamiş

Eveeettt kızlar doktordan geldim çok miniminicikmis 2 gün önce gelsek goremezdik o kadar dedi aksilik olmazsa 15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Su an 5+1 miş Darısı inşallah sizlere
Canimm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah darisi bizlere

Kızlar negatif:/
Hayırlısı canım artık stres yapma adetin hemen gelsin yeni ay yeni umutlar....sen esin dr gittinizmi hani zaman kaybetmek istemiyorsan bi dr görünün ona gore bir yol çizersiniz .. Rabbim bu mubarek günde hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin Kandiliniz mübarek olsun...

Amin kuzum ben 2 kere gittim doktora ama eşim gitmedi daha. Bende sıkıntı yok ama eşim subay olduğundan eğitimde ve yemeklerde şap var acaba o sperm sayısını ve kalitesini etkiliyor mu bilmiyoruz onun için yarın özele gidip muayne olcak bakalım hayırlısı ya. Kandiliniz mübarek olsun hepinizin kızlar, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Adet olmadan tekrar yumurtlamak mümkün mü kızlar ya ben kafayı yicem sinirden ağlaya ağlaya bir hal oldum alttaki dün üstteki bugün:/

Adet olmadan tekrar yumurtlamak mümkün mü kızlar ya ben kafayı yicem sinirden ağlaya ağlaya bir hal oldum Eki Görüntüle 2552416 alttaki dün üstteki bugün:/
Canım başka bi topikte okumuştum adete yakin lh hormonu yukselebiliyormus 1-2 gün sonra adet oldu o kişi lütfen içini rahat tut ağlama canım biliyorum her ay hüsrana uğruyor insan ama umudunu yitirme böyle stres yaparsan adet daha da gecikecek umutların yükselecek ve pat adet olucan kan testi yaptırdın sonuç belli yıpratma kendini ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…