- 20 Ağustos 2019
- 428
- 477
- 103
- 32
ayyy canım inşallah güzel haberler verirsin bizeeeeYaptım negatif çıktı:/ ama doktor kaset tipi testlerde hemen belli olmaz dedi bana. Onu da sordu çünkü test yaptin mi diye. Bi de yumurtlama da benim 22.gün oldu ya Geç oldu yani. Bilmiyorum pek hevesli değilim yarın belli olacak :/
Inşallah canım ama pek ümitli değilim yaayyy canım inşallah güzel haberler verirsin bizeeee
Canim icini ferah tut lutfen olumlu düşün olumlu olsunValla ne yalan söyleyeyim canım bana da öyle gibi geliyor. İnşallah sonuç pozitiftir.Akşam üzeri muayene olacam. Valla bu sefer korku oluştu işte. Önce hamile kalamıyorum diye stres yapıyordum şimdi de kese var mı bebek var mı kalp atışı var mı? Gidince doktor sanki yok diyecek gibi geliyor inanamıyorum hala çünkü belirti yok doğru düzgün bazen acaba hamile miyim diye soruyorum kendi kendime
Hakkında hayırlısı olsun canım insallah sonucun pozitif olur stres yapma yapmamaya çalışalım yaniYaptım negatif çıktı:/ ama doktor kaset tipi testlerde hemen belli olmaz dedi bana. Onu da sordu çünkü test yaptin mi diye. Bi de yumurtlama da benim 22.gün oldu ya Geç oldu yani. Bilmiyorum pek hevesli değilim yarın belli olacak :/
Amin canim insallah...Çok şükür hersey normal..sende stres yapma canim saglikli beslen hareketlerine dikkat et veee bize bol bol dua et güzel hamişEveeettt kızlar doktordan geldim çok miniminicikmis2 gün önce gelsek goremezdik o kadar dedi aksilik olmazsa 15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Su an 5+1 miş Darısı inşallah sizlere
Yaa kuzum benim hadi hayırlısı olsunnEveeettt kızlar doktordan geldim çok miniminicikmis2 gün önce gelsek goremezdik o kadar dedi aksilik olmazsa 15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Su an 5+1 miş Darısı inşallah sizlere
Inşallah canım benimHakkında hayırlısı olsun canım insallah sonucun pozitif olur stres yapma yapmamaya çalışalım yani
Aynen kuzuuu yılmak yok devamInşallah canım benimyarını bekleyeceğiz artık negatif olsa bile yılmak yok yola devam
Canimm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahEveeettt kızlar doktordan geldim çok miniminicikmis2 gün önce gelsek goremezdik o kadar dedi aksilik olmazsa 15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Su an 5+1 miş Darısı inşallah sizlere
Canım ınslalah olumlu sonuc olur olmasa da umuda devam bi daha ki aya inşallahInşallah canım benimyarını bekleyeceğiz artık negatif olsa bile yılmak yok yola devam
Aynen canım yılmak yok yarın sonucu alinca bizi de haberdar etInşallah canım benimyarını bekleyeceğiz artık negatif olsa bile yılmak yok yola devam
Yarın haber veririm kızlar size de.Aynen canım yılmak yok yarın sonucu alinca bizi de haberdar et
Inşallah canımCanım ınslalah olumlu sonuc olur olmasa da umuda devam bi daha ki aya inşallah
Hayırlısı canım artık stres yapma adetin hemen gelsin yeni ay yeni umutlar....sen esin dr gittinizmi hani zaman kaybetmek istemiyorsan bi dr görünün ona gore bir yol çizersiniz .. Rabbim bu mubarek günde hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin Kandiliniz mübarek olsun...Kızlar negatif:/
Amin kuzum ben 2 kere gittim doktora ama eşim gitmedi daha. Bende sıkıntı yok ama eşim subay olduğundan eğitimde ve yemeklerde şap var acaba o sperm sayısını ve kalitesini etkiliyor mu bilmiyoruz onun için yarın özele gidip muayne olcak bakalım hayırlısı ya. Kandiliniz mübarek olsun hepinizin kızlar, allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlısı canım artık stres yapma adetin hemen gelsin yeni ay yeni umutlar....sen esin dr gittinizmi hani zaman kaybetmek istemiyorsan bi dr görünün ona gore bir yol çizersiniz .. Rabbim bu mubarek günde hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin Kandiliniz mübarek olsun...
Canım başka bi topikte okumuştum adete yakin lh hormonu yukselebiliyormus 1-2 gün sonra adet oldu o kişi lütfen içini rahat tut ağlama canım biliyorum her ay hüsrana uğruyor insan ama umudunu yitirme böyle stres yaparsan adet daha da gecikecek umutların yükselecek ve pat adet olucan kan testi yaptırdın sonuç belli yıpratma kendini ❤Adet olmadan tekrar yumurtlamak mümkün mü kızlar ya ben kafayı yicem sinirden ağlaya ağlaya bir hal oldumEki Görüntüle 2552416 alttaki dün üstteki bugün:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?