Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru söylüyorsun ama insan işte sinirleniyor. Ne diye gecikir ki bu adet ne güzel 2 aydır gününde geliyordu:/ bir an önce hastalansam da rahatlasam

Doğru söylüyorsun ama insan işte sinirleniyor. Ne diye gecikir ki bu adet ne güzel 2 aydır gününde geliyordu:/ bir an önce hastalansam da rahatlasam
Öncelikle hayırlısı kuzum sonrasinda da şunu soracam tahmini ilişkiden kaç gün sonra test yaptirdin. En az 11 gün geçmeli. 14. Günde 62 çıktı bende o bile düşük dediler. O yüzden ağlama sabırlı ol. Bak bende ağladım bağırdım çağırdım meğersem o sıra bebisim bana tutunuyormus. Ovulasyona gelince gebelik testlerinden daha erken koyulaşıyor takibini yap bakalım. Olmazsa da üzülmek yok denemeye devam. bu mübarek gecede Rabbim her dileyene nasip etsin içinden sizleri ayirmasin.

Yumurta çatışmasının üzerinden 10 gün geçmişti kuzum :/ hala hastalanmadım zaten kaşıklarım şişti annem bekle diyor çünkü doktor adet söktürücü verir muhtemelen bilmiyorum hafta içine kadar beklicem olmadı bir daha doktora gidicem allah hayırlısını nasip etsin kuzum inşallah ya

Sabır canım 14. Güne kadar yolu var

Eveeettt kızlar doktordan geldim çok miniminicikmis 2 gün önce gelsek goremezdik o kadar dedi aksilik olmazsa 15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Su an 5+1 miş Darısı inşallah sizlere
Çok şükür canım gözün aydın inşallah kalp atışını da duyarsın sağ salim kucağına da alırsın.Amin inşallah darısı hepimize.Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım.Salı günü yumurtalar toplanıcak.Hamilelerin duası kabul olur derler bol bol dua istiyorum inşallah.

Herkese merhaba,
uzun süre oldu yazmayalı ama sebebi sağlık problemleri yaşamam. O yüzden bu ay da ben pas geçtim arkadaşlar. Herşeyin hayırlısı artık umudum çok azaldı benim çünkü benim gibi geçen sene kimyasal gebelik yaşayanlar bu sene hamile kaldılar. 43 yaşındayım 44 yaşıma 6 ay kaldı. demek ki kısmetim de yok. hepinize iyi bir haftasonu dilerim.

Öncelikle geçmiş olsun canım evet gebelik icin zorlu yaşlar ama Allah tan ümit kesilmez düzenli birlikteliğe devam biraz da kafanı rahatlatacak şeylerle meşgul ol biliyorum bunu demesi kolay uygulamak cok zor ama elden bişey gelmiyor...Rabbim tez zamanda muradını muradımızı nasip eylesin...

Sevda Masalı Allah o güzel gönlüne göre versin. Şu sıralar antibiyotik alıyorum gırtlak iltihabı olmuşum. O yüzden beraberlik yaşamıyorum. ama dediğin gibi Allah'tan ümit kesilmez. Duaya devam....

Sevda Masalı Allah o güzel gönlüne göre versin. Şu sıralar antibiyotik alıyorum gırtlak iltihabı olmuşum. O yüzden beraberlik yaşamıyorum. ama dediğin gibi Allah'tan ümit kesilmez. Duaya devam....
Amin canım Rabbim hepimizin gönlünü gore versin inşaAllah... olumlu düşünüp bol dua ile yola devam...

Geçmiş olsun canim denemeye devam yine de pes etmek yok biliyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…