Doğru söylüyorsun ama insan işte sinirleniyor. Ne diye gecikir ki bu adet ne güzel 2 aydır gününde geliyordu:/ bir an önce hastalansam da rahatlasamCanım başka bi topikte okumuştum adete yakin lh hormonu yukselebiliyormus 1-2 gün sonra adet oldu o kişi lütfen içini rahat tut ağlama canım biliyorum her ay hüsrana uğruyor insan ama umudunu yitirme böyle stres yaparsan adet daha da gecikecek umutların yükselecek ve pat adet olucan kan testi yaptırdın sonuç belli yıpratma kendini ❤
Canım hayırlısı olsun stres yapma ınsaalah bi an önce adet olursun tekrardan çalışmalara başlarsın umutlar bizim için biliyorsunKızlar negatif:/
Öncelikle hayırlısı kuzum sonrasinda da şunu soracam tahmini ilişkiden kaç gün sonra test yaptirdin. En az 11 gün geçmeli. 14. Günde 62 çıktı bende o bile düşük dediler. O yüzden ağlama sabırlı ol. Bak bende ağladım bağırdım çağırdım meğersem o sıra bebisim bana tutunuyormus. Ovulasyona gelince gebelik testlerinden daha erken koyulaşıyor takibini yap bakalım. Olmazsa da üzülmek yok denemeye devam.Doğru söylüyorsun ama insan işte sinirleniyor. Ne diye gecikir ki bu adet ne güzel 2 aydır gününde geliyordu:/ bir an önce hastalansam da rahatlasam
Yumurta çatışmasının üzerinden 10 gün geçmişti kuzum :/ hala hastalanmadım zaten kaşıklarım şişti annem bekle diyor çünkü doktor adet söktürücü verir muhtemelen bilmiyorum hafta içine kadar beklicem olmadı bir daha doktora gidicem allah hayırlısını nasip etsin kuzum inşallah yaÖncelikle hayırlısı kuzum sonrasinda da şunu soracam tahmini ilişkiden kaç gün sonra test yaptirdin. En az 11 gün geçmeli. 14. Günde 62 çıktı bende o bile düşük dediler. O yüzden ağlama sabırlı ol. Bak bende ağladım bağırdım çağırdım meğersem o sıra bebisim bana tutunuyormus. Ovulasyona gelince gebelik testlerinden daha erken koyulaşıyor takibini yap bakalım. Olmazsa da üzülmek yok denemeye devam.bu mübarek gecede Rabbim her dileyene nasip etsin içinden sizleri ayirmasin.
Inşallah canım bende her sabah adet olmuşumdur diye kalkıyorum ama yokCanım hayırlısı olsun stres yapma ınsaalah bi an önce adet olursun tekrardan çalışmalara başlarsın umutlar bizim için biliyorsun
Sabır canım 14. Güne kadar yolu varYumurta çatışmasının üzerinden 10 gün geçmişti kuzum :/ hala hastalanmadım zaten kaşıklarım şişti annem bekle diyor çünkü doktor adet söktürücü verir muhtemelen bilmiyorum hafta içine kadar beklicem olmadı bir daha doktora gidicem allah hayırlısını nasip etsin kuzum inşallah ya
canım sıkma canını allah büyüktür umudunu asla kaybetmeKızlar negatif:/
Çok şükür canım gözün aydın inşallah kalp atışını da duyarsın sağ salim kucağına da alırsın.Amin inşallah darısı hepimize.Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım.Salı günü yumurtalar toplanıcak.Hamilelerin duası kabul olur derler bol bol dua istiyorum inşallah.Eveeettt kızlar doktordan geldim çok miniminicikmis2 gün önce gelsek goremezdik o kadar dedi aksilik olmazsa 15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Su an 5+1 miş Darısı inşallah sizlere
Kızlar negatif:/
[/QUOTE
Üzülme canım.Hayırlısıyla senin de güzel haberlerini alıcaz inşallah burda.Kızlar negatif:/
Öncelikle geçmiş olsun canım evet gebelik icin zorlu yaşlar ama Allah tan ümit kesilmez düzenli birlikteliğe devam biraz da kafanı rahatlatacak şeylerle meşgul ol biliyorum bunu demesi kolay uygulamak cok zor ama elden bişey gelmiyor...Rabbim tez zamanda muradını muradımızı nasip eylesin...Herkese merhaba,
uzun süre oldu yazmayalı ama sebebi sağlık problemleri yaşamam. O yüzden bu ay da ben pas geçtim arkadaşlar. Herşeyin hayırlısı artık umudum çok azaldı benim çünkü benim gibi geçen sene kimyasal gebelik yaşayanlar bu sene hamile kaldılar. 43 yaşındayım 44 yaşıma 6 ay kaldı. demek ki kısmetim de yok. hepinize iyi bir haftasonu dilerim.
Amin canım Rabbim hepimizin gönlünü gore versin inşaAllah... olumlu düşünüp bol dua ile yola devam...Sevda Masalı Allah o güzel gönlüne göre versin. Şu sıralar antibiyotik alıyorum gırtlak iltihabı olmuşum. O yüzden beraberlik yaşamıyorum. ama dediğin gibi Allah'tan ümit kesilmez. Duaya devam....
Inşallah canım ya bakalım hala hastalanmadım 7.günüm bugün yarın da olmazsam doktora gidicem yine. Bugün ankaraya gidiyorum cuma dönünce doktora giderim bakalım:/Üzülme canım.Hayırlısıyla senin de güzel haberlerini alıcaz inşallah burda.
Geçmiş olsun canim denemeye devam yine de pes etmek yok biliyorsun kiHerkese merhaba,
uzun süre oldu yazmayalı ama sebebi sağlık problemleri yaşamam. O yüzden bu ay da ben pas geçtim arkadaşlar. Herşeyin hayırlısı artık umudum çok azaldı benim çünkü benim gibi geçen sene kimyasal gebelik yaşayanlar bu sene hamile kaldılar. 43 yaşındayım 44 yaşıma 6 ay kaldı. demek ki kısmetim de yok. hepinize iyi bir haftasonu dilerim.
Canim senin içinde dua ediyorum inan. Kimbilir belki de hamilesindir geç döllenme olmuştur...Geçmiş olsun canim denemeye devam yine de pes etmek yok biliyorsun ki
Inşallah canım benim ya bende hepimiz için dua ediyorum her gece yatmadan. Allah biliyor gönlümüzden geçeniCanim senin içinde dua ediyorum inan. Kimbilir belki de hamilesindir geç döllenme olmuştur...
Hayırlısı canım sakın moralini bozma regl den sonra tabi devami gelmez insallah olaki geldi...tam gaz yola devam umudunu çabanı yitirmeKızlar az önce sanırım adetim başladı peçeteye sildikçe geliyor yarın belli olur :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?