Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetim başladı bebeğim K krclskn ankarada ailemin yanına geldim biraz kafa dağıtmak için döner dönmez tekrar ovulasyon takibine başlayacağım. Senin nasıl gidiyor gebelik

Benim adetim başladı bebeğim K krclskn ankarada ailemin yanına geldim biraz kafa dağıtmak için döner dönmez tekrar ovulasyon takibine başlayacağım. Senin nasıl gidiyor gebelik
geçen ay fal baktırdım 3 aya gebelik dedi kız ayyy allahım şuan tek dileğim 2020 yılına gebelik haberi alarak girmek hepimizin hakkında hayırlısı kızlar bakalım bu ay hiç takmadım düzenli folic asid aldım yumurtlama dönemlerini değerlendirdim bakalım hakkımızda hayırılısı , sende sıkma canını bebeğim

Amannn ne güzel dolu dizgin güzel haberler gelir inşallah. Bende hala ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor hani bilmesem adet oluyorum sanıyorum o derecede. hafif bir bulantı modum var ama çok değil bir de koku hassasiyetim başladı mesela sigara x2 kokuyor bana bir de kahve. Onun dışında sıkıntı yok folik asite ara vermiştim ona başladım haftaya inşallah kontrole gidecem bir aksilik yoksa kalp atışlarını duyacaz Hala anne hissedemiyorum insanlar bendençok seviniyor özellikle anne olanlar değişik

Zor olunca inanamaz insan heralde kalp sesini duyunca o moda geçersin sende sağlıkla sihhatle gelsin inşallah

Ay bende anneme kahve falı baktirdim geçen ay 3 vade demişti bu ay 2 vade dedi heralde ocakta gebe kalcam hahaha fala inanma falsız da kalma demişler

Yaa kuzum benim o kadar deneyip basarili olunca şok olmuşsundur heralde ama artık bir bebiş var karnında hayırlısıyla kalp atışlarını da duyunca daha farklı hissedersin heralde. Ben kadın doğumda çalışırken kalp atışını duyan herkes çok mutlu oluyorduu

Ayy inşallah canım Çünkü buaralar eziyetinden başka bir şey yok duyunca belki bunlara katlanmak daha kolay olur. Sürekli yorgunluk artık bulantılar filan da başladı. Hiç keyfim olmuyor anlayacağın.

S Sevda Masal canım 2 günün kaldı ne durumdasın var mı bir gelişme?
Yaa canım bi kaç gündür göğüslerim çok ağrıyor uçları sızlıyor şişkinlik de var damarlarda ara ara belirginleşiyor ve acayip kasik ağrısı sağ sol arada rahimden vajinaya doğru ağrı var vee ben bunları düşünmekten gece uyuyamadım ateşim de yüksek gidiyor bugün 24.gün duramadım normal gebelik testi yaptım sonuç negatif ya bilmiyorum kafam allak bullak

Ayy inşallah canım Çünkü buaralar eziyetinden başka bir şey yok duyunca belki bunlara katlanmak daha kolay olur. Sürekli yorgunluk artık bulantılar filan da başladı. Hiç keyfim olmuyor anlayacağın.
Ama canım böyle düşünme lütfen bebiş alincak bak okadar aydır bekliyorsun bunları göze alarak bekliyoruz kolay değil içinde bir canlı oluşuyor sabırlı ol azcik kalp atislarini duyunca rahatlarsın insallah

Ya canım benim 2 gün kala biliyorsunuz ki kör olacak kadar ince bir çizgi çıktı hatta adet günümde tekrarlayınca o bile silikti. Bekleyelim bakalım. Göğüslerim benim ağırlaştı ama yeni yeni şekil değiştiriyor yani daha önceden kontrol ettiğim gibi değil belirtiyi orada aramam yanlış olmuş. Ama sancı bende de oldu hele çizgiden sonra daha çok oldu. Ama bir gün sabah işe gelirken sanki içimden bir şey aktı gibi oldu baktığımda sütlü kahve köpüğü diyeyim öyle açık renk yani hatta daha açık bir akıntı gelmiş oradan şüphelendim bende zaten.

Bu akıntı adetin kacinci gunu gelmişti bide onu kovalayım sanirim 3 gün önce falan yapışkan iri boncuk büyüklüğünde yuvarlak bi akıntı geldi simdi de bişey yok normalde adet yakını akıntım olurdu valla hamileyim hamileyim diye geziniyom iyice kafa gitti en gec çarşambaya kadar oldum olmazsam direk kan vericem

Ayy inşallah hamilelik belirtileridir.İnşallah senin de güzel haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…