Amin inşallah canım...Kadınlar kulübü koca bi dünya her telden konu insan karakter var burda insanlar birşeyler paylaşıyor umutlarını heycanlarini endişelerini sorunlarini herkes istediği bilgiye bi şekilde ulaşıyor. adi kadınlar kulübü olan bi sitede gebelik konuşulması da gayet normal...tabiki fikrinize saygı duyarımKadinlar klubude sirf hamilelik gebelil yeri oldu. Bu yuzden girmeyi azalttim artik resmen. Bence gebelik uzerine yeni bir site acilmali artik. Sizin icinde hayirlisi olsun tez zamanda hamile kalirsiniz umarim.
Ayni devam ediyor canim bugun ara ara akıntı oldu yarın bat günü bakalım ne olacak ...sen tüp bebeğe mi başladın canım hakkında hayırlısı herşey umduğun gibi en güzel şekilde ilerlesinSevda Masalcım ne durumdasın.Belirtiler devam ediyor mu.Benim yumurtalar toplandı sabırsızsıkla bekliyorum 5.güne embriyo ulaşırsa dondurucaz bakalım.
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun.Evet 3.kez deniyoruz.Psikolojik olarak çok yıprandık maddiyat olarak da.Son denememiz olmazsa artık her şeyi bırakıp hayatımıza bakıcaz.Rabbimden hayırlısı inşallah.Ayni devam ediyor canim bugun ara ara akıntı oldu yarın bat günü bakalım ne olacak ...sen tüp bebeğe mi başladın canım hakkında hayırlısı herşey umduğun gibi en güzel şekilde ilerlesin
İnsallah mucizene kavuşursun canım umudunu sabrını ve duanı yüksek tut...Bende dua edicem zaten tüm evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerimize diye dua ederim Rabbim kabul eylesinİnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun.Evet 3.kez deniyoruz.Psikolojik olarak çok yıprandık maddiyat olarak da.Son denememiz olmazsa artık her şeyi bırakıp hayatımıza bakıcaz.Rabbimden hayırlısı inşallah.
İnşallah canım benim olursa gerçekten mucize olucak 7 yıldan sonra.Allah razı olsun ben de hepiniz için dua ediyorum.Rabbim gönlümüze göre hayırlısını versin.İnsallah mucizene kavuşursun canım umudunu sabrını ve duanı yüksek tut...Bende dua edicem zaten tüm evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerimize diye dua ederim Rabbim kabul eylesin
Amiiin inşallah canımİnşallah canım benim olursa gerçekten mucize olucak 7 yıldan sonra.Allah razı olsun ben de hepiniz için dua ediyorum.Rabbim gönlümüze göre hayırlısını versin.
Canım inşallah bu sefer Rabbim nasip eder. bebeğinin sende tutunurİnşallah canım benim olursa gerçekten mucize olucak 7 yıldan sonra.Allah razı olsun ben de hepiniz için dua ediyorum.Rabbim gönlümüze göre hayırlısını versin.
Kiz ne durumdasın günün geçti miAmiiin inşallah canım
Amin inşallah.Sen de kendine bebişine çok dikkat et canım yorma kendini hiç stres yapmaCanım inşallah bu sefer Rabbim nasip eder. bebeğinin sende tutunurAllahim daha da aratmasin.
Bugün 27. Gün olmadım daha belirtiler de devam ediyor bide iki gündür cinsel istek arttı bende gelirse 1 hafta yok diye birlikte oluyorum acep bi sakıncası olurmu ki bu arada sadece sağ kasıgım ve rahim sağ taraf ağrıyor ayyy bu ay bitkisel çok şey kullandık eşimde bende bu yüzden mi bu kadar belirti yaşıyorum çok heveslendim yineeeKiz ne durumdasın günün geçti mi
E test yap bi kuzumBugün 27. Gün olmadım daha belirtiler de devam ediyor bide iki gündür cinsel istek arttı bende gelirse 1 hafta yok diye birlikte oluyorum acep bi sakıncası olurmu ki bu arada sadece sağ kasıgım ve rahim sağ taraf ağrıyor ayyy bu ay bitkisel çok şey kullandık eşimde bende bu yüzden mi bu kadar belirti yaşıyorum çok heveslendim yineee
Ay hadi insallah sanki adet olacakmışım gibi de geliyor sonra yok ben hamileyim diyomE test yap bi kuzumbi sıkıntı olmaz bir dr cinsel istekte bir belirtiymis
Yaa gerçekten mi canım üzülme inşallah en en erken zamanda kavuşursun bebeğine.Canım sen bilirsin ama keşke doktora gitsen.Ben çok pişmanım ilk yıllar çok üstünde durmadığıma,çok zaman kaybettim yıllarım gitti.Yine de en doğrusunu sen bilirsin canım. İnşallah gerek kalmadan hemencecik olur.
Aynen öyle kuzum işte umut dünyası en ufak belirti ile kendimi kandiriyom... bu ay bide ovulasyon testi kullanıcam bide onu deneyimYaaa üzülmedim dersem yalan olur canım ama bu aya daha da bomba gibi hazırlanmak gerek demek ki Rabbim ol dediği zaman oluyor. Hatta hiç belirti yaşamadan
Kuzum dr gittik eşimde gitti bende fsh gecen yil 9 larda amh 0.95 gibi biseydi 2 kere de hsg çekildi tüpler açık cıktı ilk başlarda eşimde sıkıntı yoktu geçen yılki sperm testinde hız sorunu cıktı esin tedavi olsun tüp bebek yapılacak dendi 10 yaşında bir oğlum var biliyorsun o normal yolla oldu simdi de 4 buçuk yıldır bekliyoruz tüp bebek aşılama onlarda ayrı stress maddi manevi suan bunu karşılayamayız bitkisel bi şeyler deniyoruz bu ayda ovulasyon testi deneyim gerisi takdir ilahiYaa gerçekten mi canım üzülme inşallah en en erken zamanda kavuşursun bebeğine.Canım sen bilirsin ama keşke doktora gitsen.Ben çok pişmanım ilk yıllar çok üstünde durmadığıma,çok zaman kaybettim yıllarım gitti.Yine de en doğrusunu sen bilirsin canım. İnşallah gerek kalmadan hemencecik olur.
Evet canım okumuştum daha önce de çok şükür ki oğlun var.Haklısın canım gerçekten çok masraflı oluyor.Benim ilk tüp denemem Akdeniz üniversitesinde olmuştu rapor hakkımız da vardı çok uygun olmuştu özellere göre.İnşallah bunlara hiç gerek kalmaz canım.Ben de macun kullandım çok faydasını gördüm.Bu sefer ki tüp bebek denemem de keten tohumu yağı içtim her gece bir tatlı kaşığı.Yumurtalar güzel gelişiyor gerçekten.Çatlama sorunun varsa hayıt suyu içebilirsin.Eşimin de sperm değerleri düşüktü ona da çakşır suyu içirdim.1 ay kullandı sonra değerleri güzel arttı.Bakalım sonucu güzel olur inşallah.Kuzum dr gittik eşimde gitti bende fsh gecen yil 9 larda amh 0.95 gibi biseydi 2 kere de hsg çekildi tüpler açık cıktı ilk başlarda eşimde sıkıntı yoktu geçen yılki sperm testinde hız sorunu cıktı esin tedavi olsun tüp bebek yapılacak dendi 10 yaşında bir oğlum var biliyorsun o normal yolla oldu simdi de 4 buçuk yıldır bekliyoruz tüp bebek aşılama onlarda ayrı stress maddi manevi suan bunu karşılayamayız bitkisel bi şeyler deniyoruz bu ayda ovulasyon testi deneyim gerisi takdir ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?