Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 tane cocuk olduğu için( çok şükür) devlet karşılamıyor zaten olursa özelde anca... bu ay bal polen propolis karışımı kullandık ,ben tahmini ovulasyon dönemine kadar zetinyaginda incir yedim eşimde yedi hayıtı kapsül olarak kullandım eşimde akşamları caksir suyu içti 20 gün kadar hiç sevmedi onu ,keçi boynuzu pekmezi içti hergun 1 kaşık bide mekkeden gelen adem elmasi diye meyve var onun hem suyunu içtik hemde ballı karışım yaptık son ana kadar ümitlendim işte olmayınca olmuyor demekki BU ARADA caksir suyu hangi markaydı eşim onu içerken sanki kimyasal madde gibi ağır bi kokusu vardı garibim fayda olcak diye 20 gün zor içti uzun lafın kısası hayırlısı demekten başka çare yok

Canım belki bu kadar bitkisel şey de senin dengeni bozuyordur her şey herkese iyi gelmez. Ovulasyonu tavsiye ederim 3. denememde tutturdum ben. Ama yumurtlamayı net gösterdiği için kaçırma ihtimalin yok. Sipariş ver hemen geliyor zaten adetin biter bitmez başla. İnnovita testi tavsiye ederim o da satılmıyor artık ama instagramda bir gebenin günlüğünün sattıkları innovitanın aynısı çok hassas dilersen sorduğun sorulara da cevap veriyor. Umuyorum bu son reglin olur

Teşekkürler canım takip ediyorum o sayfayida laboquik mi ne varya ondan almayı düşünüyordum bu ay ovulasyon deneyelim...

Oo maşallah siz bizden iyi çıktınız vallainşallah birinden biri vesile olur.Benim eşim de çok zor içti çakşır suyunu.Bir bardak suya 2 çorba kaşığı katıp içmek lazımmış.Beralife aromatik yağlar diye bir siteden sipariş veriyorum öyle şeyleri.Ümidini hiç kaybetme canım bilemezsin belki onlar bazı hormonları düzenledi ilk ay olmayabilir sonraki aylar belki kendiliğinden olucak Allah ın izniyle.

hobi bulup unuttugunda hamile kalacaksın emin ol

Bu ay da yine yapıcaz aynılarını ama caksiri kullanmayız onun yerine keçiboynuzu kürünü başladık Rabbim kullandiklarimizi şifa eylesin hepimizede umut dünyası canım evde yapılabilecek ne varsa uygulayacağım gerisi takdir ilahi.... sen ne yaptın yumurtalar donduralacakti bu ay mi tranfer yapılacak

İnşallah hepsi şifa olur ikiz ikiz bebişleriniz olur.Hayırlısıyla tabi.İnşallah Allahım inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim.Evet canım toplandı karnım su toplandı transfer ocak ortaları gibi olucak Allahın izniyle ikinci adetimde.Bu sefer çok umutluyum inşallah tutunur meleklerimiz.

Amin kuzum inşallah

Ben de bu ay çok umitliydim. Olmadı. Bi de arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince bugün için burkuldu. 1.5 senedir olmuyor bizimde. Dr ada gittik herhangi bir sorun yok şükür. Ne yapmak lazım neler yapıyorsunuz banada diyoverin. Darlandummmm

Selam kızlar ben geldim bu ara baya sinir bozucu günler yaşıyorum iki gündür de sökülecek gibi ağrım var derken bu sabah kahverengimsi akıntı geldi peçeteye batım 22 o güne kadar kesin regl olurum zaten bu ay eşim sağ olsun hiç bir özveride bulunmadı biraz atıştık o yüzden hassas dönemler ama inanın buraya yazmak beni rahatlatıyor. İnanıyorum zamanla her şey daha iyi olacak ki başlayalı 4 ay oldu daha yolun başındayım sizde ne var ne yok

Ovulasyon testi kullandın mi canım eğer prolaktin hormonun yüksek değilse incir havuç kürünü yapabilirsin eşine de keci boynuzu kürü gun icinde findik fistik badem bitter cikolata bunları dene ama şunu da unutma ne yaparsak yapalım Rabbim ol deyince o zaman olacak herşey birer vesile biraz da kafanı rahatlatacak şeylerle meşgul olmaya çalış bol bol dua et

Hayırlısı olsun canım öncelikli bebek istiyorsanız eşinin de senin de kafan rahat olacak birbirinizi mutlu etmeye bakin nelerden mutlu oluyorsunuz onları yapın ve ılımlı bir şekilde konuş kadın her zaman hormonal olarak bişeyleri büyütüyor ben mesela bu ay esime dedim ben sana ne desem deyim takma beni bu ay alttan al her söylediğimi sakin olalım diye bu ay hiç atışmadık günleri de güzel değerlendirdik ama kısmet olmadı pes etmek yok yeni ay yeni başlangıç Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin Amiiin

Bakmayın benim bunları böyle yazdığıma 2 gün önce ağlamaktan helak oldum burnumun kızarıklığı yeni yeni geçiyor ha dokunsanız yine ağlarım hayat devam ediyor her sabah güneş yeniden doğuyor tıpkı her ay umudum gibiii

Çok haklısın canım rabbim sesimizi duysun bazen insan dayanamıyor ben sırf insanlar sormasın diye herkese şuan çocuk düşünmüyoruz diyorum ama birde içimi gör , birde sanki inat gibi çevremde herkes hamile :) neyse iyi düşünmek lazım. sen ne güzel eşine söylemişsin ben bildiğin olmuyorsa senin yüzünden gibi bir sürü kötü cümleler kurdum sonra pişman oldum ama iş işten geçiyor neyse ki eşim içimi biliyor hormonlar işte

Bir kere ovulasyon kullandım ondan da anlamadım 3 gün ust üste koyuydu. Bitkisel hiçbir şey denemedim. Aktardan mi aliyorsunuz en doğalı hangisi acaba

Evet insan üzüntüden ne yaptığını bilmiyor bazen. Eşinizin sakın olması da bi bakıma iyi bence. O da sizin gibi evhamlansa sizi kim teskin edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…