- 29 Ağustos 2019
- 136
- 49
- 18
- 36
Umut var canımSelam canım, evet ya çok sessiz üzdü bu durum beni.. Benimde bata 6 gün var beklemedeyim normal olarak sürekli açlık ve uyku halim var bir belirti olarak görmüyorum bakalım kısmet hayallet 2020 ye kalacak gibii :) sende ne var ne yok :)
Valla iyi olmana sevindik inşallah testlerde güzel gelir canım bizimde dualarımız seninleeadalinaayhan Papatya1610 S Sevda Masal kuzular hep aklımdasınız valla hep dua ediyorum. Bebek beni biraz mahvediyor da ondan pek giremiyorum. Bulantı ilaçları içiyorum ona rağmen bulantı olabiliyor. Falan filan yani olmayınca ayrı dert ediyordum oldu ayrı dertler ama ultrasonda görünce bi başka oluyor. Artık bir bebek formuna girdi şimdilik iyi haftaya 2 li tarama testim var bakalım. İnşallah sizden de güzel haberler alırız. Yılmak yok tabi Nerdeyse 1 senede ancak tutturabildim ben
Hayirlisi Kuzum benim sağ sağlim kucağına alacağın günler de gelecek inşallah. Benim eşimde ileri seviye varikosel çıktı cumartesi öğrendik. Şimdi bu cumartesi başka prof doktora goturcem:/ 19.600 milyon sperm sayısı ama ileri hareket %10. Sebep varikosel işte ay sonuna kadar ameliyat olacak :/adalinaayhan Papatya1610 S Sevda Masal kuzular hep aklımdasınız valla hep dua ediyorum. Bebek beni biraz mahvediyor da ondan pek giremiyorum. Bulantı ilaçları içiyorum ona rağmen bulantı olabiliyor. Falan filan yani olmayınca ayrı dert ediyordum oldu ayrı dertler ama ultrasonda görünce bi başka oluyor. Artık bir bebek formuna girdi şimdilik iyi haftaya 2 li tarama testim var bakalım. İnşallah sizden de güzel haberler alırız. Yılmak yok tabi Nerdeyse 1 senede ancak tutturabildim ben
Canım benim olacak o kadar Rabbim kolaylıklar versin dikkat et kendine bebisine inşallah testlerinde güzel çıkar ...bizlerde denemeye devam bakalım kısmet....❤adalinaayhan Papatya1610 S Sevda Masal kuzular hep aklımdasınız valla hep dua ediyorum. Bebek beni biraz mahvediyor da ondan pek giremiyorum. Bulantı ilaçları içiyorum ona rağmen bulantı olabiliyor. Falan filan yani olmayınca ayrı dert ediyordum oldu ayrı dertler ama ultrasonda görünce bi başka oluyor. Artık bir bebek formuna girdi şimdilik iyi haftaya 2 li tarama testim var bakalım. İnşallah sizden de güzel haberler alırız. Yılmak yok tabi Nerdeyse 1 senede ancak tutturabildim ben
canım benim çok geçmiş olsun her işte bir hayır vardır hakkınızda hayırlısı olsun inşallah eşinde bir an önce düzelir , şimdiden çok geçmiş olsun haberdar et bizi durumlardan :/Hayirlisi Kuzum benim sağ sağlim kucağına alacağın günler de gelecek inşallah. Benim eşimde ileri seviye varikosel çıktı cumartesi öğrendik. Şimdi bu cumartesi başka prof doktora goturcem:/ 19.600 milyon sperm sayısı ama ileri hareket %10. Sebep varikosel işte ay sonuna kadar ameliyat olacak :/
Aaa neyse ki sorunu öğrenmiş oldun kuzum. Benim kuzen bu ameliyattan sonra 3 çocuk yaptıHayirlisi Kuzum benim sağ sağlim kucağına alacağın günler de gelecek inşallah. Benim eşimde ileri seviye varikosel çıktı cumartesi öğrendik. Şimdi bu cumartesi başka prof doktora goturcem:/ 19.600 milyon sperm sayısı ama ileri hareket %10. Sebep varikosel işte ay sonuna kadar ameliyat olacak :/
Amin bebeğim inşallahAaa neyse ki sorunu öğrenmiş oldun kuzum. Benim kuzen bu ameliyattan sonra 3 çocuk yaptıRabbim size de hemen nasip etsin inşallah.
Tamam kuzum haberdar ederimcanım benim çok geçmiş olsun her işte bir hayır vardır hakkınızda hayırlısı olsun inşallah eşinde bir an önce düzelir , şimdiden çok geçmiş olsun haberdar et bizi durumlardan :/
evet bir bakıma sorunun ne olduğunu biliyorsunuz kafanız daha rahat eder bende eğer bu ay regl olursam eşim bir kontrole gidecek.Ben gittiğimde bir problem gözükmüyordu ki bebeği tek kişi doğursa da iki kişi yapıyorAaa neyse ki sorunu öğrenmiş oldun kuzum. Benim kuzen bu ameliyattan sonra 3 çocuk yaptıRabbim size de hemen nasip etsin inşallah.
Ayyyy çok sevindim kuzum daha sabah aklımdan geçtin. Doktora gidecem diyordu ya kesin hamiledir dedim kendi kendime içime doğmuş meğer. Valla gözlerim doldu çok sevindim. Detay ver bakalımmm nasıl öğrendinkızlarrrrr hamileyimmmmmmm
Kuzum batım hafta sonuna denk geliyordu , genel belirtileri farkında olmadan aslında buraya yazmışım sürekli açlık hali vardı kahvaltıdan kalkıyordum normalde saat 4 gibi yemek yerdim ama saat 1 gibi açıkmaya başladım dedim allah allah ne oluyor böyle , birde asla huyum değildir gece acıkıp yemek yemek iki hafta önce deli gibi açıkıp makarna yemek istedi canım kalktım yaptım ama dedim regl olcam ondandır , beklemiyordum açıkcası cuma sabahıda spora gidicektim dedim maydonoz suyu yeşil çay ne varsa içim çünkü birden 2 kilo aldım bi kaç gün dikkat edip kendimi toparlım dedim sonra içimden bir ses test yap dedi evde de vardı eşim gitti bende test yaptım idrarı döker dökmez saniyesinde çift çizgi oldu tabi ben şok oldum ağla ağla bi tuhaf oldum sonra teyzemi aradım oda hemen hastanede test yaptır dedi hemen heycanla hastaneye gittim tahlil verdim bthcg 455 falan çıktı, doktora gözüktüm ve daha 4 haftalık dedi bu cuma günü gidip keseyi görücez allah nasip ederse sonraki haftada kalp atışlarını duyacakmışız ama hala şoktayım ve inanamıyorum çok tuhaf hiç beklemediğim anda oldu tarifi yok bu duygunun allahım isteyen herkese hayırlı zamanda bu duyguyu tattırsın :)Ayyyy çok sevindim kuzum daha sabah aklımdan geçtin. Doktora gidecem diyordu ya kesin hamiledir dedim kendi kendime içime doğmuş meğer. Valla gözlerim doldu çok sevindim. Detay ver bakalımmm nasıl öğrendin
Selam canım, evet ya çok sessiz üzdü bu durum beni.. Benimde bata 6 gün var beklemedeyim normal olarak sürekli açlık ve uyku halim var bir belirti olarak görmüyorum bakalım kısmet hayaller 2020 ye kalacak gibii :) sende ne var ne yok :)
açlık ve uyku halini yazmıştım bata 6 gün kala meğersem burda hamileymişim yaSelam canım, evet ya çok sessiz üzdü bu durum beni.. Benimde bata 6 gün var beklemedeyim normal olarak sürekli açlık ve uyku halim var bir belirti olarak görmüyorum bakalım kısmet hayallet 2020 ye kalacak gibii :) sende ne var ne yok :)
Maşallah kuzum çok sevindim Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah bana da benim gibi bekleyen herkese de Rabbim nasip eylesin ilişki takvimi yaptın mı bide ovu yapmismiydin diğer aylardan farklı bişey yaptın mı bide ne kadardır dusunuyordunuzKuzum batım hafta sonuna denk geliyordu , genel belirtileri farkında olmadan aslında buraya yazmışım sürekli açlık hali vardı kahvaltıdan kalkıyordum normalde saat 4 gibi yemek yerdim ama saat 1 gibi açıkmaya başladım dedim allah allah ne oluyor böyle , birde asla huyum değildir gece acıkıp yemek yemek iki hafta önce deli gibi açıkıp makarna yemek istedi canım kalktım yaptım ama dedim regl olcam ondandır , beklemiyordum açıkcası cuma sabahıda spora gidicektim dedim maydonoz suyu yeşil çay ne varsa içim çünkü birden 2 kilo aldım bi kaç gün dikkat edip kendimi toparlım dedim sonra içimden bir ses test yap dedi evde de vardı eşim gitti bende test yaptım idrarı döker dökmez saniyesinde çift çizgi oldu tabi ben şok oldum ağla ağla bi tuhaf oldum sonra teyzemi aradım oda hemen hastanede test yaptır dedi hemen heycanla hastaneye gittim tahlil verdim bthcg 455 falan çıktı, doktora gözüktüm ve daha 4 haftalık dedi bu cuma günü gidip keseyi görücez allah nasip ederse sonraki haftada kalp atışlarını duyacakmışız ama hala şoktayım ve inanamıyorum çok tuhaf hiç beklemediğim anda oldu tarifi yok bu duygunun allahım isteyen herkese hayırlı zamanda bu duyguyu tattırsın :)
Ayyy bende kendimi hatırladım bi an. Gerçi ben ovulasyon testi diye yanlışlıkla gebelik testinin poşetini yırtınca amannn yapayım gitsin nasıl olsa negatif dedim içimde kalmaz bata 3 gün kala. yapıp çıktım bıraktım bakmadım bile sonradan bi baktım hayalet çizgi ben şokKuzum batım hafta sonuna denk geliyordu , genel belirtileri farkında olmadan aslında buraya yazmışım sürekli açlık hali vardı kahvaltıdan kalkıyordum normalde saat 4 gibi yemek yerdim ama saat 1 gibi açıkmaya başladım dedim allah allah ne oluyor böyle , birde asla huyum değildir gece acıkıp yemek yemek iki hafta önce deli gibi açıkıp makarna yemek istedi canım kalktım yaptım ama dedim regl olcam ondandır , beklemiyordum açıkcası cuma sabahıda spora gidicektim dedim maydonoz suyu yeşil çay ne varsa içim çünkü birden 2 kilo aldım bi kaç gün dikkat edip kendimi toparlım dedim sonra içimden bir ses test yap dedi evde de vardı eşim gitti bende test yaptım idrarı döker dökmez saniyesinde çift çizgi oldu tabi ben şok oldum ağla ağla bi tuhaf oldum sonra teyzemi aradım oda hemen hastanede test yaptır dedi hemen heycanla hastaneye gittim tahlil verdim bthcg 455 falan çıktı, doktora gözüktüm ve daha 4 haftalık dedi bu cuma günü gidip keseyi görücez allah nasip ederse sonraki haftada kalp atışlarını duyacakmışız ama hala şoktayım ve inanamıyorum çok tuhaf hiç beklemediğim anda oldu tarifi yok bu duygunun allahım isteyen herkese hayırlı zamanda bu duyguyu tattırsın :)
Amin canım çok teşekkür ederim,Maşallah kuzum çok sevindim Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah bana da benim gibi bekleyen herkese de Rabbim nasip eylesin ilişki takvimi yaptın mı bide ovu yapmismiydin diğer aylardan farklı bişey yaptın mı bide ne kadardır dusunuyordunuz
canım sen kaçıncı haftada kalp atışını duydun ben bu cuma gidicem inşallah görürüz :)Ayyy bende kendimi hatırladım bi an. Gerçi ben ovulasyon testi diye yanlışlıkla gebelik testinin poşetini yırtınca amannn yapayım gitsin nasıl olsa negatif dedim içimde kalmaz bata 3 gün kala. yapıp çıktım bıraktım bakmadım bile sonradan bi baktım hayalet çizgi ben şokbat günü kan testim 63 bhcg benim senin maşallah valla bende belirti hep ağlamak ve asabi olmaktı
3 ay erken tabi bende basta öyle dedim 3 5 7 derken 4 bucuk sene geçti hep mi kafaya taktim anlamadmki herşey kader kısmet kuzum Rabbim ol desin oluversin... Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım dikkat et kendine bebişineAmin canım çok teşekkür ederim,
Ben sadece 2 ay ovulasyon testi ile takip yaptım ekim ve kasımda yaptım ama olmamıştı ( yaptığımda da hep 14. gün görüyordum yumurtlamayı ) .Sonra dedim ki ne gerek var akışına bırak hiç düşünme dedim. Zaten 3 aydır deniyorduk 1.5 yıllık evliliyim akışına bırakayım dedim reglden 2 gün sonra genelde 2 yada 4 gün arala ile ilişki oldu. Birde tam yumurtlama günüm 8 aralıktı o sabah ve ertesi akşam oldu. sadece 3 4 gece ayaklarımı havaya diktim onun dışında düzenli folic asit kullandım ve hiç kafaya takmadım bu ay hatta testi yaparken olumsuz olacağını düşünmüştüm aslında en önemli dediğim gibi kafaya takmamak gerekiyormuş akışına bırakmak en doğrusuymış. Allahım inşallah en kısa zamanda sanada nasip ederi canım dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?