- 4 Ocak 2018
- 606
- 803
- 33
- 38
Ovulasyon da 2 saat sıvı almadan bide öğlen 12 4 arası yapılırsa daha ıyimis falan bende bu ay kullanacam bi o kaldı denemedik kuru incir keci boynuzu nu aktardan alabilirsin ibrahim saraçoğlu videolarında kürün yapılışını anlatıyor dediğim gibi incir prolaktin hormonu yüksekse daha da yükseltiyor muş ona gore kullan canimBir kere ovulasyon kullandım ondan da anlamadım 3 gün ust üste koyuydu. Bitkisel hiçbir şey denemedim. Aktardan mi aliyorsunuz en doğalı hangisi acaba
Kendince negatif şeylerden uzak durmaya bak eşler de üzülüyor bakma onlar içine atıyor ama konuş güzelce bebek istediğini onunda çaba göstermesi gerektiğini hatta seni rahatlatmasini söyle sen her zaman daha istekli ol de biz kadınlar genel olarak hazırız neden bebise giden her yol mübah tir.... yaaa daha sizin bal aylarınız bunlar üzmeyin birbiriniziÇok haklısın canım rabbim sesimizi duysun bazen insan dayanamıyor ben sırf insanlar sormasın diye herkese şuan çocuk düşünmüyoruz diyorum ama birde içimi gör , birde sanki inat gibi çevremde herkes hamile :) neyse iyi düşünmek lazım. sen ne güzel eşine söylemişsin ben bildiğin olmuyorsa senin yüzünden gibi bir sürü kötü cümleler kurdum sonra pişman oldum ama iş işten geçiyor neyse ki eşim içimi biliyor hormonlar işte
Çok haklısın canım , çok teşekkür ederim valla moralim yerine geldi. Sabah regl oldum ama mutlu ve umutluyum, Çok sağolKendince negatif şeylerden uzak durmaya bak eşler de üzülüyor bakma onlar içine atıyor ama konuş güzelce bebek istediğini onunda çaba göstermesi gerektiğini hatta seni rahatlatmasini söyle sen her zaman daha istekli ol de biz kadınlar genel olarak hazırız neden bebise giden her yol mübah tir.... yaaa daha sizin bal aylarınız bunlar üzmeyin birbirinizi
Sen de sagol kuzum...Çok haklısın canım , çok teşekkür ederim valla moralim yerine geldi. Sabah regl oldum ama mutlu ve umutluyum, Çok sağol
Maşallah canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEveettt kızlar ben bugün minik kuşun kalp atışlarını duydum çok şükür iyiymiş. Rabbim en yakın ve en hayırlı zaman da sizlere de nasip etsin inşallah.o atışları duyunca çok heyecanlandım valla.
Maşallah kuzum çok şükür herşey yolunda Allah sağ salim kucağına almayı nasip eylesinEveettt kızlar ben bugün minik kuşun kalp atışlarını duydum çok şükür iyiymiş. Rabbim en yakın ve en hayırlı zaman da sizlere de nasip etsin inşallah.o atışları duyunca çok heyecanlandım valla.
çok sevindim canım gözün aydın şükürrEveettt kızlar ben bugün minik kuşun kalp atışlarını duydum çok şükür iyiymiş. Rabbim en yakın ve en hayırlı zaman da sizlere de nasip etsin inşallah. o atışları duyunca çok heyecanlandım valla.
Ah kuzum çok sevindim bi yazamadım buraya ev bakma durumları var istanbul'a taşınacağız da. Nasilsin nasil gidiyor bebisin kalp atislarini da duymussun cok sevindim❤Aminnn canlarım teşekkür ederim.
Iyilik kuzum ovulasyon dönemi bitti bat 15 aralık kırmızılar gelmesinde bebiş olsun inşallah diye bekliyoruz sen nasılsın var mı bi gelismeKızlar napıyorsunuz ya hiç sesiniz çıkmıyor durum güncellemesi yapalım hemennn , kimler nerelerde ne yapıyor ?
24 gibi görünüyor . Hamilemeisiniz yazalı baya olmuş taKizlar ovu testlerime bakarmisnz 3 4 gundur ayni cikiyor cozemedim
Valla canım benimde batım 22 aralık bende dua ediyorum yeni yıla bebiş haberi ile gireyim diye , şuanda ovulasyon dönemindeyim denemelere devam bakalım :)Iyilik kuzum ovulasyon dönemi bitti bat 15 aralık kırmızılar gelmesinde bebiş olsun inşallah diye bekliyoruz sen nasılsın var mı bi gelisme
Hakkımızda hayırlısı kuzumValla canım benimde batım 22 aralık bende dua ediyorum yeni yıla bebiş haberi ile gireyim diye , şuanda ovulasyon dönemindeyim denemelere devam bakalım :)
Selam canım, evet ya çok sessiz üzdü bu durum beni.. Benimde bata 6 gün var beklemedeyim normal olarak sürekli açlık ve uyku halim var bir belirti olarak görmüyorum bakalım kısmet hayallet 2020 ye kalacak gibii :) sende ne var ne yok :)Gruba sessizlik çökmüş. Çok aktif değildim de diğer kullanıcılar nerde? Ne yapıyorsunuz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?