Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

ovıtrellenın onuncu gunu kanda cıkar mı test ıcın erken mı evdekı testlere guvenebılır mıyım acaba ya ?
Kan için bile erken çünkü ovitrella'nın etkisi 12 gün kadar vücutta bulunaniliyor. Teste yapsan kanda versen hamilelik hormonu bulunuyor sanırım hamile gözüküyorsun. O yüzden 12 gün geçtikten sonra kan vermelisin

Ay inşallah ya bugün onuncu gün iki gün sonra çıkar mı diyorsun

Ay inşallah ya bugün onuncu gün iki gün sonra çıkar mı diyorsun
Evet evet tabiki sende hala acaba etkisi var mı düşüncesi olur belki burda bile daha erken diyebilirler. Ama bence varsa 12.gun kanda çıkar benim 11.gunku kaset testte negatifti.. 10.gunden sonra iğne etkisi geçmişti..istersen sende şunu yapabilirsin bugün ve yarın testle bir kontrol et. Eğer yarına negatif olursa 12.gun kan ver ama bugün ve yarın testte hala silik görürsen 13.kan ver böyle daha mantıklı.. ya da en net 14.gun kan ver bekleyebilirsem

cok tesekkur ederım canım bı test yapıyım ben yarın bakalım ne cıkıyor

Bende yarım canım malesef negatifçok çok bakarsan sanki çok hafif bsy var gibi göz yanilmasdr diye düşünüyorum bu kadar geçmiş cikardi illaki
Fotoğraf yüklesene canım bakalım olsun üzülme belki geç döllenme vs de olabiliyormuş biz yine bekleyelim olmazsa da artık önümüzdeki aylarda inşallah rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur napalım beklicez sabırla duayla

Bende yarım canım malesef negatifçok çok bakarsan sanki çok hafif bsy var gibi göz yanilmasdr diye düşünüyorum bu kadar geçmiş cikardi illaki
Birde çok hafif diyorsun belkide sabah ilk idrarla yapsaydın daha mı net çıkardı acaba hani gün ortasında yaptın ya ondan bir aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…