Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Eklentiler

• 1000129473.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar benmde iğnenn 13 .günü aşılamann 12. İdrar negatifcuma test günm ama regl olmazsam adetime 2 gün kaldı

Kızlar benmde iğnenn 13 .günü aşılamann 12. İdrar negatifcuma test günm ama regl olmazsam adetime 2 gün kaldı
Ah ah Allahım bu bekleyişlerimizi en kısa zamanda anlamlı kılsın hepimiz kavuşalım bebişlerimize sağlıkla üzülme forumlarda 17 günde pozitif gören okudum adet olmadığımız sürece bizim de şansımız devam ediyor

Aminn inşallahh vaktimde o kadar azalmşki amh 0,3 lerde yaş 38 beklemek o kadar zorli artık

Sanki idrar fazla damlatmisim heycancandan ama yok galiba çok az kaldı hatta adet olmamiz bile lazım olsaydı güzel çıkardı diye düşünüyorum
Görünüyor sanki ama biraz dağılmış neden öyle olmuş bilemedim ben kaset test kullanmıyorum erken gebelik testi en garantisi prodoctor da güvenilir marka hiç hatalı denk gelmedi

Sanki idrar fazla damlatmisim heycancandan ama yok galiba çok az kaldı hatta adet olmamiz bile lazım olsaydı güzel çıkardı diye düşünüyorum
Ben adet olursam bu ay akışına bırakacağım sadece vitaminleri kullanırım bir sonraki ay çatlatmadan devam edeceğim

Ben adet olursam bu ay akışına bırakacağım sadece vitaminleri kullanırım bir sonraki ay çatlatmadan devam edeceğim
Çatlama iğnesini devlet hastanesi mi verdi yoksa ozellemi gidiyorsunuz benim de proplem.var ama aşılama direk dediler hani asilamadan önce deneme.bilir. sadece catlamasiyla osekilde devam etmek istiyorum aslında esim diyor bir süre daha deneyelim bir senedir olmuyor aslında üç senedir ama dusuğum var 2 tane bir tandede kimyasal en son geçirdim son bir senedir de olmuyor birden soru sordum ama cevaplarsan çok iyi olur merak ettiğim konu

Ben kendimkini soyeleyim bana Özel hastane de verdiler bana göre de aşılamadan önce catlatma iğnesi yapılmalı zaten burda çoğu özel hastane yada klinik çünkü devlet doktorlari istediğim kadar ne sonuç söylemiyor açıklaması bile düşük en azından bnm memleketimde öyle o yüzden özel bi doktora gitmeni tavsiye ederim

İlk bebiş için mi sizin
11 yaşında kızım var çok şükür.O doğal gebelik olnca biz ne zman istersek olur sandık ama 4 yıldır istiyorz ama deprem oldu ara verdik 1 yılda 3 tüp bebek 2si kimyasal biri negatif bir daha hamile kalamadım.Amh yumurtalarm çok iyiydi ama birden düşmüş bu ay öğrendm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…