- 23 Haziran 2024
- 3.830
- 1.267
- 53
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Rica ederim canım hayırlı haberler olsuncok tesekkur ederım canım bı test yapıyım ben yarın bakalım ne cıkıyor
Fotoğraf yüklesene canım bakalım olsun üzülme belki geç döllenme vs de olabiliyormuş biz yine bekleyelim olmazsa da artık önümüzdeki aylarda inşallahrabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur napalım beklicez sabırla duayla
Yok ya sanmiyom attigim fotoda da zaman geçmiş kurumuş diye bozulmuş sankiBirde çok hafif diyorsun belkide sabah ilk idrarla yapsaydın daha mı net çıkardı acaba hani gün ortasında yaptın ya ondan bir aklıma geldi
Amin canım hepimizin catlatma iğnesi olalı 10 gün oldu bugün, ama ilişki icin 9.gün aşırı kaşık ağrım var göğüslerim de biber dökmüş gibi sızlıyor sankiCanım inşallah olumlu sonuçlanır
Ay inşallah bozuk değildir bence testin varsa sabah tekrar yapYok ya sanmiyom attigim fotoda da zaman geçmiş kurumuş diye bozulmuş sanki
Sen çizgiyi gördün mü insllh cnm ama pek umut yokAy inşallah bozuk değildir bence testin varsa sabah tekrar yap
Görünüyor sanki ama biraz dağılmış neden öyle olmuş bilemedim ben kaset test kullanmıyorum erken gebelik testi en garantisi prodoctor da güvenilir marka hiç hatalı denk gelmediSen çizgiyi gördün mü insllh cnm ama pek umut yok
Ah ah Allahım bu bekleyişlerimizi en kısa zamanda anlamlı kılsın hepimiz kavuşalım bebişlerimize sağlıklaKızlar benmde iğnenn 13 .günü aşılamann 12. İdrar negatifcuma test günm ama regl olmazsam adetime 2 gün kaldı
Aminn inşallahh vaktimde o kadar azalmşki amh 0,3 lerde yaş 38 beklemek o kadar zorli artıkAh ah Allahım bu bekleyişlerimizi en kısa zamanda anlamlı kılsın hepimiz kavuşalım bebişlerimize sağlıklaüzülme forumlarda 17 günde pozitif gören okudum adet olmadığımız sürece bizim de şansımız devam ediyor
Görünüyor sanki ama biraz dağılmış neden öyle olmuş bilemedim ben kaset test kullanmıyorum erken gebelik testi en garantisi prodoctor da güvenilir marka hiç hatalı denk gelmedi
Üzülme insllh vardir bol bol dua etKızlar benmde iğnenn 13 .günü aşılamann 12. İdrar negatifcuma test günm ama regl olmazsam adetime 2 gün kaldı
Yarın hastaneye gideceğim canım doktorla görüştükCanısı naptın B badegullll
İlk bebiş için mi sizinAminn inşallahh vaktimde o kadar azalmşki amh 0,3 lerde yaş 38 beklemek o kadar zorli artık
Ben adet olursam bu ay akışına bırakacağım sadece vitaminleri kullanırım bir sonraki ay çatlatmadan devam edeceğimSanki idrar fazla damlatmisim heycancandan ama yok galiba çok az kaldı hatta adet olmamiz bile lazım olsaydı güzel çıkardı diye düşünüyorum
Çatlama iğnesini devlet hastanesi mi verdi yoksa ozellemi gidiyorsunuz benim de proplem.var ama aşılama direk dediler hani asilamadan önce deneme.bilir. sadece catlamasiyla osekilde devam etmek istiyorum aslında esim diyor bir süre daha deneyelim bir senedir olmuyor aslında üç senedir ama dusuğum var 2 tane bir tandede kimyasal en son geçirdim son bir senedir de olmuyor birden soru sordum ama cevaplarsan çok iyi olur merak ettiğim konuBen adet olursam bu ay akışına bırakacağım sadece vitaminleri kullanırım bir sonraki ay çatlatmadan devam edeceğim
İnşallahhh hepimizin yüzü gülsün bir an önceÜzülme insllh vardir bol bol dua et
Ben kendimkini soyeleyim bana Özel hastane de verdiler bana göre de aşılamadan önce catlatma iğnesi yapılmalı zaten burda çoğu özel hastane yada klinik çünkü devlet doktorlari istediğim kadar ne sonuç söylemiyor açıklaması bile düşük en azından bnm memleketimde öyle o yüzden özel bi doktora gitmeni tavsiye ederimÇatlama iğnesini devlet hastanesi mi verdi yoksa ozellemi gidiyorsunuz benim de proplem.var ama aşılama direk dediler hani asilamadan önce deneme.bilir. sadece catlamasiyla osekilde devam etmek istiyorum aslında esim diyor bir süre daha deneyelim bir senedir olmuyor aslında üç senedir ama dusuğum var 2 tane bir tandede kimyasal en son geçirdim son bir senedir de olmuyor birden soru sordum ama cevaplarsan çok iyi olur merak ettiğim konu
Benim ilk denememdi adet 3.gunu bidaha giderm bakalm napicak belki bn 2.de denermBen adet olursam bu ay akışına bırakacağım sadece vitaminleri kullanırım bir sonraki ay çatlatmadan devam edeceğim
11 yaşında kızım var çok şükür.O doğal gebelik olnca biz ne zman istersek olur sandık ama 4 yıldır istiyorz ama deprem oldu ara verdik 1 yılda 3 tüp bebek 2si kimyasal biri negatif bir daha hamile kalamadım.Amh yumurtalarm çok iyiydi ama birden düşmüş bu ay öğrendmİlk bebiş için mi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?