- 23 Haziran 2024
- 3.830
- 1.267
- 53
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Test yaptın mı kan mi vereceksin canımYarın hastaneye gideceğim canım doktorla görüştük
Kan vereceğim canımTest yaptın mı kan mi vereceksin canım
Çizgi görünüyorBugun 13. Günümdü düne göre koyulasma var gibi ama emin değilim sizce igne etkisi geçmiştir demi
Hadi inşallah vardır canım güzel haberlerle gel inşallah.Kan vereceğim canım
13.güne pek iğne etkisi kalmaz diyolar ama yarına daha net öğrenirsiniz.Bugun 13. Günümdü düne göre koyulasma var gibi ama emin değilim sizce igne etkisi geçmiştir demi
İnşaallah canım benimHadi inşallah vardır canım güzel haberlerle gel inşallah.
Sakin olun regl olana kadar umutsuzluk yok çok geçmiş olsunHanımlar merhaba. Ben geçen hafta cuma günü aşılama oldum. Ayın 24unde çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün bulaşıkları makineye koyarken belimden kırt diye ses geldi ve belim tutuldu. Ağrım var. Ancak beni korkutan asıl şey şu dinlenmek için yattım ve şimdi adet olacakmisim gibi kasık ağrıları başladı. Göğüs hassasiyeti başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Bat:10 Ekim.
Çok teşekkür ederim inşallah emeklerimizin karşılığını aliriz Rabbım isteyen herkese nasip etsin13.güne pek iğne etkisi kalmaz diyolar ama yarına daha net öğrenirsiniz.aynı marka gebelik testiyle yapın koyulasmayi daha iyi anlarsınız
Bu kuruduktan sonraki hali
Evet evet var gibi görünüyor çizgi belliBiraz daha yakından cektim
Canım sen naptın hsg çektirdin mi13.güne pek iğne etkisi kalmaz diyolar ama yarına daha net öğrenirsiniz.aynı marka gebelik testiyle yapın koyulasmayi daha iyi anlarsınız
Amin inşallahÇok teşekkür ederim inşallah emeklerimizin karşılığını aliriz Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Bayağı belli inşallah güzel haberi alacaksın bizede bol duaBiraz daha yakından cektim
Evet balım çektirdim temiz çıktı çok şükür bir skıntı yok. Doktor akışına bırak günaşırı ilerle dedi bakalım hatta bana bile gelme biraz dene kendin rahat bırak kendini falan dedi.. bende zaten öyle yapmayı düşünüyodum. İki üç ay kendim denerim olmazsa o zaman yeniden doktora giderimCanım sen naptın hsg çektirdin mi
İyi çok şükür canım gözünaydınEvet balım çektirdim temiz çıktı çok şükür bir skıntı yok. Doktor akışına bırak günaşırı ilerle dedi bakalım hatta bana bile gelme biraz dene kendin rahat bırak kendini falan dedi.. bende zaten öyle yapmayı düşünüyodum. İki üç ay kendim denerim olmazsa o zaman yeniden doktora giderim
Evet canım maalesef.. inşallah bundan sonra daha rahat olurum.. sen naptın kan sonuçlandı miİyi çok şükür canım gözünaydınHerşey biraz kafada doğru ya biraz stres azaltmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?