Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Kızlar kaçıncı güne kadar pozitife dönme ihtimali var aşılama 13.gün idrarda negatif ama hala bir umut işte Birde progesteron fitil adet okmayı engelliyormu bilgisi olan varmı

Bende istiyorum aşılama ama eşim istemiyor biraz daha zaman diyor bende çok üstüne gitmek istemiyorum simdimdiyorumki burda çatlatma iğnesi kullanan çok kişi var hepsi soruyorum özelde verilmiş bende randevu aldım özel klinik yeri olan bir doktor hanım var bakalım ne diyecek bide devlette bir kaç kere muayene olduğumda sol yumurtam catlamamis dedi doktor belkide buda kalmamam için sebeb hatta doktor dediki böyle çok geç hamile kalırsın eşimin sayısı falan iyi bi hareketinde proplemi var oda yumurtaya ulaşması zor öyle eşimde ilaç yazmış doktor Özel bı ilaç onu kullaniyor o sekilde

Bence özele giderek iyi yapmışsın eğer yumurta catlamiyorsa tabiki gebelik olayı gecikir.. doktor takibinde büyütülür ve iğneyle çatlar gebelik şansında artar inşallah doktorunda iyidir yormaz seni.. eşinde takviyesini kullansın güzel beslensin olur Allah'ın izniyle,

benim de 12.gün idrar negatif, olsaydı silik de olsa görünürdü diye düşünüyorum. Benim de umudum kalmadı, hayırlısı değilmiş ne diyelim
Beklemek çok yorucu size güzel bişeyler söylemek isterdim ama hiç olumlu düşünemiyorum bu günlerde.Allahm bizide en kısa zamanda güzel haberi versin inşallah

Beklemek çok yorucu size güzel bişeyler söylemek isterdim ama hiç olumlu düşünemiyorum bu günlerde.Allahm bizide en kısa zamanda güzel haberi versin inşallah
Her seferinde umutlanıp negatifi görmek yorucu. Kısmet değilmiş ne diyelim. Daha uğraşmayacağım. 1 sene falan ara verir seneye tüp bebek yaparım

Her seferinde umutlanıp negatifi görmek yorucu. Kısmet değilmiş ne diyelim. Daha uğraşmayacağım. 1 sene falan ara verir seneye tüp bebek yaparım
İnşallah en kısa zmanda güzel haberi alırsnz bende ne yapacağm bilmiyorm doktor oyalanmayalm tüp bebek yapalm zmanmz az diyor ama benm 3 tüp bebek geçmişim var bir daha gücüm yok ilerdede yaptrmasğma pişman olurmuyım bilmiyorm karar aşamasndaym

Yaşınız varsa beklemeyin derim tabi siz kendinizi en iyi nasıl hissedecekseniz öyle yapın, hepimizin gönlüne göre versin allah

İnşallah çok sağol haftaya randevum var adetin 13 ve ya 14 günü gelseniz daha iyi olur dediler bakalım hayırlısı tekrardan teşekkür ederim

Kızlar sizler çatlatmadan sonra kaçıncı gün adet oldunuz geçiyor mu acaba bnm anlamdm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…