- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Değildir sanırımMerhabalar arkadaşlar benim beta 18 çıktı. 13. Gün igne etkisi değildir insallah
Allahim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah.Değildir sanırım
İnşaallah hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ Salim kucağına almayı nasip etsinAllahim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah.
Artık devlet hastanesinde yoruldum özele gitmeyi düşünüyorum ama yeninadetten çıktım bu catlamignesine ne zaman vuruluyor acaba bide aşılamada zaten normal ilişki gibiymis öyle soyluyorlar burda en azından sadece çatlama iğnesi kullandirirlarBen kendimkini soyeleyim bana Özel hastane de verdiler bana göre de aşılamadan önce catlatma iğnesi yapılmalı zaten burda çoğu özel hastane yada klinik çünkü devlet doktorlari istediğim kadar ne sonuç söylemiyor açıklaması bile düşük en azından bnm memleketimde öyle o yüzden özel bi doktora gitmeni tavsiye ederim
Yorumun için ve tavsiyelerin için sağol bu aradaBen kendimkini soyeleyim bana Özel hastane de verdiler bana göre de aşılamadan önce catlatma iğnesi yapılmalı zaten burda çoğu özel hastane yada klinik çünkü devlet doktorlari istediğim kadar ne sonuç söylemiyor açıklaması bile düşük en azından bnm memleketimde öyle o yüzden özel bi doktora gitmeni tavsiye ederim
Çatlama iğnesini kullanıyormusunEvet balım çektirdim temiz çıktı çok şükür bir skıntı yok. Doktor akışına bırak günaşırı ilerle dedi bakalım hatta bana bile gelme biraz dene kendin rahat bırak kendini falan dedi.. bende zaten öyle yapmayı düşünüyodum. İki üç ay kendim denerim olmazsa o zaman yeniden doktora giderim
Bir kere yapmıştı ama tutmadı doktordan memnun kalmadigim için devam etmedim. Hsg çektirip bıraktım tedaviyi.Çatlama iğnesini kullanıyormusun
Bana vermiyorlar öyle diyorlar asilamayla birlikte verebiliriz baya gezindim istanbulda size hangi doktor verdi özelmi devlettemiBir kere yapmıştı ama tutmadı doktordan memnun kalmadigim için devam etmedim. Hsg çektirip bıraktım tedaviyi.
Devlette bulmanız zor maalesef.. ben özele gittimde verdi. Yalnız ben 1 yıl olunca devlette bir doktora denk geldim hep gittiğim doktorum belliydi devlette ama o ay denk getirememistim. Adetliyken gittim hormon testi bidaha vereyim dedim kimyasal yaşamıştım acaba hormonlarım kötü mü etkilendi diye gitmiştim o beni vajinal muayene etti. Sonrasında bana kimyasal yaşasan bile rahim filmini görmem lazım seninle ilerlememi istiyorsan çektir öyle gel yanima iğne v.s yapamam yoksa değerlerini yorumlar bırakırım demişti. Şimdi onun ne demek istediğini daha iyi anladım o zaman anlamamıştım.bilmiyodum.. Haziran ayı gibi falandı. Şimdi hsg çektirdim biraZ denerim gerekirse ona da giderim. Yani tesadüf devlette denk geldim sizde araştırıp devlette yapanları bulabilirsiniz diye düşünüyorum özele gitmiyorsaniz.. şehir hastaneleri direkt aşılama diyor.. hı aşılama da bana göre kötü bişey değil ona bile açığım valla ama biraz daha kendim denemek istiyorum hsg çektirdim iki üç gün önceBana vermiyorlar öyle diyorlar asilamayla birlikte verebiliriz baya gezindim istanbulda size hangi doktor verdi özelmi devlettemi
doktora gosterdın mı ne dedı benım bugun11. gün çok heyecanlıyımMerhabalar arkadaşlar benim beta 18 çıktı. 13. Gün igne etkisi değildir insallah
gene ben :) bugun ıgnenın 11. gün yarın sabah kan versem beta dan anlasılır mı tutup tutmadıgıKızlar eylülde çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edip birbirimize motivasyon verelim
Benimde bugün iğnenin 11.günü ilişkinin 10.günü acaba beta versek çıkar migene ben :) bugun ıgnenın 11. gün yarın sabah kan versem beta dan anlasılır mı tutup tutmadıgı
Benim de iğnenin 11.günü bugün ilişkinin 10.günü acaba yarın sabah Beta versek çıkar miMerhabalar arkadaşlar benim beta 18 çıktı. 13. Gün igne etkisi değildir insallah
varsa egwr 3,4,5 gibi rakamlar çıkargene ben :) bugun ıgnenın 11. gün yarın sabah kan versem beta dan anlasılır mı tutup tutmadıgı
hıc bilmıyorum :) 14. gunden sonra felan yazıyor ama nette ama ben cok heyecanlıyım ya cıkar mı bellı olur mu ıgneden ıtıbaren 7 gun degerlendırdım hangısı tuttu bılmıyorum kı test yaptın mı hıcBenimde bugün iğnenin 11.günü ilişkinin 10.günü acaba beta versek çıkar mi
12. gün ise 10,11,12,13 gibi rakamlar çıkar cnm haber bize de cnmvarsa egwr 3,4,5 gibi rakamlar çıkar
Yok yapmadım canım bilerek yapmadım şu an karnım çok ağrıyor göğüslerim de aynıhıc bilmıyorum :) 14. gunden sonra felan yazıyor ama nette ama ben cok heyecanlıyım ya cıkar mı bellı olur mu ıgneden ıtıbaren 7 gun degerlendırdım hangısı tuttu bılmıyorum kı test yaptın mı hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?