- 21 Kasım 2024
- 142
- 60
- 13
- 27
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Amin Rabbim sana da nasip etsin inşallahAyyy tebrik ediyorum canım benimmaşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canm kac çıktı degerinVerdim canım hamileyim
Amin canım Allah razı olsun darısı sizlere nasip etsin inşallahYaa hayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et
5000 canımHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canm kac çıktı degerin
MasAllah Sübhanallah çok sevindim. Gözün aydın olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı Salih Saliha evlat eylesin.5000 canım
Amin yarabbim cümle isteyen kullarına nasip etsin inşallahMasAllah Sübhanallah çok sevindim. Gözün aydın olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı Salih Saliha evlat eylesin.
Senin adet gecikmen bayağı olmuş o zaman5000 canım
Valla canım 4-5. Gün geçmiştiSenin adet gecikmen bayağı olmuş o zaman
Acaba ikiz falan mı ya bana bayağı yüksek geldiValla canım 4-5. Gün geçmişti
Yok canım şuanlık ikiz değilAcaba ikiz falan mı ya bana bayağı yüksek gelditabi bilemiyorum da bu değerle kese bile gözükür derlerdi keseyi gördün mü
Ohh maşallah canım kalp atisinida sağlıcakla duyarsın inşallahYok canım şuanlık ikiz değildün keseyi gördüm çok şükür ama tabi kalp atışı henüz yok inşaallah onu da duymak nasip etsin
İnşaallah Allahım darısı size olsunOhh maşallah canım kalp atisinida sağlıcakla duyarsın inşallah
Ay inşallah sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsunMaşallah sağlıkla büyüsün annesi
Canım hayırlı olsun tebrik ederimVerdim canım hamileyim
Yoktı canım sadece bacak ağrım adet belirtilerim vardıCanım hayırlı olsun tebrik ederim
Belirtin var mıydı gecikme dışında?
Testte cikmayinca yoktr diye düşünüyorum pek ümidim yok yaniBence bir kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?