Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Canim, bende erken ogrendim(asilamayla oldugu icin). Ama doktorum mutlaka 2 gun arayla bhcg ye bakicaz demisti,hani duzgun yukseliyomu falan die. Mutlaka baktir bence yarin felan. Ama benim icim rahat senin adina:)) insallah hepimizim hamileligi sorunsuz gecer. Yarina merakta birakma mutlaka haber ver canim olur mu?dualarim seninle...

Son düzenleme:

cnm ya az önce gebelk testi yapdm nimo adı nöbtçi ecznde bi bu vardı neggatif çıkdı..bugun iğnen 14.günü..ben iğnen 7.günü progestrn ve kanda gebelk testyle öğrnmşdm hamiş olduğmu şimdi hamile değilmyym ben ( dua edin banaa yaa rabbim hayrlısını versin ne gelrse ondan gelsnde çok üzüldüm ben ( bu gece uyuyamam (

Canim benim hala idrarda cok belli cizgi bile olmuyor. Ben asilamanin 12. Gununde ogrendim, ama kan testinde.yani reglimin 24. gununde. Normalde 27 gunde bir olurum. O cift cizgiyi gormek icin nerdeyse hergun yapiyorum ama herkesin bahsettigi koyu cizgileri daha goremedim. Herkeste farkliymis. Mutlaka kan testi yaptir ve kafani rahat tutmaya calis ok?Dualarim seninle canim benim.

dur bakalım tatlım inş. sabah kan testine gitmişindir :26: bide normalde ne zaman adet olman gerekiyordu

Nazcimbu arada ben ozelden daha msj atamiyorum. Kusura bakma canim benim.

dur bakalım tatlım inş. sabah kan testine gitmişindir :26: bide normalde ne zaman adet olman gerekiyordu

tşkler canlarrrrrrr sabha kdr uyuymdm kötü oldum...rüyamda dr umu şikyet ettiğimi gördm...brzdn dr a gtcm allh izn verrse..h

amile olmayı umutlu olmdğm gün öğrndm ama umutla doldm dr.bana hamile dğilsnz derse ( ya blmyrm ama hedik senn öle sölemen birz olsn bni rahattlattı..

gözümü açdım aynı marka testle bdha test yapdm yne tek çizgi..ilk idrardada çıkmadı ( dua edinn bnaaa canlarr...

adet döngüm bnm uzun 31 gün 32 gün sürüyordu.....5 ekimç..yani 2 gün var oluyo...ama 19 eylülde iğne vuruldm iğnn 15.günü bugun ( çıkması gerekyrdu

Son düzenleme:
Canlaaaar, merhaba tekrar. İnsallah nazcim guzel haberlerle gelir. Kizlar bisey sorucam, boyle arada sizde de duygu dalgalanmalari oluyordur mutlaka. Basa cikmak icin ne yapiyorsunuz? Dun tüm bildiklerimi denedim ama çok fazla başarılı olamadım.

günaydın kızlar

nazcım neden birden böyle kötü düşüncelere kapıldın ki sen baştan beri keşke iki günde bir kanda baktırsaydın canım sıkılıp uzme kendini hadi biran önce kan sonucunu güzel haberler le ver bize

ewet canım bana da arada geliyo bazen aglıyorum hemen bitiyo

ewet canım bana da arada geliyo bazen aglıyorum hemen bitiyo

Aglamak ise yaramadi dun bende... Boyle resmen birseyleri parcalayasim geldi. Normalde bu kadar sinirli bir yapiyada sahip degilim...Allah kocama yardim etsin boyle devam ederse hehehe:)

kızlar doktrum kendnden çok emindi neden geldin bile dedi...manyak karı gııck aldım...kesinlkle değiştrcğm yani bu değerin takibi gerek dedim..oralı bile olmdı..aradım bişe demedlr brzdn araycklar inşllhh.....kötü oldum ya idrarda negatf görnce..rabbim hayrlısyla gösterseydi banda değerlerimin yükseldğnii ..dua eedin bna şekerlerr

bana da oluyo canım ya kocalarımızın bizden çektiği ne ama kalkıyorum dua falan ediyorum bende ki stres canım sadece haftaya doktora gidicem ya onun sıkıntısı var sende çık dışarı hava al canım en sevdiğin şeyleri al kendine vakit ayır:2:

canım benim inşallah idrar testin yanlıştır da sen hamilesindir benim ilk hamileliğimde 3,5 haftalık hamileymişim ama idrar testimde çııkmamıştı cnm:26:

Canimmm dualarim seninle... Insallah guzel haberini alicaz, merak etme. Doktor cok onemli bu arada. Eger doktoruna guvenmiyorsan mutlaka degistir. Benim bundan onceki doktorum cocuk sahibi olmamda beni 1 sene geciktirdi. Herkesin cok begendigi doktor illaki sana gore olacak diye bir sey yok bence. Ozellikle boyle hassas konularda doktorla aradaki guvenin %100 olmasi gerekir.

Dün geecenin yarıısnda sanki bna ayan oldu.nöbetçi eczane aradm eşimle 2 gebelk testi negatfdii.bütün gece uyuymdm..dr.gttm dr ble hamilesin çıkmamş olablr dedi.ultrsnla göbeğime bakdı.bebek görnmyr norml olrk dedi..kan verdm ama hala hamile olmadğma inanyrdm..eve geldm doktr asstanı aradı ve telfn konşmamm sonnda susamadm başladm ağlmyaa hamile değilmşim..doktrmda gelsn görüşelm ddemiş.. yanlşlığnı kimyasal gebelk olrk nitelendrmş bnu yapan özel bir hastane doktru..başhekime kdr şikayt ettm çok kötüyüm..
bgnde doktrma 2 gn de bir kan değerlrme baklmsı gerektğini sölemşdm bnm paranoya oldğmu dğşnmşdü hatta tavırlı davrndı banaa

özür dilerim arkdşlarr bende blmyrdm böyle bir topik açdm ama bnde blmyrdm böle olcğnaa...doktrma defalrca ısrarla sölemşdm iğneden snraki 7.günde gebelk içn kimse kesin konşmaz dye evt sonunda ben haklı çıkdım.6 yıl okumadım ama bilgi sahibi olmşdm....

rabbim sizlere yaşatmasn rabbim sağ salim kucğnza almayı nasip etsin..

bu hastanedeki testler farklı oluyo erken gebelik testibizim kulandıklarımız farklı hem öyle olsa bile niye hamilesin derlerki?

bide nazcım iğneden sonra 15 gün diyolar test için sanki

çok üzüldüm ya off nasıl dr muş bu ya resmen umutlandırmış.neyse canın sağolsun ya üzme kendini.öbür aya inşallah

Rabbim hayırlı olan zamanda nasip etsin inşallah bebişini sana. Doktor çok önemli işte. Doktor var doktor var. Burda bir arkadaşın yazısında görmüştüm. Çatlatma iğnelerinin içinde HCG hormonu var diye okumuştum. Onun için testler erken yapıldığında pozitif gösteriyor yazmıştı. 15 gün beklenmesi gerek demişti. 7. gün sana gebelik testi yapan doktorun bunu 6 senede öğrenememiş mi acaba??

Hiç üzme kendini. Hayırlısı böyleymiş. Ama seni boşa heveslendiren doktorun için de ne gerekiyorsa yap bence.

Son düzenleme:
Canim Nazcim, ne olur üzülme. Canin sagolsun. Gelecek ay insallah hamis olursun. Allah'im daha zamani var demis. 2 sene sabrettim bende. Ne olcak 1 aycik daha sabret sende canim benim. Zamani gelince mutlaka o mutlulugu yasiyacaksin. Ama sana tavsiyem o doktoru mutlaka degistir. Ankara da olsaydin sana doktor tavsiye edebilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…