canlar yaa benim iki gündr aklma takılıyor yani bebeğimi görmek için erken bilyrm ama ben ne idrar testi nede kandaki gebelğimi görmedim telefonda hamile oldğmu öğrndm 2 gündr aklmda kaldı bide sanrm herkes değerini söylyrya o nedenle sanrm etkilenyrm..25 eylül günü öğrendm doktr sanrm 16 demişdi..8 gün olmuş değerim yükselmişdir dimi acaba kaç olmşdr merak içerisindeym..bebeğimi görmek için erkende kan testimi sanrm yenilemem gerek acaaba yarın sbh bi dr mı gttsem diyrm..iğne ile hamile kaldm ben o nndnle erken öğrnmşdm..
yarın sbh doktra gtcm sanrm en azndn kan değerimin yükseldğni görrüsem inaşllhh ki yükselmşdrr mutlu olurum kafam raht beklerim 10 gün daha :)) bana dua edin şekerlerr..
Canim, bende erken ogrendim(asilamayla oldugu icin). Ama doktorum mutlaka 2 gun arayla bhcg ye bakicaz demisti,hani duzgun yukseliyomu falan die. Mutlaka baktir bence yarin felan. Ama benim icim rahat senin adina:)) insallah hepimizim hamileligi sorunsuz gecer. Yarina merakta birakma mutlaka haber ver canim olur mu?dualarim seninle...
cnm ya az önce gebelk testi yapdm nimo adı nöbtçi ecznde bi bu vardı neggatif çıkdı..bugun iğnen 14.günü..ben iğnen 7.günü progestrn ve kanda gebelk testyle öğrnmşdm hamiş olduğmu şimdi hamile değilmyym ben( dua edin banaa yaa rabbim hayrlısını versin ne gelrse ondan gelsnde çok üzüldüm ben ( bu gece uyuyamam (
cnm ya az önce gebelk testi yapdm nimo adı nöbtçi ecznde bi bu vardı neggatif çıkdı..bugun iğnen 14.günü..ben iğnen 7.günü progestrn ve kanda gebelk testyle öğrnmşdm hamiş olduğmu şimdi hamile değilmyym ben( dua edin banaa yaa rabbim hayrlısını versin ne gelrse ondan gelsnde çok üzüldüm ben ( bu gece uyuyamam (
Canim benim hala idrarda cok belli cizgi bile olmuyor. Ben asilamanin 12. Gununde ogrendim, ama kan testinde.yani reglimin 24. gununde. Normalde 27 gunde bir olurum. O cift cizgiyi gormek icin nerdeyse hergun yapiyorum ama herkesin bahsettigi koyu cizgileri daha goremedim. Herkeste farkliymis. Mutlaka kan testi yaptir ve kafani rahat tutmaya calis ok?Dualarim seninle canim benim.
Nazcimbu arada ben ozelden daha msj atamiyorum. Kusura bakma canim benim.
dur bakalım tatlım inş. sabah kan testine gitmişindir :26: bide normalde ne zaman adet olman gerekiyordu
Canlaaaar, merhaba tekrar. İnsallah nazcim guzel haberlerle gelir. Kizlar bisey sorucam, boyle arada sizde de duygu dalgalanmalari oluyordur mutlaka. Basa cikmak icin ne yapiyorsunuz? Dun tüm bildiklerimi denedim ama çok fazla başarılı olamadım.
ewet canım bana da arada geliyo bazen aglıyorum hemen bitiyo
Canlaaaar, merhaba tekrar. İnsallah nazcim guzel haberlerle gelir. Kizlar bisey sorucam, boyle arada sizde de duygu dalgalanmalari oluyordur mutlaka. Basa cikmak icin ne yapiyorsunuz? Dun tüm bildiklerimi denedim ama çok fazla başarılı olamadım.
günaydın kızlar
nazcım neden birden böyle kötü düşüncelere kapıldın ki sen baştan beri keşke iki günde bir kanda baktırsaydın canım sıkılıp uzme kendini hadi biran önce kan sonucunu güzel haberler le ver bize
kızlar doktrum kendnden çok emindi neden geldin bile dedi...manyak karı gııck aldım...kesinlkle değiştrcğm yani bu değerin takibi gerek dedim..oralı bile olmdı..aradım bişe demedlr brzdn araycklar inşllhh.....kötü oldum ya idrarda negatf görnce..rabbim hayrlısyla gösterseydi banda değerlerimin yükseldğnii ..dua eedin bna şekerlerr
kızlar doktrum kendnden çok emindi neden geldin bile dedi...manyak karı gııck aldım...kesinlkle değiştrcğm yani bu değerin takibi gerek dedim..oralı bile olmdı..aradım bişe demedlr brzdn araycklar inşllhh.....kötü oldum ya idrarda negatf görnce..rabbim hayrlısyla gösterseydi banda değerlerimin yükseldğnii ..dua eedin bna şekerlerr
bide nazcım iğneden sonra 15 gün diyolar test için sanki
Dün geecenin yarıısnda sanki bna ayan oldu.nöbetçi eczane aradm eşimle 2 gebelk testi negatfdii.bütün gece uyuymdm..dr.gttm dr ble hamilesin çıkmamş olablr dedi.ultrsnla göbeğime bakdı.bebek görnmyr norml olrk dedi..kan verdm ama hala hamile olmadğma inanyrdm..eve geldm doktr asstanı aradı ve telfn konşmamm sonnda susamadm başladm ağlmyaa hamile değilmşim..doktrmda gelsn görüşelm ddemiş.. yanlşlığnı kimyasal gebelk olrk nitelendrmş bnu yapan özel bir hastane doktru..başhekime kdr şikayt ettm çok kötüyüm..
bgnde doktrma 2 gn de bir kan değerlrme baklmsı gerektğini sölemşdm bnm paranoya oldğmu dğşnmşdü hatta tavırlı davrndı banaa
özür dilerim arkdşlarr bende blmyrdm böyle bir topik açdm ama bnde blmyrdm böle olcğnaa...doktrma defalrca ısrarla sölemşdm iğneden snraki 7.günde gebelk içn kimse kesin konşmaz dye evt sonunda ben haklı çıkdım.6 yıl okumadım ama bilgi sahibi olmşdm....
rabbim sizlere yaşatmasn rabbim sağ salim kucğnza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?