- 15 Nisan 2025
- 6
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi Manolya_31
-
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallah güzel haberler alın
Bana 12 gün verdi test için 8 ekimde yaptıracağımMerhaba benimde 27 sinde transferim oldu bana 10 gün test ver dedi
Hayırlısı olsun sizin için inşallah güzel haberler alırsınızBenimde İlk transferde kimyasal gebelik olmuştu.
26sı cuma günü 2. Transferim oldu
5. Gün 2 embriyo konuldu. 8 Ekimde kan testi yapacağım. Çok yorucu bir süreç iğnelerden dolayı zorluk çekiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah arkadaşlarım. Güzel sonuçlar alalım inşallah.
Hayırlısı canım evet. Sonucunu bizimle paylaş inşallah güzel haberler olsunHayırlı olsun canım hepimiz için hayırlısı dua edelim
İlk transferimde negatifi görünce ona ayrı üzülmüştüm iğnelerden çektiğim acıların boşa gitmesine ayrı üzülmüştüm… Şimdi ikinci transferim yine aynı acıları çekiyorum kalçamda sürekli sızı ile yaşıyorum birde üstüne kan sulandırıcı iğne verdi bu sefer, inanın böyle bir acı çekmedim hiç bir iğneden.. İnşallah bu sefer çektiğimiz acılara değer pozitifi görürüz..Hayırlısı olsun sizin için inşallah güzel haberler alırsınızBen de iğne konusunda zorlanıyorum. Haftalardır göbekten iğne vurulduğum için morluklar vs den dolayı yapacak yer bulduğuma şükrediyorum her gün. İnsan pozitifi görünce motive oluyor
Evet zaten ortalığı karıştıran kan sulandırıcı. Benim de bazen çok yakıyor. Ama motive edin kendinizi inşallah bu sefer çok farklı olacakİlk transferimde negatifi görünce ona ayrı üzülmüştüm iğnelerden çektiğim acıların boşa gitmesine ayrı üzülmüştüm… Şimdi ikinci transferim yine aynı acıları çekiyorum kalçamda sürekli sızı ile yaşıyorum birde üstüne kan sulandırıcı iğne verdi bu sefer, inanın böyle bir acı çekmedim hiç bir iğneden.. İnşallah bu sefer çektiğimiz acılara değer pozitifi görürüz..
Amin arkadaşım inşallahEvet zaten ortalığı karıştıran kan sulandırıcı. Benim de bazen çok yakıyor. Ama motive edin kendinizi inşallah bu sefer çok farklı olacak
Ben hep buralardayım şu sıraKizlar merhaba hamile olan arkadaşlar sonuç bekleyenler nerdesiniz bizler burda yalnız birakmayin nasıl gidiyor arkadaşlar bugün 2. ci gunum gercekten zaman hıc geçmiyor zaman durdu sanki
Ver canım kafan rahatlasın en azından doktor kontrolüne gittiğinde çıkan değere göre kese gorebilirim ümidiyle gidersin sonucu haber ver canımBen hep buralardayım şu sıraÇok normal , özellikle ilk haftadan sonra zaman daha hızlı geçecek merak etme. Zaten 6 ekim mi demiştin canım. Ben de bugün kendi isteğimle yeniden kan vermek istiyorum. Doktor için rahatlasın istersen verebilirsin dedi. Bu beklemenin her türlüsü zor
Tabii söylerim, akşama doğru gidebileceğim bakalımVer canım kafan rahatlasın en azından doktor kontrolüne gittiğinde çıkan değere göre kese gorebilirim ümidiyle gidersin sonucu haber ver canım
Daha sadece 2 gün mü oldu!Kizlar merhaba hamile olan arkadaşlar sonuç bekleyenler nerdesiniz bizler burda yalnız birakmayin nasıl gidiyor arkadaşlar bugün 2. ci gunum gercekten zaman hıc geçmiyor zaman durdu sanki
Siz pozitifi görmüştünüz neden kaygılandınız?Ben hep buralardayım şu sıraÇok normal , özellikle ilk haftadan sonra zaman daha hızlı geçecek merak etme. Zaten 6 ekim mi demiştin canım. Ben de bugün kendi isteğimle yeniden kan vermek istiyorum. Doktor için rahatlasın istersen verebilirsin dedi. Bu beklemenin her türlüsü zor
Forumlarda herkes 2. bir kan testi daha yapıyor. Çok fazla okuyup etkilendim sanırım. Doktorum gerek yok ama için rahatlayacaksa verebilirsin dedi. Kontrolüm de cuma günü. Günler ekstra geçmiyor. Daha iyi hissetmek için vereceğimSiz pozitifi görmüştünüz neden kaygılandınız?
Bende sabah 8 de transfer oldum 11 i test günüm şimdiden ben gidip test alayım her gün bi tane yapayım meraktan çatlıyorumForumlarda herkes 2. bir kan testi daha yapıyor. Çok fazla okuyup etkilendim sanırım. Doktorum gerek yok ama için rahatlayacaksa verebilirsin dedi. Kontrolüm de cuma günü. Günler ekstra geçmiyor. Daha iyi hissetmek için vereceğim
Hadi hayırlısı olsun canımBende sabah 8 de transfer oldum 11 i test günüm şimdiden ben gidip test alayım her gün bi tane yapayım meraktan çatlıyorum
Evet 5.gün embriyosu canım Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasınHadi hayırlısı olsun canımİlk hafta yapmayın ama diğer hafta başlayın. Negatif çıkarsa moraliniz bozulabilir. 5. gün embriyosu sizin sanırım değil mi. Benim kanda betam güzel çıktı ama yine de artışı merak ediyorum. Bir kere daha yapacağım. Darısı başınıza inşallah
Aminn canımEvet 5.gün embriyosu canım Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Hayırlı olsun tranferin canım bende cumartesi oldum bugün 2 ci günüm zaman gerçekten geçmiyor sizin bir sayfada 3 embriyo koyuldu diyen bayan sizmiydinizBende sabah 8 de transfer oldum 11 i test günüm şimdiden ben gidip test alayım her gün bi tane yapayım meraktan çatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?