Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Hayırlı olsun canım hepimiz için hayırlısı dua edelim

Hayırlısı olsun sizin için inşallah güzel haberler alırsınız Ben de iğne konusunda zorlanıyorum. Haftalardır göbekten iğne vurulduğum için morluklar vs den dolayı yapacak yer bulduğuma şükrediyorum her gün. İnsan pozitifi görünce motive oluyor

İlk transferimde negatifi görünce ona ayrı üzülmüştüm iğnelerden çektiğim acıların boşa gitmesine ayrı üzülmüştüm… Şimdi ikinci transferim yine aynı acıları çekiyorum kalçamda sürekli sızı ile yaşıyorum birde üstüne kan sulandırıcı iğne verdi bu sefer, inanın böyle bir acı çekmedim hiç bir iğneden.. İnşallah bu sefer çektiğimiz acılara değer pozitifi görürüz..

Evet zaten ortalığı karıştıran kan sulandırıcı. Benim de bazen çok yakıyor. Ama motive edin kendinizi inşallah bu sefer çok farklı olacak

Kizlar merhaba hamile olan arkadaşlar sonuç bekleyenler nerdesiniz bizler burda yalnız birakmayin nasıl gidiyor arkadaşlar bugün 2. ci gunum gercekten zaman hıc geçmiyor zaman durdu sanki

Kizlar merhaba hamile olan arkadaşlar sonuç bekleyenler nerdesiniz bizler burda yalnız birakmayin nasıl gidiyor arkadaşlar bugün 2. ci gunum gercekten zaman hıc geçmiyor zaman durdu sanki
Ben hep buralardayım şu sıraÇok normal , özellikle ilk haftadan sonra zaman daha hızlı geçecek merak etme. Zaten 6 ekim mi demiştin canım. Ben de bugün kendi isteğimle yeniden kan vermek istiyorum. Doktor için rahatlasın istersen verebilirsin dedi. Bu beklemenin her türlüsü zor

Ver canım kafan rahatlasın en azından doktor kontrolüne gittiğinde çıkan değere göre kese gorebilirim ümidiyle gidersin sonucu haber ver canım

Daha sadece 2 gün mü oldu! hiç bu kadar sakin ve boş 2 gün geçirmemiştim, zaman o yüzden geçmiyor galiba

Siz pozitifi görmüştünüz neden kaygılandınız?

Bende sabah 8 de transfer oldum 11 i test günüm şimdiden ben gidip test alayım her gün bi tane yapayım meraktan çatlıyorum

Bende sabah 8 de transfer oldum 11 i test günüm şimdiden ben gidip test alayım her gün bi tane yapayım meraktan çatlıyorum
Hadi hayırlısı olsun canım İlk hafta yapmayın ama diğer hafta başlayın. Negatif çıkarsa moraliniz bozulabilir. 5. gün embriyosu sizin sanırım değil mi. Benim kanda betam güzel çıktı ama yine de artışı merak ediyorum. Bir kere daha yapacağım. Darısı başınıza inşallah

Evet 5.gün embriyosu canım Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın

Hayırlı olsun tranferin canım bende cumartesi oldum bugün 2 ci günüm zaman gerçekten geçmiyor sizin bir sayfada 3 embriyo koyuldu diyen bayan sizmiydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…