- 25 Ekim 2023
- 378
- 383
- 23
- Konu Sahibi Manolya_31
-
Evet benim oHayırlı olsun tranferin canım bende cumartesi oldum bugün 2 ci günüm zaman gerçekten geçmiyor sizin bir sayfada 3 embriyo koyuldu diyen bayan sizmiydiniz
Yok canım daha gitmedim. İki saat sonra vereceğim. 7 ye doğru da çıkmış olur. Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama içim rahatlayacak
Test yaptinizmi acabaGüzel sonuçlar alırsın inşallah canımBenim bugün 12.gunum 3.gun embriyosuydubende hiç bir şey hissetmiyorum belirtim yok yarın sabah kan vereceğim belirtisiz pozitif olanlar oluyormuş ama yine de insan belirti olmayınca tutunmadilar mi diye düşünüyor
Ozaman yurt dışında oldunuz transfer cunki Türkiye'de iki yi zor koyuyorlar hakkımızda haiyrlisi olsun benim kasik ağrım çok var belimde ağrıyor inşallah iyiye isarettirEvet benim ogünler geçmeyecek gibi
Bende 6 Ekim ama heralde blast oldu embriyom ondanmi 10 gün sonraya dedi acabaBana 12 gün verdi test için 8 ekimde yaptıracağım
Evet Kıbrıs’ta oldum Türkiye’de zaman kaybetmek istemedim açıkçası ama tabi Rabbim bilir olacağı varsa her şekilde her yerde olurOzaman yurt dışında oldunuz transfer cunki Türkiye'de iki yi zor koyuyorlar hakkımızda haiyrlisi olsun benim kasik ağrım çok var belimde ağrıyor inşallah iyiye isarettir
Rabbim bol pozitifilli sonuç nasip etsin inşallah bize de söyleyin sırayla buraya pozitif haberlerimizi yazalım inşallahhhhYok canım daha gitmedim. İki saat sonra vereceğim. 7 ye doğru da çıkmış olur. Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama içim rahatlayacak
Çift tranfer canım tazeEvet Kıbrıs’ta oldum Türkiye’de zaman kaybetmek istemedim açıkçası ama tabi Rabbim bilir olacağı varsa her şekilde her yerde olurSizde güzel düşünün güzel sonuçlar alacaksınız sizin tek transfer mi
Yaaaa sağlıkla gelsinler inşallahhh kucağınız dolsunÇift tranfer canım taze
Canım benim şuan pozitif betam 580 küsür çıktı diğer değerlerim vs de iyi. Doktor cuma keseyi görmek için çağırdı. Ama ben yine de tekrar beta için kan verdim. Pimpirikliliğim tuttuRabbim bol pozitifilli sonuç nasip etsin inşallah bize de söyleyin sırayla buraya pozitif haberlerimizi yazalım inşallahhhh
Artmış zaten canım sorun yok. 580 idi, 1900 lere çıkmış şuanİlk testin kaçtı acaba canim
Canım teşekkür ederim inşallah sana da böyle sonuçlar görmek nasip olsunÇok şükür canım en azından stressiz kese görmeye gidersin çok mantıklı haraket yapıyorsun inşallah dayanabilirsem senin gibi direk kan verecegim
Evde freely vardı silik çıktı ama güvenilir bir test değilmiş. Akşam predictor yaptım. İki gün sonra yine predictor kullandım. Her yaptığım test ile çizgi gittikçe koyulaştı. 11. gün ovitrelle etkisi olabilir diye emin olamamıştım.O günlerde yaptığın testte nasıl çıkmıştı birde markası nedir
1500 lerde kese gözüküyor diye biliyorum beni de bugün 13.gun 989 çıktı haftaya p.tesi kese görmeye gidicez inşallahArtmış zaten canım sorun yok. 580 idi, 1900 lere çıkmış şuanİçim rahatladı
Ay inşallah ben de bu cuma gideceğim kese için. Hayırlı olsun sizin de sonuç gayet güzel1500 lerde kese gözüküyor diye biliyorum beni de bugün 13.gun 989 çıktı haftaya p.tesi kese görmeye gidicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?