Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Test yaptinizmi acaba

Ozaman yurt dışında oldunuz transfer cunki Türkiye'de iki yi zor koyuyorlar hakkımızda haiyrlisi olsun benim kasik ağrım çok var belimde ağrıyor inşallah iyiye isarettir
Evet Kıbrıs’ta oldum Türkiye’de zaman kaybetmek istemedim açıkçası ama tabi Rabbim bilir olacağı varsa her şekilde her yerde olur Sizde güzel düşünün güzel sonuçlar alacaksınız sizin tek transfer mi

Yok canım daha gitmedim. İki saat sonra vereceğim. 7 ye doğru da çıkmış olur. Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama içim rahatlayacak
Rabbim bol pozitifilli sonuç nasip etsin inşallah bize de söyleyin sırayla buraya pozitif haberlerimizi yazalım inşallahhhh

Çift tranfer canım taze

Bugün benim 3 cu günüm ama kasik ağrım var normalmi acaba yada bilen tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirmi

Rabbim bol pozitifilli sonuç nasip etsin inşallah bize de söyleyin sırayla buraya pozitif haberlerimizi yazalım inşallahhhh
Canım benim şuan pozitif betam 580 küsür çıktı diğer değerlerim vs de iyi. Doktor cuma keseyi görmek için çağırdı. Ama ben yine de tekrar beta için kan verdim. Pimpirikliliğim tuttu Amin canım , emek veren herkesin sonucu pozitif çıksın inşallah

Çok şükür canım en azından stressiz kese görmeye gidersin çok mantıklı haraket yapıyorsun inşallah dayanabilirsem senin gibi direk kan verecegim

Çok şükür canım en azından stressiz kese görmeye gidersin çok mantıklı haraket yapıyorsun inşallah dayanabilirsem senin gibi direk kan verecegim
Canım teşekkür ederim inşallah sana da böyle sonuçlar görmek nasip olsun Ben aslında idrar testi yaptım canım ama 11 ve 13. günlerde. İlk 10 gün hiçbir şey yapmadım.

O günlerde yaptığın testte nasıl çıkmıştı birde markası nedir

O günlerde yaptığın testte nasıl çıkmıştı birde markası nedir
Evde freely vardı silik çıktı ama güvenilir bir test değilmiş. Akşam predictor yaptım. İki gün sonra yine predictor kullandım. Her yaptığım test ile çizgi gittikçe koyulaştı. 11. gün ovitrelle etkisi olabilir diye emin olamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…