Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Eşim azospermi

Bana 10 gün sonra dedi doktor dün oldum işte tranfer dün 1 mi oluyor

6 Ekim pazartesi ye denk düşüyor E Enid arkadaşım hiç bir şey hissetmiyorum normalmi

6 Ekim pazartesi ye denk düşüyor E Enid arkadaşım hiç bir şey hissetmiyorum normalmi
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım Benim bugün 12.gunum 3.gun embriyosuydubende hiç bir şey hissetmiyorum belirtim yok yarın sabah kan vereceğim belirtisiz pozitif olanlar oluyormuş ama yine de insan belirti olmayınca tutunmadilar mi diye düşünüyor

Normal canım benim özellikle ikinci hafta çok kasık ağrım oldu ve hala devam ediyor. Ayrıca hepimizin vücudu farklı tepkiler veriyor bazen de vermiyor. Acı eşiğimize kadar değişiyor her şey. Belirti aramamaya çalış, ilk başlarda ekstra anlaşılmıyor zaten.

Şöyle düşün o kadar ilaç, iğne vs bile ağrı sızı yapmamış. Ben progestan fitille bile transfer öncesi belirti yaşadım. Hepimizin farklı oluyor vücut tepkisi. İnşallah güzel sonucunu buraya yazarsın yarın

Evet öyle düşünmekte lazım aslında doğru canım herkesin vücut tepkisi farklı olabiliyor hayırlısi bakalım inşallah dediğin gibi güzel sonucu yazarım

Siz de çok mücadele etmişsiniz. Bir yerde nasip demek gerekiyor gerçekten. Ben 2 opu ile bile tükendim, şartlar çok zorladı Umarım hepimiz tez zamanda muradımıza ereriz

Benimde İlk transferde kimyasal gebelik olmuştu.
26sı cuma günü 2. Transferim oldu
5. Gün 2 embriyo konuldu. 8 Ekimde kan testi yapacağım. Çok yorucu bir süreç iğnelerden dolayı zorluk çekiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah arkadaşlarım. Güzel sonuçlar alalım inşallah.

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alın

Merhaba benimde 27 sinde transferim oldu bana 10 gün test ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…