- 31 Ağustos 2025
- 98
- 35
- 3
- 44
- Konu Sahibi Manolya_31
-
MaşallahHayırlı uğurlu olsunBen de 45 e yeni girdim. Haftaya 2 adet 5.gün embriyo transferi olacağım. Rabbim büyük. Herşey gönlümüzce olur inşallah
Canım nasıl geçti transferin iyi misinCanım benim ikimizde aynı gün gün sayacagizhakkımızda hayırlısı olsun
Maşallahbiz 5. Günü göremedik maalesef ama Benim ilk opu da 7 yumurta toplandı 5 tane döllendi ama hepsini 3.günde dondurdular. Ve onlar maalesef negatif oldu. Sonra Dr değiştirdim. 4 toplandı, 3 döllendi ben 5.güne gitmelerini istedim ama 4.gün de gelişimleri durdu, transfer iptal oldu. Yine Dr değiştirdim. Sonra 40 yaş üstünde aşırı hormon yüklenmesinin yumurta kalitelerini kötü etkilediği hakkında araştırmalar buldum. Dr ile görüştüğümde klomen ile tedavi yapalım dedi. Ama 3 ay bana ve eşime ekstra takviye verdi. Sperm DNA hasarı vardı. Ross testleri hep pozitif çıkıyordu. İleri hareketli zaten℅5, sayı az ve şekil bozukluğu vardı. Ben Hayıt macunu, arı sütü, 75 mg DHEA, koenzim q10, impryl, redostim, omega 3, d vitamini, resveratrol, nadh kullandım. 3 ay sonra 4 yumurta göründü 3 dolu çıktı ve 3 döllendi 2 tane 5.gün bir tane 6 gün embriyo oldu. Ve kimyasal gebelik yaşadım. Yine 3 ay takviye kullandım bu sefer ardMaşallahbiz 5. Günü göremedik maalesef ama Rabbim nasip edecekse 3. Günle de olur dedik Allah’ım hepimizin dualarını duysun inşallah
arda 2 toplama yaptık 3 ve 3 toplam 6 yumurta. Hepsi döllendi, hepsi 5.güne geldi ve hepsini pgt ye gönderdik. 2 tane sağlam geri geldi. 2 aa ve 2bb. Bir tane de elimizde pgt siz 2 bc var 6.gün embriyosu. Ama artık 44 oldum. Eşim de 48. Bu son denememiz inşallah hayırlısıyla Rabbim dualarımızı kabul eder ve evladımıza kavuşturur bizi. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Buna da şükür bu da bizim imtihanımız deyip defteri kapatacağız.
Bı yolda uğraşan tüm kadınların dualarını Rabbim kabul etsin inşallah
Eşim azospermiBenimde 5 gün 4 bb kalite kimyasal oldu canım. Aslinda bakıldığında kalite iyi görünüyor ama sagliksiz demekki. Hayırlısıyla guzel sonuc alırsın inşallah. Benim regli gelse ben direkt başlıcam. Sizdeki sorun neydi ? Biz pkostan kaynaklı gittik tutar sandık ama tutmuyor malesef.
Merhaba arkadaşım oldum transfer evdeyim iyiyim şükür yatıyorum oturuyorum evim içinde öyle gezniyorumCanım nasıl geçti transferin iyi misin
İyi hadi gözün aydın canımMerhaba arkadaşım oldum transfer evdeyim iyiyim şükür yatıyorum oturuyorum evim içinde öyle gezniyorum
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Dün 0 oluyor. bugün 1. gün oluyor canımBana 10 gün sonra dedi doktor dün oldum işte tranfer dün 1 mi oluyor
Normal canım benim özellikle ikinci hafta çok kasık ağrım oldu ve hala devam ediyor. Ayrıca hepimizin vücudu farklı tepkiler veriyor bazen de vermiyor. Acı eşiğimize kadar değişiyor her şey. Belirti aramamaya çalış, ilk başlarda ekstra anlaşılmıyor zaten.
Şöyle düşün o kadar ilaç, iğne vs bile ağrı sızı yapmamış. Ben progestan fitille bile transfer öncesi belirti yaşadım. Hepimizin farklı oluyor vücut tepkisi. İnşallah güzel sonucunu buraya yazarsın yarınGüzel sonuçlar alırsın inşallah canımBenim bugün 12.gunum 3.gun embriyosuydubende hiç bir şey hissetmiyorum belirtim yok yarın sabah kan vereceğim belirtisiz pozitif olanlar oluyormuş ama yine de insan belirti olmayınca tutunmadilar mi diye düşünüyor
Evet öyle düşünmekte lazım aslında doğru canım herkesin vücut tepkisi farklı olabiliyorŞöyle düşün o kadar ilaç, iğne vs bile ağrı sızı yapmamış. Ben progestan fitille bile transfer öncesi belirti yaşadım. Hepimizin farklı oluyor vücut tepkisi. İnşallah güzel sonucunu buraya yazarsın yarın
Ay inşallah canımEvet öyle düşünmekte lazım aslında doğru canım herkesin vücut tepkisi farklı olabiliyorhayırlısi bakalım inşallah dediğin gibi güzel sonucu yazarım
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alınBenimde İlk transferde kimyasal gebelik olmuştu.
26sı cuma günü 2. Transferim oldu
5. Gün 2 embriyo konuldu. 8 Ekimde kan testi yapacağım. Çok yorucu bir süreç iğnelerden dolayı zorluk çekiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah arkadaşlarım. Güzel sonuçlar alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?