Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

tebrik ederim, sağlıkla alın kucağınıza :) ben de 3. gün tansferi bekliyorum ikisi 8 hücreli.

Ekstra embrioglue vs yapıldı mı acaba
Ay hadi hayırlısı olsun sizin için de. Hayır herhangi başka bir işlem yapılmadı. Benimkiler de 7 ve 9 hücrelilerdi

Yarınki transferle iki adet dondurulmuş 3. gün miniklerimle biz de katılacağız aranıza Yaş ileri, ihtimaller düşük ama bu aşamaya gelmiş olmaya bile şükrediyoruz Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Hiç belli olmaz öyle düşünmeyin. Kaç yaşındasınız, yumurtalarınız güzelce toplandıktan sonra şuan yaşın bir önemi yok. Yumurtalarınızın kalitesi ve rahim durumunuz belirleyici. İnşallah tutunacaklar bebekleriniz

Merhaba ben regli olmayı bekliyorum. Histeroskopi sonrası anormal kanama yaşadığım icin döngüm kaydı sanırım.
Siz hangi asamadasiniz. 2 embriyo olunca sans biraz daha fazla oluyor tabi insallah tutar.
İnşallah ben iki sene önce 5. Gün 4 bb kalitede olan embriyo transferi olmuştum ama negatif geldi ekimde muayene olucam ve doktorumla planlama yapıcaz kasımda da transfer olmak istiyorum Allahın izniyle

İnşallah ben iki sene önce 5. Gün 4 bb kalitede olan embriyo transferi olmuştum ama negatif geldi ekimde muayene olucam ve doktorumla planlama yapıcaz kasımda da transfer olmak istiyorum Allahın izniyle
Benimde 5 gün 4 bb kalite kimyasal oldu canım. Aslinda bakıldığında kalite iyi görünüyor ama sagliksiz demekki. Hayırlısıyla guzel sonuc alırsın inşallah. Benim regli gelse ben direkt başlıcam. Sizdeki sorun neydi ? Biz pkostan kaynaklı gittik tutar sandık ama tutmuyor malesef.

Canım benim ikimizde aynı gün gün sayacagiz hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah 45 yaşındayım. İlk Opuda 3. Gün elimizde 1 embriyo kalmıştı, 5. Günü denedik, olmadı maalesef. 2. Opuda bu yaşta 5. Güne gitme ve üstüne bir de pgtden olumlu dönme ihtimalinin istatiksel olarak ne kadar az olduğunu görünce 3. Gündeki 4 embriyomu dondurttum. Bugün onlardan ikisini transfer edeceğiz

Hiç kaygılanmayınn 43 yaşındaki arkadaşım da tüp bebekle hamile kaldı. Şuan kızı 2 yaşında. Siz de kavuşacaksınız inşallah Bugün için güzel geçsin inşallah transferiniz

Hayırlı uğurlu olsun Ben de 45 e yeni girdim. Haftaya 2 adet 5.gün embriyo transferi olacağım. Rabbim büyük. Herşey gönlümüzce olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…