- Konu Sahibi Manolya_31
-
Ay hadi hayırlısı olsun sizin için de. Hayır herhangi başka bir işlem yapılmadı. Benimkiler de 7 ve 9 hücrelilerditebrik ederim, sağlıkla alın kucağınıza :) ben de 3. gün tansferi bekliyorum ikisi 8 hücreli.
Ekstra embrioglue vs yapıldı mı acaba
İnşallah gönlünüze göre olsun , bütün bekleyenlerin gönlüne göre olsun. :)Ay hadi hayırlısı olsun sizin için de. Hayır herhangi başka bir işlem yapılmadı. Benimkiler de 7 ve 9 hücrelilerdi
Amin canım inşallah güzel haberler yazılmaya devam etsinİnşallah gönlünüze göre olsun , bütün bekleyenlerin gönlüne göre olsun. :)
İkisi de sımsıkı tutunsun hayırlısıyla
Hahahaah
Yarın ki transferinden sonra yaz mutlaka. Çok kolay geçeçecek eminimAfiyet olsun balım
Hiç belli olmaz öyle düşünmeyin. Kaç yaşındasınız, yumurtalarınız güzelce toplandıktan sonra şuan yaşın bir önemi yok. Yumurtalarınızın kalitesi ve rahim durumunuz belirleyici. İnşallah tutunacaklar bebeklerinizYarınki transferle iki adet dondurulmuş 3. gün miniklerimle biz de katılacağız aranızaYaş ileri, ihtimaller düşük ama bu aşamaya gelmiş olmaya bile şükrediyoruz Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
İnşallahMerhababen regli olmayı bekliyorum. Histeroskopi sonrası anormal kanama yaşadığım icin döngüm kaydı sanırım.
Siz hangi asamadasiniz. 2 embriyo olunca sans biraz daha fazla oluyor tabi insallah tutar.
Benimde 5 gün 4 bb kalite kimyasal oldu canım. Aslinda bakıldığında kalite iyi görünüyor ama sagliksiz demekki. Hayırlısıyla guzel sonuc alırsın inşallah. Benim regli gelse ben direkt başlıcam. Sizdeki sorun neydi ? Biz pkostan kaynaklı gittik tutar sandık ama tutmuyor malesef.İnşallahben iki sene önce 5. Gün 4 bb kalitede olan embriyo transferi olmuştum ama negatif geldi ekimde muayene olucam ve doktorumla planlama yapıcaz kasımda da transfer olmak istiyorum Allahın izniyle
Canım benim ikimizde aynı gün gün sayacagizYarınki transferle iki adet dondurulmuş 3. gün miniklerimle biz de katılacağız aranızaYaş ileri, ihtimaller düşük ama bu aşamaya gelmiş olmaya bile şükrediyoruz Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
İnşallahHiç belli olmaz öyle düşünmeyin. Kaç yaşındasınız, yumurtalarınız güzelce toplandıktan sonra şuan yaşın bir önemi yok. Yumurtalarınızın kalitesi ve rahim durumunuz belirleyici. İnşallah tutunacaklar bebekleriniz
EveeetttCanım benim ikimizde aynı gün gün sayacagizhakkımızda hayırlısı olsun
Hiç kaygılanmayınn 43 yaşındaki arkadaşım da tüp bebekle hamile kaldı. Şuan kızı 2 yaşında. Siz de kavuşacaksınız inşallahİnşallah45 yaşındayım. İlk Opuda 3. Gün elimizde 1 embriyo kalmıştı, 5. Günü denedik, olmadı maalesef. 2. Opuda bu yaşta 5. Güne gitme ve üstüne bir de pgtden olumlu dönme ihtimalinin istatiksel olarak ne kadar az olduğunu görünce 3. Gündeki 4 embriyomu dondurttum. Bugün onlardan ikisini transfer edeceğiz
Canım kolaylıklar diliyorum inşallah güzel geçecek hiç merak etmetüm arkadaşlarımdan dualarınıza talibiz yollara düştük Allah'ım hakkimizda hayırlısıni vesile kılsın amin
Hayırlı uğurlu olsunİnşallah45 yaşındayım. İlk Opuda 3. Gün elimizde 1 embriyo kalmıştı, 5. Günü denedik, olmadı maalesef. 2. Opuda bu yaşta 5. Güne gitme ve üstüne bir de pgtden olumlu dönme ihtimalinin istatiksel olarak ne kadar az olduğunu görünce 3. Gündeki 4 embriyomu dondurttum. Bugün onlardan ikisini transfer edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?