- Konu Sahibi Manolya_31
-
Evet en az 3 gün evde dinlenmeniz lazım. Sonrasında çalışan kişiler oluyormuş ama onda da sürekli oturmayın ara ara kalkın demişlerdi. Başka bir arkadaşıma doktoru kesinlikle bu hafta evde olacaksın hep yatacaksın demişti. Doktordan doktora değişiyor bence. Ama ben de evde olmayı tercih ettim bu süreçte. Kendi doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olur bence. Sizin durumunuzu en iyi o yorumlar.Kızlar bi sorum olacak ya ben global bi firmada remote çalışıyorum. Bu transferden sonra bu ay olursa hayırlısıyla rapor vs almak istemiyorum açıkcası bu süreçte malumunuz çok izin ve rapor kullandık çalışanlar.
Yani direk oturarak çalışmakta sorun olur mu yat dinlen 3 gün vs diyorlar ya :/
Transferden 2 gün sonra çalışmaya dönebilirsin bence. Birçok kişi dönüyorKızlar bi sorum olacak ya ben global bi firmada remote çalışıyorum. Bu transferden sonra bu ay olursa hayırlısıyla rapor vs almak istemiyorum açıkcası bu süreçte malumunuz çok izin ve rapor kullandık çalışanlar.
Yani direk oturarak çalışmakta sorun olur mu yat dinlen 3 gün vs diyorlar ya :/
Bana 2 gün istirahat şeklinde geçir. Yat kalk yürü. Sadece eğilme, uzanma ve birşey taşıma dediler. 3.gün normal hayatına dön ama eğilme uzanma ve eşya taşıma olmadan. Elektrik süpürgesi yapma dediler. İterken Karın içine baskı yaptığı için.Transferden 2 gün sonra çalışmaya dönebilirsin bence. Birçok kişi dönüyor
Benim reglimin ikinci günü daha yeni basladim transfer icin ilaçlaraMerhaba siz kaçıncı gününüz acaba
Sizinle aynıyızBenimde 30 Eylül transfer oldu daha 2 cı gun zaman geçmek bilmiyor cift embrıo bu sefer bu 3.denemem
Merhaba. İntralipid yaptırdım ben transferden iki gün önce. 12 saat sürüyor ya en can sıkıcı kısmı bu. Pazartesi transfer oldum bekliyorumEmbriyo glue ve Lipid yaptırıp faydasını gören oldu mı aramızda? Transfer günü bunları da yaptırsak mı diye merak ediyorum
Bana doktorum transferden 2-3 saat önce hastanede olman lazım o zaman dedi. Ben 12 saat demedi bana. Cumartesi 1.30 da transferim olacak. Sabah 10.30 da hastanede olmam gerekiyor bu sebeple.Merhaba. İntralipid yaptırdım ben transferden iki gün önce. 12 saat sürüyor ya en can sıkıcı kısmı bu. Pazartesi transfer oldum bekliyorum
Muhtemelen size uygulanacak doz farklıdır. Doktorum bu serumun etkisinin 10 gün olduğunı söyledi. O yüzden transfer öncesi ve kalp atışı duyulduktan sonra tekrarlanıyormuş. Çoğu okuduğum kişi aynı benim gibi hastaneye yatışı yapılarak 10-12 saat bu serumu almışBana doktorum transferden 2-3 saat önce hastanede olman lazım o zaman dedi. Ben 12 saat demedi bana. Cumartesi 1.30 da transferim olacak. Sabah 10.30 da hastanede olmam gerekiyor bu sebeple.
Teşekkür ederim cevap için evden çalışıyorum zaten tr de ofis yok allahtan :)Evet en az 3 gün evde dinlenmeniz lazım. Sonrasında çalışan kişiler oluyormuş ama onda da sürekli oturmayın ara ara kalkın demişlerdi. Başka bir arkadaşıma doktoru kesinlikle bu hafta evde olacaksın hep yatacaksın demişti. Doktordan doktora değişiyor bence. Ama ben de evde olmayı tercih ettim bu süreçte. Kendi doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olur bence. Sizin durumunuzu en iyi o yorumlar.
Anladım teşekkür ederim ben evden çalışıyorum da ona istinaden acaba götürür müyüm bi şekilde dedim de gene 2 gün falan rapor çakayım olmadı.Bana 2 gün istirahat şeklinde geçir. Yat kalk yürü. Sadece eğilme, uzanma ve birşey taşıma dediler. 3.gün normal hayatına dön ama eğilme uzanma ve eşya taşıma olmadan. Elektrik süpürgesi yapma dediler. İterken Karın içine baskı yaptığı için.
Ne guzel var mı sizde belirti falan gercı daha erken gıbı sankiSizinle aynıyız
Belirti aramıyorum ama benim kasıklarım ilk günden beri ağrıyorNe guzel var mı sizde belirti falan gercı daha erken gıbı sanki
Ne zaman başladınız test yapmaya? Transfer olayım 5. Gün başlarım sanki bende 5. Gün embriyosu olacak benim. Acayip heyecanlı ve acayip sabırsızımTeşekkür ederim cevap için evden çalışıyorum zaten tr de ofis yok allahtan :)
Çalışırsam kafam dağılır diye düşündüm günde 56 tane test yapmam böylelikle
Evden çalıştığınızı daha önce söyleseydiniz yaTeşekkür ederim cevap için evden çalışıyorum zaten tr de ofis yok allahtan :)
Çalışırsam kafam dağılır diye düşündüm günde 56 tane test yapmam böylelikle
Benim 3.cü artık iki denemem de cok fazla belirti yoktu göğüs hassasiyeti dışındaBelirti aramıyorum ama benim kasıklarım ilk günden beri ağrıyorbenim ilk bu arada
yok ben henüz transfer olmadım :) önceki tedavilerimde çatlama tedavisi olmuştum o zaman yapıyordum sürekli :) aşırı sabırsızdım ben de ama suan öyle bi duruma girmedim henüz dayanabilirsem kan testi veririm diyorum (şüpheli )Ne zaman başladınız test yapmaya? Transfer olayım 5. Gün başlarım sanki bende 5. Gün embriyosu olacak benim. Acayip heyecanlı ve acayip sabırsızım
İnşallah bu sefer gönlünüze göre olurBenim 3.cü artık iki denemem de cok fazla belirti yoktu göğüs hassasiyeti dışında
İnşallah :) hayırlısı bakalım artıkEvden çalıştığınızı daha önce söyleseydiniz yaO zaman hiç sıkıntı olmaz , kafanız da dağılır
İnşallah dualarımız o yöndeİnşallah bu sefer gönlünüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?